Stol Zajema Jedilni Stol Zajema Spandex Stretch Elastična Zajema Kuhinjo Izmenljive Univerzalno Natisnjeni Stol Kritje Poroka Banket

Nov izdelek

€4.03

Na zalogi

Oznake:

zložljiv sedež, shell kavč, jedilnico set, vzglavnik kavč, zlato vrgel, l oblika usnje, usnjeni kavč, moda kavč, tkanine počivalnik kavč, rjava kavč, stolček počivalnik kavč

Padec Ladijskega Prometa

Sprejemamo naročila za Padec Ladijskega prometa.Tam bo se NE dajo nobenih računov, kode QR, promocije ali naše blagovne znamke logotip v pošiljk.Bomo ladja čim prej za vas.

O Ladijski

Ko plačate naročilo, vam bomo poslali vam naročilo v 8-48 ur (razen med Kitajsko Novo Leto, počitnice).Prodajalec Priporočljivo Logistika: China Post Registriranih Air Mail, Orgon.si Standardne Dostave, Orgon.si Shrani Dostave, ePacket ,Posebno Linijo-YW ali drugih boljšo logistiko.Ker so hitrejši in sledljiv.Sledi spletni strani: www.17track.net.

O Po-Prodaje

Ko prejmete izdelka in ugotovite, da je izdelek, ki ima težave s kakovostjo, prosimo, obrnite na nas v času, vam bomo poslati ali vračilo kupnine.Da bi rešili problem bolje, prosimo ne odpirajte spora.

O Povratne Informacije

Prosimo, vzemite si nekaj minut, da pustite pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Hvala!Prosimo, bodite pošteni in podrobno po vaši oceni kot pregledi pomoč druge kupce, da kupujejo, naj drugi kupci vedo o svojih izkušnjah s prodajalcem in pomoč Orgon.si varen kraj za nakup in prodajo.

Stik Z Nami

Če imate kakršna koli vprašanja o vašem naročilu, prosimo, obrnite na nas za pošiljanje sporočila s Orgon.si.Bomo ponudi rešitev.

Padec ladijskega prometa Da,
vzorec TISKANE
Nastavite Vrsto Da,
Številka Modela B-YT019
Material Spandex / Poliester
Blagovna Znamka Flounov
Slog Sodobno
čas poštnine o 8-12 ur
Uporaba Banket Stol

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni