Dvojno Črto Zložljive črto oblačila Domov Jeklene Žice Nevidno Udarec Brezplačno Stenski Obešalnik SDF-LADJA

Nov izdelek

€24.71

€38.61

-36 %

Na zalogi

Oznake:

Y8P, clotheslin, shramba steno, yd001, aluminij bar kuhinja, črto oblačila vrv, črto oblačila prostem, kavelj pečat, enotni zložljive črto oblačila, xiaomi roidmi f9

Dvojno Črto Zložljive črto oblačila Domov Jeklene Žice Nevidno Udarec Brezplačno Stenski Obešalnik SDF-LADJA Značilnosti:

1. Visoka kakovost trdnega nerjavečega jekla žica, vrvi in nadgradili ABS, da se zagotovi trajnost in daljšo življenjsko dobo.

2. Zložljiv, nastavljiv in trajne linije razširi na 4,2 metra in lahko zdrži 33 funtov (15 kg).

3. Vključuje stanovanjske enote, ansi pritrdilnih elementov in drugimi dodatki in navodila za namestitev.

4. Enostaven za uporabo - Preprosto razširitev linije in visi na nasprotni steni za zaklepanje, da bi dobili veliko suh prostor.

5. Področje uporabe: Dom, kuhinjo, kopalnico, balkon, hotel, kopalnica.To gospodarno design je enostavno skrči in trgovina.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite manjše odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Tip: Zložljive Črto Oblačila

Material: ABS+ nerjavnega jekla žica, vrvi

Velikost: 24*8.7*5.6 cm

Dodatki: črto oblačila telo, telo vgradnja osnovne plošče, pomožno telo sponke, pomožni organ vgradnja osnovne plošče, pomožni nalepke, nohtov-brez lepila, vijaki paket, navodila za montažo

Punch-brezplačno namestitev korakom:

1. Izberite steno, da bi se izognili stene površini enostavno padel, in suhomontažno steno z vodo madežev;

2. Nazaj na glavnem film je prilepljena, in lepilo, ki je ni enostavno prevelika;

3. Palica za vgradnjo film na steno, ga premikajte gor in dol, levo in desno, in nato stisne jo za eno minuto (majhne odprte v glavni okvir je obrnjena navzdol);

4. Pripisuje pomožne nalepke za preprečevanje lepilo iz milejši ali zdrs (počakajte za 72 ur, da se lepilo popolnoma strdi)

5. Nato obesite glavni organ, najprej vstavite in nato povlecite navzdol, da končate namestitev.

Opomba: Ko nameščate, na dnu sub-telo film lahko 2 cm višja kot dnu glavnega filma, tako, da na dveh straneh vzporedno.

1 x črto oblačila telo

1 x glavni organ vgradnja osnovne plošče

1 x pomožni organ sponke

1 x pomožni organ vgradnja osnovne plošče

1 x pomožni nalepka

1 x nail-brez lepila

1 x vijaki paket

1 x navodila za montažo

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Material Poliester
Slog Sodobno
Dolžina 1-9 m
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni