Kovinski Pametni nastavek za Mikroskop kateri je daljnogled Madeži Področje Oko Teleskop Priključek Streljanje, lov mobilni telefon, Držalo

Nov izdelek

€9.02

Na zalogi

Oznake:

kateri je daljnogled imetnika, praktica daljnogled, telefon področje uporabe, otrok daljnogled, kateri je daljnogled nastavek za stojalo, vrata daljnogled, kateri je daljnogled podporo, kateri je daljnogled stojalo, kateri je daljnogled, kateri je daljnogled gori

Lahko ni več cilj skozi področje;cilj samo jih je videti na zaslonu telefona, saj to uporabite Datyson Kovinski Pametni Ac Ta mobilni telefon imetnik povezuje mobilni telefon, da je astronomski teleskop in mikroskopom enostavno Funkcije: Povežite mobilni telefon, da se področje uporabe: tako astronomski teleskop in mikroskopom lahko uporabite ujeti lepe slike in video tako enostavno Fit za 1.25" okular: #5P0007-mobilni telefon-Adapter, Če je le okular premera v 24 do 38 mm lahko uporabite #5P9991-mobilni telefon Adapter : Če le okular premera v 38 do 48 mm lahko uporabite Nastavljiv obseg:primerni za najbolj mobilni telefon, ki širina v 60 do 95mm;vzdolžna dolžina:0 do 63mm;prečni dolžina:60 do 95mm 360-stopinjski vrtečih nosilec za telefon, ki:zagotavljajo največjo nastavljiv obseg Trajnih kovinskih materialov:vsestranski in trmast;en čas nakupa za dolgoročno uporabo mobilni telefon objemka z gumijastimi obložene:ni treba skrbeti vaš telefon je opraskan ali poškodovan Barva:Črna in Srebrna Teža:87 g;3.07 oz Paket vključuje: 1 x mobilni telefonadapter tem, Kako pravilno uporabljati in da je delo bolje za vas 1. Korak: Priključite telefon pametni adapter najprej Prosim, držite telefon in pametni telefon tok iz svoje nazaj;tako boste lahko poravnate pametni objektiv z okular enostavno;medtem;prosimo, sponko vaš telefon tesno za pametni telefon ac obeh straneh, nato pa privijte vijak, ko so usklajeni in tigh 2. Korak: Priključite celo telefon in pametni telefon, adapter za teleskop Če leče ne dobi dovolj blizu;predlagamo vam, da nastavite položaj okular objemka na teleskop

O PLAČILU

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

O POŠILJKI

1)Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.(ladje v roku 10 dni)

2)Ladja s pomočjo Kitajske Post Air Mail,kdaj prek Singapur Post/Swiss Post/Hongkong Post.(Rok dobave: 15-35 dni)

Opomba:v Večini delov Brazilije,Ruassia traja več kot 50 dni,prosimo, počakajte potrpežljivo.

3) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5) ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za carinski zamude ali davka.Kupec mora odgovorna za dodatnih uvoznih dajatev,davkov ali drugih carinskih dajatev.

O VRNITVI & VRAČILO

1) Vrne sprejeta, če izdelek (- e) je(so) ne, kot je opisano,bomo nosi vse stroške prevozov;ali vas lahko izdelek (- e) & strinjam nadomestila z nami.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3)Prosimo, da nas kontaktirate, če so kakršne koli težave z izdelkom(s), če imaš parcelo takoj.

O JAMSTVU

1)kakovost naših izdelkov je zagotovljena.

2)Naše vsi izdelki so mimo Okoljski Certifikat.

O POVRATNE INFORMACIJE

1) Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Številka Modela 5P0007 in 5P9991
Blagovna Znamka Datyson
Vrsta Oko

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni