Xiaomi Steklenico Vode Športna Plastenka 500 ml Prenosni Potovanja Pokal Auto Open Pop-up na Prostem Drinkware Z Lestvico Teacup Za Moški Ženska

Nov izdelek

€9.71

€14.07

-30 %

Na zalogi

Oznake:

Okolju prijazno, iaomi mijia, uradni xiaomi, mi xiomi, ohišje za xiaom, 3 xaomi, xiomi, xiaomi cikel steklenica za vodo, krap pop up, raagi steklenice za vodo

Opombe:

- Ta izdelek pripada Xiaomi ekološke verige in se prodaja v Youpin center pod Xiaomi. - Ni "Mi" logotip na izdelek in zunanji paket. - Za dajanje nalog, potrjujete, da ste se dogovorili, da zgoraj navedenih podatkov.

Pisane skodelice vode

• Pijača ob vsakem času, majhen in prenosni.Modna barva, tesnilni in puščanje dokazilo, en gumb za odpiranje in zapiranje, s čajem infuser.

Preprost barvni kontrast design

• Vaš osebna vode pokal.Kombinacija moda in šport, krepko barvo, kontrast, svetle barve nekoliko okrašeno, ki tvorijo močan vizualni učinek, razlaga različnih smart.

Ena gumb za odpiranje in zapiranje

• Dobili nov način, kako odpreti steklenico skp z eno roko.Dvojni design gumb in ključavnico je mogoče odpreti in zapreti pokrov z eno roko.Pritisnite gumb, se bo pop up samodejno.Lahko pijete vodo v eni drugi, brez unscrewing pokal kritje.Posebej zasnovan v obliki črke U zaklepanje zaklepanje je posebej zasnovan tako, da preprečite nehoteno dotik.Lahko ga varno dal v vrečko tako, da ga potisnete navzgor nežno in zaskočni gumb.

Design s srcem.

• Želimo vam udobno izkušnjo.Mala usta načrta neposrednega pitne vode vtičnico, ki omogoča pretok vode počasi.Ko pijete vodo, medtem ko teče, ne boste zaduši grlu ali udarec nos.Široka usta, design, velik premer pokal, primerna za vas, da nalijemo vodo in led, in enostaven za čiščenje, ni lahko pusti madeže čaja.

360 ° tesnilni in puščanje dokazilo.

• To ni enostavno, za uhajanje, ko boste spin ali skok.Vgrajeno silikonske gume obroč je tesno ugnezdenih z pokal pokrov, ki je ni enostavno, da pušča; steklenice usta puščanje dokazilo plug zaviti s hrano razred silikagel material je sprejel, in multi-layer tesnjenje zasnova zagotavlja nobenega puščanja, tudi ko steklenico je vrže težko.

Ločevanje čaj in vodo

• Pijača, vsak požirek vode z lahkoto.Oblikovanje globalnih čaj filter zaslon lahko učinkovito filter in preverite vaš najljubši okus močnejši in mehak; filter zaslon z silikonske gume obroč design, tudi če pokal obrnjen, čaj infuser ne bo padel enostavno.

Gladko steklenico telo.

• Mehak občutek, preprosto pridržite.Steklenice telo je kristalno jasno, s teksturo, gladko in udobno dotik brez prstnih odtisov; narejen je iz varne materialu PC, ki je ni težko pripraviti značilen vonj in zaščito okus pitne vode; zgosti steklenico telo je trpežna in trajna, tudi če pade po nesreči v šport, se ne boji, da se pokvari.

500 ml prostornine.

• Prenosni potovanja, voda dopolnilo brez skrbi.Njegova teža je le 158g, ki je lažji od iPhone 11. To je enostaven za prevoz.Ali je to vsakdanje življenje, delo ali počitnice, lahko pijete vse, kar si želite.

Podrobnosti o izdelku zaslon

• Udobno dvignite ročaj, prenosni potovanja. • Krog ust steklenico, ni enostavno, da boli ustnice. • Voda pokal z lestvico, pijača znanstveno. • Zgosti pokal dnu, odporne na obrabo in trajne.

Osnovni parametri

Ime izdelka: Barvita steklenica za vodo Model izdelka: KT042 Izdelek barve: Rumena, Zelena, Siva.Tehnični podatki: 67*74*224 (mm) Izdelek material: PP, PC (Od velikosti podatkov, ki se meri ročno, ne bo majhna odstopanja vas prosimo, da se prejeti izdelek)

O Nakupovanju

• Ali imate kakršne koli dvome o naslednjih vprašanjih?Morda lahko me kontaktirate neposredno preko Orgon.si.

Originalen Izdelek

Vse blago, ki so izdelani v rednih tovarne in kakovost blaga, ki je lahko zagotovljena.

Hitra Dostava

Izberite kakovosten prevoz podjetje za skrajšanje prevoz čas.

Kakovost Storitev

Bomo poskušali naši moči, da reši vse probleme ste naleteli, preden sklenete naročilo in po prejemu blaga.

Kakovost Storitev

Bomo poskušali naši moči, da reši vse probleme ste naleteli, preden sklenete naročilo in po prejemu blaga.

Ocenjena tranzitni čas

Azija (KOT) :11-30 Dan V evropi (EU) :15-40 Dan Severna Amerika (NA) :20-40 Dan Južna Amerika (SA) :25-45 Dan Oceanija (OA): 20-35 Dan *Te podatke je pričakovani čas dostave paketa, ki v normalnih okoliščinah, samo za referenco; posebni prevoz čas, veljajo dejanskim stanjem.

Puščanje Dokazilo
Ljudje, Ki Se Uporablja Odrasli
Toplotna Izolacija Uspešnosti NOBEN
uporablja prebivalstva
Glavne Značilnosti
Voda, Ki Teče Metoda Direktno Pitje
Vrsta Ponudbe Na Zalogi
Drinkware Tip Steklenice Za Vodo
Uporablja scenarije
Številka Modela YouPin Športne Vode Pokal
Blagovna Znamka Xiaomi
Antikorozijski premazi Ne Podpira
Material PP
Zmogljivosti
Steklenico Usta Majhen Premer Odvodu Vode
Slog Šport
Poreklo CN(Izvora)
Vrelo Vodo Primerno
Oblika Z Vrvjo
Funkcija Na zalogi
Dejavnosti Na Prostem Self-vožnja Potovanja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni