Vroče!Vroče!!Les Zaslon Stojalo Za 60-80 MM Kristalno Kroglo Področju Svetu Kamen Imetnik Polirano

Nov izdelek

€3.73

€3.93

-5 %

Na zalogi

Oznake:

kristalno flash usb, zeleno področje, kristalno kroglo, 80 mm les bit, 80 mm lesa carvinga žogo, akril področju imetnika, kozmetični zaslon polica, steklo, kristalne krogle stojalo, android flash, kitajski zaslon stojalo

LS CO.Ltd, ki se nahaja v kristalni mesto Pu Jiang, ustanovljena leta 2003, ki se zavzema za proizvodnjo visoko kakovostnih kristalno obrti, kot so crystal diamanti, Feng Shui kristalno kroglo, osebno trofejo, obtežilnik za papir, 3D jedkano crystal, vaze, viseči okraski, itd.Obravnava vse svoje pomisleke & dobrodošli k ogledu!

Rdeče Žogo OBKROŽITI Ornament Zaslon Vrtinec Lesa Stojalo Držalo Komplet Za 60mm-200mm Področju

PS: žogo na sliki ni vključen, je samo primer prikaza, če ste zanimivi v žogo, prosimo, obrnite se na našo spletno trgovino.SKU: LSPJ042-1 Tema: OBKROŽITI Shpere Zaslon Stojalo Znamke: DOLGO SHENG Stojalo Velikost: 75x75x50mm (podpora 60-80 mm področju

Barva: Rdeča Material: Les Pogoj: 100% Čisto NOV Seznam paketov : 1 kos z varno pakiranje

Imamo tudi druge velikosti

(D ue različnih monitorjev in pixel, ne izključuje barva razlika; Barva v naravi prevladujejo, upam, da stranke razumevanja!) Kako naj bi v Orgon.si:

Dobrodošli na moji Orgon.si.Tukaj je način, da vrstnem redu: 1. prijavite se v Orgon.si s svojim registriranim imenom in geslom.

2. Videli elemente, ki vam je všeč, kliknite gumb "dodaj v košarico", če boste morali kupiti več predmetov;

Če si želite kupiti 1 predmet,lahko pa tudi kliknete na gumb "kupi zdaj" neposredno.

3. Po končani vse, nakup, kliknite "nakupovalna košarica" v desni zgornji strani v novo stran za vse elemente, ki jih chosed v nakupovalno košarico.

4. V tej novi strani, kliknite na gumb "kupi zdaj".Nato vse elemente, ki jih chosed bo v 1 računu.Orgon.si bo izračun skupne količine za vas.

5. Plačati za izdelke, ki skupaj.

S tem korakom, da je končal.Prosimo, da samo prepričani, da kupite predmete,~:) O Ladijski: 1,Ko bo plačilo, pls prijazno ponudbo podrobnost, naslov,poštna številka,kontaktne osebe,Tel Št., tako, da kurirske najde. 2,Dobavni rok je običajno v 7-30 dni.Vedno smo pošiljanje blaga, ki jih na Kitajskem Post Air Mail .To bo trajalo 15-60 dni, odvisno od katerih živiš v državi.Ps:Če je čas, je nujno,mi lahko pošljete EMS,DHL,UPS,TNT,FEDEX in itd,Ampak stranke, ki imajo za plačilo dodatnih stroškov. 3,z namenom zagotoviti, da boste prejeli vaše naročilo z davčna brezplačna, ali veliko manjšo vrednost, davek ob uvozu, Bomo ugotovi kot "Darilo" ali malo denarja.Ne nosimo carin ali davkov.O Zlomljena: O Obrnite na Nas: Delovni Čas: ponedeljek-petek (konec Tedna, Prazniki izključeni)

Telefonska Številka: 0086-579-84223458 Skype:crystalsupplier O Povratnih informacij: 1,Ko boste prejeli blago,Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vas prosimo, da se "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde" za nas.Prav tako bomo naredili enako za vas.Hvala vnaprej. 2,Ko boste prejeli blago,Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, obrnite na nas in nam da priložnost, da vam pomagamo.Hvala!

Blagovna Znamka longwin
Tema Maskota
Slog Tradicionalna Kitajska
Material Les

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni