Mini Telefonski Klic Diktafon,snemanje Telefonskih Telefonski Brez Računalnika,datum in Časovni Žig na Datoteko, Telefon Klicanje Diktafon

Nov izdelek

€20.40

€27.20

-25 %

Na zalogi

Oznake:

mac snemalnik zvoka, mini spy snemalnik zvoka, telefon beleži, pes gume žig, avto dvr sistem, mini snemanje, pomnilnik diktafona iphone, skrito snemanje, zvočni zapis, imetnik diktafon iphone

Micro sd kartico telefonski klic diktafon, snemanje telefonskih telefonski brez računalnika, datum in časovni žig na datoteko,Telefon Diktafon,telefon snemalnik,telefonski klic diktafon za snemanje telefonskih telefonski pogovor, To telefonsko diktafon samo delajo za Analogni telefonski sistem, če ne uporabljate analogni telefonski prosimo, da ne kupite.Specifikacije

Mikro Snemalnik Telefonskih,telefonski klic diktafon

Visoka impedanca snemanje

Majhen telefon, priključek za obliko, bolj priročno

Mikro Snemalnik Telefonskih, Telefon Snemanje Mikro Snemalnik

Kratek Opis:

Najmanjši telefon na diktafonu v po vsem svetu, ki podpirajo enega kanala telefonskih in/OUT, videti kot običajni telefonski priključek, vse glasovno snemanje datotek, shranjevanje na SD kartico, ki je skrit v snemalno polje; SD kartica lahko zamenja kadarkoli ali lahko kopirate snemanje na računalnik, posnete mapo z imenom za datum in čas posodabljata samodejno, lažje za vas, da upravljanje snemanja

Funkcije:

1. Visoka impedanca snemanje

2. Majhen telefon, priključek za obliko, bolj priročno

3. Prenosni načrta, je mogoče zapisati na drug kraj, ki je primerna za vas, uporabljate telefon.Na primer, ko ste v hotelu, samo priključite snemanje polje s telefonsko linijo, lahko posnamete, ko vam govori s svojo stranko

4. Ni potrebe, polnjenje, vtičem za uporabo(zgrajena v posebno vezje bi dobili moč iz telefonski sistem)

5. Podpora micro SD do 32gb(Ni vključen)

Značilnosti:

1).Priročno snemanje: Uporaba Micro SD kartico, lahko snemanje brez računalnika

2).Samo priključite bo samodejno snemanje

3).Cikel snemanja: podpora cikel snemanja, ko ni več pomnilnika, prvi zapisi bo prepisan

4).Plug za uporabo, ni na katero koli tipko + ali-in pritisnite tipko

Parametri:

1.Postavka Velikost: 59mm * 36 mm * 25 mm

2.Net Teža: 50 g

3.Snemanje obliki:WAV

4.Moč: 80mA

5.Pomnilniški medij: micro SD kartico (32GB max)(Ni vključen)

6.Vsebina paketa: telefonsko linijo, * 1 Snemanje polje * 1

Značilnosti:

Podpora analogni telefonski sistem

Zidava-v 16 GB Pomnilnik, računalnik Ni potreben

Podpora cikel zanke snemanje, ni treba skrbeti, prostor za shranjevanje ni dovolj

8GB spomina za podporo 9000 minut snemanje zvoka

Sistem lahko samodejno preverjanje in obnavljanje, snemanje je zanesljiv in stabilen

Specifikacije:

Snemanje obliki: WAV

Napajalnik: 5v 1A

Pomnilnik: 16 GB

Postavka Velikost: 55mm * 35mm * 25 mm

Teža: 50 g

Vsebina Paketa:

1 x Telefonsko Diktafon

1 x Telefonsko Linijo

1 x USB Kabel

1 x Napajanje

1 x Uporabniški priročnik

Ta izdelek ne vsebuje pomnilniško kartico

Najbolj priročno neodvisni SD telefonskih snemanje polje, brez računalnika, popolnoma samodejno snemanje.

Vgrajen LCD zaslon, vgrajen zvočnik in slušalke, v realnem času in poizvedbe v živo predvajanje.Neodvisni telefonskih snemanje polje sprejme SD kot snemalni medij za shranjevanje, ki je, snemanje in predvajanje, ki je zelo primerna za snemanje telefonskih potrebe posameznikov in poslovnih uporabnikov.

1. Visoko integriran in uporabniku prijazen design, ultra-velika zmogljivost shranjevanja snemanje vsebin, izogibanje problem majhnih zmogljivosti, kot so trak ali dictaphone.

2. Vgrajeno funkcijo za samodejno ustvarjanje mape po datumu.Na primer, snemanje datoteke, 9. septembra 2009, se shrani v mapo 20090909, in snemanje je ime datoteke poimenovali po snemanje začnete čas.To je zelo priročno za vas, da upravljanje in poizvedbe zgodovinskih posnetkov.

3. Online predvajanje funkcija: lahko predvajanje vsebin iz prejšnjega pokličete kadarkoli, in lahko igra originalni posnetek drugi osebi, tudi med pogovorom.

4. Snemanje brez računalnika: posnetek se shrani na kartico SD, SD kartico lahko zamenjate kadarkoli, in to podpira hot swap.Uporabniki lahko kupijo kartico SD, ki jih sami (SanDisk SD ali Presegajo SD, je priporočljivo), ki podpirajo SDHC kartice do 32 G, ki lahko nadomesti bo.Lahko tudi kopirate na kartico SD snemanje datoteko v računalnik in igrajo z WINODWS vgrajen predvajalnik Posnetek predvajate lahko tudi s player, kot so Baofeng Yingyin, QQ Yingyin, itd.

5. Avtomatski in ročni način: podpira dva načina samodejno snemanje in ročno snemanje, so vse snemanje v visoki impedanca način, ki ne bo vplivalo na običajnem klicanju in ne bo opazil jih za druge stranke.Dohodni klici so samodejno posname privzeto.

6. Ne gre le za telefonske naprave za snemanje zvoka, lahko pa tudi predvajate glasbo, če je format MP3 glasba, ki je vstavljena SD kartica, ki je enakovreden dodatne MP3 predvajalnik.

7. Telefon snemanje polje zagotavlja standardni 3,5 MM slušalke jack, ki je lahko priključite slušalke, če želite posnetek poslušati, brez motečih drugih' delo.

Snemanje Zvoka Format WAV
Glas Aktivira Snemanje No
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka eOQO
Številka Modela TELREC01/C
Uravnotežena Iz No
Certificiranje CE
Z Zvočniki No
Paket Da,
Zunanji Pomnilnik No
Zunanji mikrofon No
Predvajanje Formatov WAV

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni