Brezžični RF Krmilnik Motorja Stikalo AC 90-250V 433Mhz Rele Modul Motorna Daljinski Nadzor Stikalo za Vozni Vrata/Električni Zavese

Nov izdelek

€13.97

Na zalogi

Oznake:

bazen sol, 12ch rele modul, slepi motornih, zavese električni motor, vrata rele, visoko stikalo, 220 rele modul, samodejna menjava stikalo, sony xperia 1 ii odbijača, brezžični daljinski upravljalnik stikalo, varnostni sistem

eMylo Smart Wireless RF, ki Motorni Regulator Preklopi RF Rele Modul AC 220V Motor Daljinskim upravljalnikom Preklopite 90V-250V 433Mhz Podporo Vozni Vrata/Električni Zavese/Lock/Vodna Črpalka Nadzor Motornih Naprej/nazaj

♥ Motornih RF brezžično daljinsko krmiljenje stikalo: stikalo je posebej za motorna ,preko oddajnikov za nadzor naprej, vzvratno in ustavitev motorja.

♥ Odlično Stabilnost: rele modul signal zagotavlja visoko občutljivostjo na nižje stroške in upreti motnje.

♥ Močan Signal: eMylo RF, ki motorni regulator preklopi lahko skozi stene, tla in vrata, nadzor sprejemnik iz katerega koli kraja v zanesljivi daljavo.

♥ Enostavno Namestitev: To je zelo Enostaven in priročen za ožičenje eMylo, ki motorni regulator stikalo z vaše naprave.Žice so varjene na vezje, da shranite težave odpira polje med namestitvijo.Čas je, da opustimo način, z izvijačem privijte /odvijte vijake.

♥ Več Prožnost in Splošno Uporabo: eMylo motornih voznik obrniti krmilnik preklopi sprejme non-directional brezžična tehnologija za kodiranje, kar omogoča neodvisen nadzor brez medsebojne motnje, ki se Običajno uporabljajo pri vozni vrata, električna zavese, električna vrata ključavnice ,vodna črpalka in drugih motornih strojev

O eMylo:

eMylo je strokovno Motornih RF in WIFI Smart Stikalo proizvajalec, ki ima lastno tovarno, blagovne znamke in inženirjev.Naši izdelki se pogosto uporablja na različnih področjih: motor, vozni vrata , električna zavese &vrata ključavnice, razsvetljavo, garažna vrata, vodna črpalka, itd.

Toplo nasveti:

Električar se delajo, da preprečite električni udar;

Posebna opomba: razlikovati vhod in izhod konča, da se zagotovi pravilno povezave, še posebej pozitivne in negativne poljaki ne more biti razveljavljena (5-24V),v nasprotnem primeru se izdelek lahko poškoduje.

Funkcija:

1. ♥ RF Daljinski upravljalnik: eMylo brezžičnih motornih RF relay Stikalo vam omogoča, da nadzirate naprej, vzvratno in ustavitev motorja za oddajnik.Lahko bi se izognili energije, odpadkov in prihranite vaš denar.

2. ♥ Daljinski nadzor razdalje: 20-50m.

3. ♥ Edinstven videz modela: bolj kompaktna, bolj udobno in varno.

4. ♥ Minimalističen enostavno ožičenje: Žice so varjene na vezje, da shranite težave odpira polje med namestitvijo, pomaga zagotoviti enostavno ožičenje in namestitev za preprečitev električnega udara.

5. ♥ Prenapetostna zaščita: eksplozije v misoperation je odpraviti, medtem ko ga lahko poškodujejo izdelek.

Izdelek Parametre:

Model: XL9252MO

Vhodna napetost: AC 90-250V 50/60Hz

Max.obremenitev: 10 amp

AC Motor Največjo moč:800W

Frekvenca: 433 Mhz

Okolice temperatura:-30℃-70℃, RH:

Izdelka, velikost: 100 X 25 mm-40X

Paket velikost: 153 X 41 X 28 mm

Boste dobili:

1 x eMylo Motornih RF relay stikalo

1 x Multi-language manual

2 x oddajnikov

Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
Številka Modela E2E111B2
Certificiranje ROHS
Blagovna Znamka eMylo
Daljinsko Razdalja 20-50m
Preklop Vrsta Daljinsko Upravljanje
Garancija 2
Trenutno 10A
Značilnosti Motorna Daljinski Upravljalnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni