DAB Postelji Budilka Radio Velika Sn Dvojni Alarm Dvojni USB Radio Sleep Timer, FM Radio Ura

Nov izdelek

€20.23

€25.29

-20 %

Na zalogi

Oznake:

usb sprejemnikom dab, kuhinjski timer, radio sleep timer, dab, ura fm radio, ženska lego ura, moški velike ure, budilka radio, radio spanja, budilka mestno

DAB Postelji Budilka Radio Velika Sn Dvojni Alarm Dvojni USB Radio Sleep Timer, FM Radio Ura

grande Big Sn: velike bele svetlobe LED, sn lahko ogledate v času od dolge razdalje, podnevi in ponoči, in sn svetlost je nastavljiva.Veliki gumbi so enostavne za uporabo in radio budilka lahko enostavno uporablja za starejše ljudi.Praktično V Uporabo: ura radio ima dva sklopa nastavitve alarma, ki je lahko nastavljen tako, da samodejno vklopi DAB radio ali FM radio in radio budilka lahko nastavite alarm urnik, in to je ponavljanje.

Praktični Zasnovi: radio budilka je auto power off funkcijo, tako da lahko svobodno nastavite samodejni vklop / izklop čas.ENOSTAVEN ZA UPORABO: ura radijske funkcije, ki samodejno DAB / FM gumb iskanje vseh kanalov, ki se enostavno spremenite.In ima 5 najljubši kanal za shranjevanje gumbi za hitro nastavitev in poslušanje priljubljenih kanalov.Plovila: ura radio ima dva USB izhodna vrata, ki lahko zaračuna dveh mobilnih telefonov hkrati.

Funkcije Opis:Smart watch radio z veliko rdečo led številčni prikaz:5 palčni zaslon visoke perspektive zaslon z 1 palca dobro belo številčni prikaz, čas je enostavno videti v sobi.Kot nalašč za starejše ljudi ali ljudi, ki v očeh.Z enostavno-pritisnite stikalo za kratke luči gumb, lahko prilagodite sn svetlost visoko ali nizko raven.

Enostavno upravljanje:Intuitivne kontrole z izjemno funkcionalnostjo kažejo zelo enostavna namestitev, tudi ne zahtevajo navodila.DAB in FM radijski sprejem:Enostavno iskanje za DAB in FM radio z visoko kakovost sprejema.Želite poslušati zvok kristalno jasno digitalni radio. 1-5 številka prednastavitve gumb, enostaven za shranjevanje in izberite vaš najljubši poti.

Vtiča v gledam z dvojno vrata USB za polnjenje:Uporabljajte pametni polnilnik vklopite uro. 3 AA baterije, potreben za shranjevanje nastavitev v primeru izpada električne energije.Dvojno high-speed USB vrata hitro napolnite vaš mobilni telefon, tablični računalnik ali druge pametne naprave.

Programabilni števec:Spanje na radio s programabilno sleep timer.Sleep timer trajanje je 10-90 minut po izbiri.

Dvojni alarm časovnik nastavitev:Dve ločeni alarm gumbi mogoče uporabiti za nastavljanje dveh različnih alarmov

Dodatni aktiviranje in ponovite zvok:Zbudi zumer ali radio FM ali DAB radio z vnaprej.Ko izberete če želite vključiti radio, alarm bo vedno igrajo zadnjo iskanje postaje.Ponavljanje vam omogoča, da ulov več shuteye, 9 minut kasneje zvok se zbudi, tako da to ne bo dolgo trajalo.

Specifikacije:

Ime: DAB Radio Budilka

DAB / DAB + recepcija: 170-240MHz

FM sprejem: od 87,5-108MHz

5V 2A DC-V

AA * 3 suhe baterije

Velik LED zaslon

Sn svetlost: 3 ravni nastavljiv z eno tipko

Dve alarm ure: Set

Auto: Set

Ponavljanje

Delovni Dan / Zaprto: Nastavitev budilke

12/24 ur: Stikalo

Priljubljenih kanalov: lahko shranite 5 DAB / FM najljubši kanal bližnjic tipke številka oziroma

Prašičja rep antena

Telefon polni vmesnik: USB 2

Barva:Črna

Material:ABS

Velikost:130*55*65mm

Vsebina Paketa:

1 * radio budilka

1 * Uporabniški Priročnik

1 * Napajalni kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni