Taftana Vrgel Blazino Kritje Vzglavnik z Tels za Dom Dekor Kmetija Raztegljiv Kavč Kavč v Dnevni Sobi

Nov izdelek

€12.09

€14.23

-15 %

Na zalogi

Oznake:

Kmetija, vzglavnik 55x55cm siva, pravokotnik blazino kritje 5070, stol cusion, vzglavnik kritje 7065, taftiranje pištolo preprogo, footstool otomanski, puško, pištolo, dekorativni vzglavnik 55x55cm, krog taftana blazine

Taftana Vrgel Blazino Zajema: Kvadratni Dekorativni Vzglavnik z Tels za Dom Dekor Kmetija Raztegljiv Kavč Kavč v Dnevni Sobi

PREMIJA: proizvodni proces tem blazino kritje pozoren na podrobnosti, bo kakovost presega vaša pričakovanja, lepa in tesen šive, vključno z okoli zadrgo.

BOHO DEKORACIJO: To boho taftana prevleke je dokaj nevtralno in preprost, in ga lahko popolnoma ujemajo z različnih dekorativnih stilov.Je zelo primeren za dajanje kavči, zofe, spalnice, pisarne, dnevne sobe, bankete, avtomobilov, itd.Dodajanje prefinjeno in elegantno občutek, da vsako mesto, ampak je tudi darilo za prijatelje, očetov in mater ali ljubljene za Zahvalni Dan, Božič, itd.

Material:Taftana deli so super mehko, puhasto in udobno.V primerjavi z drugimi taftana blazino primerih, ni več plavajoče niti na naš vzglavnik.

barva: bela/kremasto bela

Material: bombaž perilo

velikost: 45x45cm

Vsebina Paketa:

1 x Vzglavnik Pokrov

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Niti Štetje 100TC
Funkcija Okolju Prijazno
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Prevleke
Številka Modela Vzglavnik Pokrov
Vzorec Tipa Trdna
vzorec TISKANE
Slog Navaden
Tehnika Tkanine
Uporaba hotel
Nastavite Vrsto No
Material 100% Bombaž
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Tkanine, Štetje 40
Razred Razred A

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni