Novi Nastavljiv Magnetni Previs Ricinusovo Strut Kolo Poravnavo Merilnik Orodje Štiri Kolesa Nastavljalnik Nastavitev Ravni Pomoči Orodje

Nov izdelek

€5.52

€7.07

-21 %

Na zalogi

Oznake:

diy kolo poravnavo kit, previs ploščo, računalnik namizni kolesa, nastavljiv, previs kolesa, vrtljivo kolo, zlato industrijska kolesa, previs ravni, previs, previs orodje, poravnava magnetni merilnik nivoja

68147 Kolesni Pokrov

Značilnosti:

1. Strokovno načrtovanje: Ukrepi previs in kolesa kota na pesto kolesa ali zavornega diska.

2. Natančno branje: Primerna za natančno preverjanje ricinusovo in stekanje.

3. Posebnosti: Magnetni merilnik pripisuje zvezdišče ali zavor.

Opis:

1. Omogoča nastavitev, da ohranijo pravilno kolo poravnavo in celo obrabo pnevmatik.

2. Enostaven za branje in priročen za uporabo.

Specifikacije:

Barva: bela

Material: magnet

Velikost: 19*7*5.5 cm

Paket Je Vključeno:

1 * Vrtljivi Pozicioner

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Zato prosim, ne odprete kateri koli spora ali nam nevtralna ali nevtralno Povratne informacije

2. če niste zadovoljni z našim izdelkom, ko ga prejmete , se najprej obrnite na nas, vam bomo ponudili zadovoljivo rešitev na zadnji

1.Ne bomo odgovorni za vse , vendar bi lahko pišete nižje, da vam pomaga izogniti ,

2.Običajno bomo minimalno, da bi se izognili , vendar pa zaradi različnih politik v različnih državah, smo lahko' t nadzor te pogoje, tako kupci lahko plačati za nekatere .

3.Kupci lahko pustite nam sporočilo, da nam poveste, koliko bi radi, ko oddate naročilo, mi bi se ukvarjal z njim, kot vaše sporočilo.

1. Prosimo, da potrdite svoj naslov, preden se vaše plačilo, vam ne bi bilo odgovorno koli nadomestila povzroči vam ne ponujajo pravi naslov(vključno s podrobno naslov, telefonska številka ), vse paket bi lahko poslali v najkrajšem možnem času.

2.Običajno, kot bi jo dobili paket v 10-35 dneh, vendar Rusija, Brazilija lahko traja 15-60 dni, če ga ne bo dobil paket v 60 dneh, se najprej obrnite na nas, mi bi nadomestila za vaše polno denarja.

3. EMS in DHL boste videli niso dejanske stroške dostave.Dejanski ladjar stroškov, je veliko manj od ladjar stroškov, boste videli.Prosimo, kontaktirajte nas na postaji pismo, bomo prilagodite cena za vas.

Velikost 19*7*5.5cm
Material Magnet
Certificiranje NOBEN
barve Bela
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni