Moški Ženske Kuhinja Restavracija Enotno Majica Poletje Kuhar Suknjič Pekarna Enotno Pecivo Kuhanje Perila, Kavarna Kombinezon

Nov izdelek

€5.75

€8.21

-29 %

Na zalogi

Oznake:

aparat za enotno, restavracija majica, blaga kuhamo oblačila, kuhar enotno ženske, pekarna ozadje, kuhar jakna ženske, kuhamo enotna, plesni za reposteria in pekovsko pecivo, kuhar jakna ženska, kitajski natakarica

Nasveti------

Dragi kupec, sem zelo vesel, da lahko pridejo do naše trgovine.Naše podjetje je specializirano za izdelavo dela uniforme in lahko tudi OEM.Če potrebujete večje količine nakupa ali trgovini, nas kontaktirajte na spletu kupca storitev, lahko pa pustite sporočilo na spletu.Kar morate storiti pošiljko, lahko nudimo vam z informacijami, naši izdelki so na zalogi, vas prosimo, vedite, da nakup!Želim vam srečno življenje in srečno nakupovanje!

Če izberete "Gospodarski" način prevoza, nato pa v vrhunec sezone za logistiko, bodo nekatere države odlašanja sprejema paketov za nekaj časa.Če ne morete sprejeti zamude, potem prosimo, izberite letalom, hitrejši transport in zaščito.

Nudimo prilagojene storitve in večje število prednostnih storitev.Lahko me kontaktirate, če potrebujete več količina in prilagojene rešitve.Boste dobili popust "Izključno" VIP cena.Veselimo se sodelovanja z vami!Jaz bom vaš najboljši dobavitelj.

Zbiranje moje trgovine, postali moji navijači, v moji trgovini popust dejavnosti, navijači bodo dobili višjo VIP popust。

Opomnite------

Nudimo Tisk in Vezenje storitve, OEM in Dropshipping , kupce, ki potrebujejo službo za stranke, pošljite HD LOGOTIP na naš oddelek za podporo strankam.

ŠT.1 Smo lahko vezenje ali tisk glede na vaše zahteve.

ŠT.2 Prosimo, pošljite nam HD logo, bomo poslali učinek grafikon za potrditev.

ŠT.3 po Meri LOGO zahteva dodatno prilagajanje pristojbine.Prosimo, obrnite na naši spletni servis za posebne pristojbine.

ŠT.4 Če ste stare stranke, prosimo, pošljite nam LOGOTIP neposredno, vas prosimo, kliknite po meri pristojbina povezavo za plačilo po meri pristojbina.

NAŠI IZDELKI----- Prosimo, upoštevajte, da postavka v dejanski izdelek kažejo, brez model wering, kot pravi fotografijo, ki bo enaka kot ste jih prejeli.

NAŠE SEVICE---- lahko klepetate z nami za vsa vprašanja preko Trgovine Manager,vam bomo odgovorili takoj,če ne bomo spletu.prosimo, e-mail,bomo dobili nazaj s v 24 urah.

PLAČILO---- Trenutno lahko plačila z visa,MasterCard,Western Union,Qiwi in Bančno nakazilo.več možnosti plačila bodo na voljo na Orgon.si v prihodnosti.

DOSTAVA---- Običajno nudimo Brezplačno dostavo preko Kitajske Post Air Mail.Kupci iz drugih cuntries,če bi velika naročila ali ugent naročila,prosimo, kontaktirajte nas za express dostava pred plačilom.Bomo našli najboljšo rešitev, da shranite svojo ceno.

VRNITEV & EXCHANGE---- Vsi naši elementi bodo preverjeni in pakirani v dobrem stanju, preden odpremo,če za vse reson niste zadovoljni o elementu,se lahko vrnete na to, da nas je v prvotnem stanju v roku 7 dni od prejema za vračilo ali zamenjavo.Preden vrnete izdelek,se obrnite na nas sovražnik podrobne vrniti izmenjavo navodila.Povrnili vam bomo vam po prejemu vrnjene artikle.Kupec bo plačal za ladijskega stroškov za vračanje predmetov.

Ki se uporablja za široko porabo Catering, Restavracija, Hotel, Pekarna
Vrsta Tkanine Broadcloth
Spol MOŠKI
Material Poliester
Postavka Vrsta Kuhar Jakne
Številka Modela FWYL040
Blagovna Znamka JUYABEI
Sezona Pomlad, Poletje, Jesen,Zima
Sestava Materiala Bombaž, Poliester
Velikost M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL
Uporabite za Kuhar, Natakar, Natakarica
Funkcija Dihanje
Rokav Slog kratek rokav
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni