True HD 4k Dual Camera Vizualno določanje Položaja 1080P WiFi Fpv Brnenje Višina Ohranjanje Rc Quadcopter S62 Pro brezpilotna letala Igrače

Nov izdelek

€14.54

€24.23

-39 %

Na zalogi

Oznake:

brnenje odskočišče, fotoaparat brezpilotna letala, ogljikov brnenje okvir, quadcopt, metulj brnenje, hd nepremočljiva brnenje, svetovni brnenje 6k, brnenje s 4k kamere in gps, ol quadcopter, fpv 3

1. Narejen je iz visoko kakovostnih in okolju prijaznih ABS negorljiv material, z visoko žilavost oblikovanje telesa in dobro anti-jeseni in anti-trk uspešnosti.

2. Videz modela je v modi in tehnoloških, in 4-axis zložljive oblikovanje telesa je enostavno shranjevanje in prevoz.

3. High-end različica je opremljena z 4K HD, širokokotni WIFI dvojno kamere, odlično učinkovitost, visoko-definicija kakovosti slike, smart in enostaven za uporabo.Podpora dual-objektiv preklapljanje, širši obseg zračne fotografije.

4. S funkcijo zračnega tlaka fiksno višino in višina ohranjanje načinu letenja je stabilno in učinkovito preprečuje tresenje zaslon pri snemanju fotografij in videoposnetkov.Z WiFi funkcija, to lahko povežemo s programom, in posnamete lahko slike in video posnetke s kamero slike na mobilni telefon, in ga pošlje na mobilni telefon v realnem času.Podpora nalaganje glasbe, FPV funkcijo (treba kupiti posebej), podpira glasovno delovanje, podpora gesto fotoaparat ali fotografijo funkcijo.

5. Uporaba brez jedrne močan magnetni motor, moč je neprekinjeno.

6. Podpora zaznavanja gravitacije funkcijo, ki lahko izvajajo vzpon, spust, naprej, nazaj, levo in desno pod, za ustavitev v sili, 360° roll in druge funkcije, podporo usmeritve, način letenja, primeren za začetnike za upravljanje.Podpora WIFI povezave, mobilnega telefona, oddaljeni nadzor, eno-tipka za vzlet in pristanek, eno tipko se vrnete domov in drugih funkcij, varno in enostavno za uporabo.Šest-osni žiroskop naredi let bolj stabilen in nadzor bolj priročno.

7. Narišite pot letenja na zaslonu, in brnenje bo letenje samostojno skupaj imenovani poti.Po aktiviranju brezglavi način, sprednji brnenje je vedno v isti smeri kot kontrolo, tako da ni treba skrbeti za smer.

8. Opremljeno 3,7 V, 1000mAh modularni baterija je izdelana iz visoko gostoto litij, s polnjenje in praznjenje funkcije za zaščito.

9. To je eno-električni različici in torbico paket.Baterija je enostavno odstraniti in namestiti, in je varen za uporabo.

Znamka: YLRC

Model: S62

Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka MLLSE
Čas Letenja 12min
Številka Modela S62
Senzor velikosti NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Nadzor Kanalov 4 Kanali
Povezovanje Daljinsko Upravljanje
Kamera Povezovanje Fotoaparata Vključen
Daljinsko Razdalja 150 m
Lastnosti Fotoaparata 4K HD Video Snemanje
Fotografiranje Iz Zraka Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni