2020 Novo 6 stanja padca Zapusti Okno Oklepa - Zahvalni dan Javor Okraski Jeseni Nalepke Nalepke Stranka Dekor Okraski

Nov izdelek

€3.36

€5.25

-36 %

Na zalogi

Oznake:

trak okno, črno okno prianjati, novi voznik okno, avtomobilski telefon okno, bombaž barva okno, ptica okno, thumbtack steno, halloween okno prianjati, chicago steno, obroč okno

Značilnosti: 1 majhna teža,enostavna namestitev,enostavno popraviti z obojestranski lepilni trak. 2 Non-toksične,ki ne onesnažujejo okolja,nepremočljiva in odporna proti koroziji. 3 Dekorativna ogledala,tako jasno, kot so ogledala,kot nalašč za dekoracijo. 4 Vse srebro pogled,eleganten in ne boji umazanih,edinstveno in lepo. 5 Primeren za okrasitev pisarne,stanovanja,nakupovalna središča,itd.Paket vključuje: 1 Komplet Stenske Nalepke

1. Za ruski/ Ukrajina/ Belorusija kupci, Prosimo vpišite svoje Ime in priimek , nato pa nam lahko pošljete vaše naročilo.

2. Na Debelo , vam bomo ponudili popust ali express dostava, kot so DHL, EMS.

3. Za Padec Ladijskega prometa , smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas. ( No ceno, Ne ime podjetja )

4. Če imate visok obseg naročil, ki jih lahko storite, padec ladijskega prometa tukaj.

ZAZNAMEK shranite, nato kupite predmete, ki jih želite kupiti, bo dobil 2%-3% drugo popust.Kako sem lahko spremljali moje parcele ?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka ?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

1) Svoje Pozitivne komentarje so ključni za naš poslovni uspeh.Prosimo vas, lahko traja eno sekundo, da nas pusti pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5. Smo že v naprej najlepša hvala za vaš čas in iskreno upam, da ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami.

Naj vas ne bo zadovoljen s transakcijo:

2) se nemudoma obrnite na nas pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije, kot bomo naše najboljše rešiti težavo v vaše zadovoljstvo.Odprite spora ni najboljši način za reševanje problema.Komunikacija je pogosto ključ za rešitev vprašanja.

Scenariji STENE
Slog Evropa
vzorec Letalo Stenske Nalepke
Material PVC
Poreklo CN(Izvora)
Razvrstitev Za Steno
Številka Modela 001
Cenzuro Kodo 001
Tema vzorec
Specifikacija Multi-piece Package

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni