Kavč Kritje Elastična Podaljša Dnevna Soba Zgostitev Kavč Postelja Kritje Univerzalno Kavču Tulec 3 Sedeži Za Spalnico Obloge Za Sedežno Garnituro

Nov izdelek

€27.57

€49.24

-44 %

Na zalogi

Oznake:

raztegljiv kavč, kratek kavč zajema, kavč kritje bež vijolična, dekor kavč zajema, kavč kritje 10 sedeži, jacquardske kavč kritje vijolična, steklen pokrov vijolična, raztegljiv kavč pokrov 3 sedeži, konoplja kavč, velik kavč pokrov 3 sedeži

Podrobnosti o izdelku Paket Vključuje:1pc kavč pokrov

Izdelek je le kavč kritje.(Cena je samo za 1pc kavč kritje.)

Ustreza večini pohištvo:

obleke za večino vrst kavč, kot so tkanine, kavč, ali usnjeni kavč z vrzel.Prosimo, da ukrepa pred nakupom.

Enostaven Za Namestitev:

To Se Lahko Končal V 10 Minutah, ki Jih Ena Oseba namestitev:en Kos kavč pokrov

Uporablja:

Ta osnovni slipcover in ščiti vaše pohištvo iz madežev, obrabe, da bi preprečili pridobivanje uničil.To je super za domove z hišne ljubljenčke, ali za vsakogar, ki iščejo ekonomično rešitev za pohištvo zaščito.Lahko celo kupite različnimi barvami in dekoriranje kavč glede na sezono in razpoloženje.

1、 Ročno merjenje 1-3 napake dovoljene,različne države imajo različne velikosti,prosimo, preverite, preden jo kupite. 2、 Zaradi dolge razdalje prevoza problem,izdelek, ki bo malo krat,pa morda ne tako ravno kot sliko ,vendar odmerek ne vpliva na kakovost in uporabo izdelka. 3、 Saj je razlika med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo vam, da vzorec je isti, kot je prikazano na fotografijah. 4、 Katera ne, ne moreš izbirate barvo gumb,se obrnite na nas.

To Ime:

kavč pokrov/Kotu kavč pokrov/Elastična kavč pokrov/3 sedeži kavč pokrijemo s preostalo roko/pokrov za kavč kotiček/Kavč slipcovers/kavč kritje tesen/Dva in tri sedeže kavč covers/kavč, prevleke za zofe/l obliki kavč pokrov/Obloge za zofe/podaljšanja kotu kavč pokrov/nastavljiv kavč naslovnici/cover za kotu zofe/kavč kritje elastična/5 sedeži kotu kavč pokrov/2 in 3 sedeži kavč covers/kavč kritje kotu kavč/euro kritje za kavč/stretch kotu kavč pokrov/1 sedeži kavč pokrov/cape za kotu kavč/ohišje za kavč/desno stolček bivalni prostor kavč pokrov/3 sedeži nastavljivi kavč pokrov/eurocover na kavč/stretch kotu kavč pokrov/elastična kavč kritje za dnevno sobo/zapustil stolček bivalni prostor kavč pokrov/področna kavč pokrov/fotelj zajema kavč covers/kavč zaščitnik/Pokrov za pohištvo/prevleke za kavč 4 sedeži/Nordijska zajema

Opozorila:

· Ne uporabljajte belila za pranje prevleke · Operite z apparels ali oblačil, ki imajo podobne barve.

PLAČILO:

1. Sprejemamo vse plačilnih metod, ki so podprte z Orgon.si. 2. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo pustil vse informacije o nas, če bi radi.

POŠILJKE:

1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite nam vašo voljo telefonsko številko in poštno številko.To je zahteva, ki jih na Kitajskem Post Office.Drugače, parcela bodo zavrnjeni! 2. Vsi predmeti, ki bo odposlano v roku 3 do 5 delovnih dni.

ČAS DOSTAVE:

1. Običajni čas dostave je prikazano spodaj.Ampak ne moremo zagotoviti dostave časa.

2. Če je zaščita datum bo teče ven, vendar je blago niste prejeli, prosimo, obrnite na nas.Če se strinjate, bomo lahko podaljša, če želite, da vaš denar je na varnem

VRNE GARANCIJO:

1. Preverili bomo postavka premislite, preden dostava. 2. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo bodisi poslali novo ali vračilo denarja, se takoj po prejemu vrnjenega artikla.

POVRATNE informacije:

1. Če je kaj narobe z elementi, ki ste jih prejeli, se obrnite na nas PRED odhodom vse nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi našli zadovoljni rešitev za vas.Razumevanje je zelo dobrodošel. 2. Če ste zadovoljni z elementi, ki ste jih prejeli, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za nas.

Velikost sofa bed
vzorec Navaden Barvanih
Uporablja Kavč Področna Kavč
Poreklo CN(Izvora)
Material 100% Poliester
Proizvodnja Kavč Pokrov
Vzorec Tipa Trdna
Slog Sodobno
Številka Modela YHY01

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni