Aux RS485 Inbio460 IP, na osnovi Biometričnih Vrata odpreti Nadzorno Ploščo WEB DESIGN IE Krmilnik Wiegand in RS485 FR Serijo Odtisov

Nov izdelek

€138.11

Na zalogi

Oznake:

wiegand, dostop do sistema za nadzor, bralec wiegand, hd kamera ir vodotesen ip66, rfid reader, zaklepanje ttlock, opozorilo ohišje, joomla spletni oblikovalec, Nadzor Dostopa, nadzor dostopa do ip

Aux RS485 za bralnik prstnih odtisov Inbio460 temeljijo na IP-ju 4 Vrata Krmilniki za Dostop do Biometričnih Plošča WEB DESIGN IE Krmilnik

I. Značilnosti InBio izvaja ujemanje prstnih odtisov na plošče.FR Serijo bralci pošiljajo fingerprint predloge za InBio prek RS-485 za hitro in natančno ujemanje s predlogami shranjeni v bazo podatkov.InBio krmilniki enostavno namestite na vaše omrežje in podpira TCP/IP, in RS-485 komunikacija.Auto-discovery orodje, ki omogoča nastavitev in spremembe omrežnih parametrov za neposredno in enostavno InBio firmware krmilnika je mogoče nadgraditi v polje.Trgovin do 3.000 fingerprint predloge, 30,000 kartico uporabniki, in do 100.000 dogodkov in transakcij.Krmilnik je podprta v realnem času v na-odbor SD.Podatki se ohrani, če ostane brez napajanja.InBio še naprej opperate če omrežje conection prekine.Skupaj z rele imenik za nadzor vrat, ključavnice, enostavno programiranje auxilary releji se lahko uporablja za dodatni nadzor in vmesnik za luči, alarmi, annunciators, intrusion detection plošče, ali celo dodatnih naprav za zaklepanje ali vrata krmilniki InBio krmilniki pridejo v treh velikostih, da ustrezajo projekt potrebuje in zmanjšati stroške neizkoriščenih zmogljivosti. 1-vrata, 2-vrata, in 4-vratni modeli se lahko mešajo in se ujemajo v optimizirana arhitektura sistema.Anti-Passback, Prvi Kartici Odpiranje, Multi-Card Odpiranje, Prisilo Vnos Gesla, in Auxilary Vhodno/Izhodne Povezave so vgrajeni v firmware krmilnika.Brezplačno SDK, ki je na voljo za integratorji in OEM je, da se vključijo InBio krmilniki s svojim ali obstoječe varnostne ali osebje upravljanje aplikacij.Na zahtevo lahko prilagodite tudi InBio firmware, da izpolnjujejo vse zahteve po meri.

II.Funkcija

Modul wifi Skozi zunanje wifi, modul za regulator lahko vnos strukturirane Ethernet Omrežje enostavno.S svojo geslo, preverjanje, sistem zagotavlja najboljši na voljo za brezžični prenos podatkov, varnost.

Resnično Notranje Biometrične Identifikacije InBio izvaja ujemanje prstnih odtisov na plošče.FR Serijo bralci pošiljajo fingerprint predloge za InBio vis RS485 za hitro in natančno ujemanje s predlogami shranjene v bazi podatkov.Wiegand vhodi so na voljo tudi za tradicionalne RFID čitalcev.

Več kot Vrata Nadzor Dostopa do dodatnih nadzor in vmesnik.Po programiranje, pomožni releji lahko deloval kot luči, alarmi in intrusion detection plošče.Dodatno zaklepanje naprave ali vrata krmilniki, lahko dostopate.

Communicaiton InBio krmilniki se lahko namesti brez težav na vašem omrežju in podpira TCP/IP, in RS-485 komunikacija.Auto-discovery orodje, ki omogoča nastavitev in spreminjanje omrežnih parametrov za neposredno in enostavno.

Možnosti InBio krmilniki pridejo v 3 velikostih, da ustrezajo projekt potrebuje in zmanjšati stroške neizkoriščenih zmogljivosti. 1-vrata, 2-vrata, in 4-vratni modeli se lahko mešajo in se ujemajo v optimizirana arhitektura sistema.

Zmogljivost Podpira do 3000 fingerprint predloge, 30,000 značko uporabnikov in hraniti do 100.000 dogodkov in transakcij.Podatki se ohrani, če ostane brez napajanja.Krmilnik še deloval, če je omrežna povezava je prekinjena.

Napredne Kontrole Dostopa, Vgrajen Anti-Passback, Prvi Kartici Odpiranje, Multi-Card Odpiranje, Prisilo Vnos Gesla, in Auxilary vhodno/izhodne povezave so vgrajeni v firmware krmilnika.

Najnižje Skupne Stroške Lastništva Shranite stroški.Krmilnik firmwares je mogoče nadgraditi brez napredna orodja.Nove funkcije lahko podaljša in razširi vrednost vaše naložbe.

Za Razvijalce Programske opreme Brezplačno SDK, ki je na voljo za integratorji in OEM je, da se vključijo InBio controlle s svojim ali obstoječe varnostne ali osebje upravljanje aplikacij.Na zahtevo lahko prilagodite InBio firmware, da izpolnjujejo vse zahteve kupcev.

III.Specifikacija

IV.Povežite Diagram

1Pcs IP, na osnovi Biometričnih 4 Vrata odpreti Nadzorno Ploščo Inbio460 1Pcs izvijačem 6Pcs Scresw in Imetniki 1Pcs CD s Programsko opremo 1Pcs Dioda(FR107)

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 10days, da se vrnejo od datuma, ko jo je prejel.ČE ta element v Vaši Lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in MI NE BO VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš Orgon.si ID.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGO VELIK ZNESEK, da ob prejemu element v izvirno stanje in Embalaže z allComponents in priloženi pribor, Po TAKO Kupec in prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Številka Modela inbio460
Vrste bralcev podprte 26-bitni Wiegand in RS485 FR Serijo Odtisov
Sporočilo TCP/IP, RS-485 in WiFi neobvezno
Število vrat krmilnik 4 Vrata
Flash Pomnilnik 128M
Število Realizacij 8 (4-Obrazec C Rele ali Zaklepanje in 4-Obrazec C Rele za Aux izhod
Prstnih zmogljivosti 3,000
Število bralcev podprte 12 (8 RS-485 Bralec, 4 26-bitni wiegand bralec)
Dnevnik Dogodkov Zmogljivosti 100,000
Blagovna Znamka Realhelp
Imetniki kartice Zmogljivosti 30,000
Število Vhodov 12( 4 Izhod Naprave, 4 Vrata Status, 4 AUX)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni