Adobe Photoshop CC 2021 Aktivator Download - Windows/Mac

Nov izdelek

€7.30

€14.60

-50 %

Na zalogi

Oznake:

adob photoshop, čast, miško razer, arduino nano, mi xiaomi, kombinirani x99, yugreen, esp8266 nodemcu, lian li, riser

Hitra dostava bymessage

V nekaj sekundah

NE TELESNO DOSTAVA PO POŠTI

Zakaj Prenos?

1) Enostavno, hitro in ceneje

2) enake kakovosti box verzija

3) Življenjska Aktiviranje 100% ima enako funkcijo z box verzija

4) jamstvo, če programska oprema ni delo bomo ponudili polno nadomestilo

Adobe Photoshop CC 2021 vključno z novo Vsebino, ki se Zaveda Zapolnitev delovnega prostora, Okvir, orodje, Barve Simetrije možnosti, color picker, živo Mešanica Načini in še veliko, veliko več.Adobe je znan po svojem letnem izdelka, posodobitve, in vsako posodobitev pride z novimi funkcijami.To leto, z najnovejšo različico Photoshop CC 2021, več funkcij, ki so bili dodani več kot prejšnje različice.Lahko ustvarite sliko polja, če želite vstaviti slike v določene velikosti in razmerja, tako kot je to storjeno v InDesign.To je lahko koristno orodje za tiste, ki zasnovo glasila in podobne stvari v Photoshopu.

Značilnosti Adobe Photoshop CC 2021:

Simetrije način

Barve svojo krtačo kapi v popolnoma simetričen vzorec.Med uporabo Čopič, Mešalnik Čopič, Svinčnik, ali Radirka tools, kliknite metulj ikono () v Možnosti bar.Izbirate je na voljo več vrst simetrije – Navpično, Vodoravno, Dual Os, Diagonalno, Valovite, Krog, Spirala, Vzporedne Črte, Radialni in Mandala.Kot ste barve, poteze se kažejo v živo čez črto, simetrije, ki vam omogoča, da preprosto ustvarite zapleteno simetrične vzorce.

Color Wheel če želite izbrati barve

Uporabite Barvo Kolesa vizualizirati barvo spektra in enostavno izbrati barve, na podlagi harmonije, kot so komplementarne barve in podobnih barv.Iz Barvne plošče letenje-iz menija, izberite Barvo Kolesa.

Začetni zaslon

Dobili hitro začel z Photoshop Začetni zaslon.Dostop ob vsakem času, da spoznajo nove funkcije za priključitev na učne vsebine, in skok pravico do odprtih dokumentov.Kliknite nov Dom ikono v Možnosti vrstice za dostop do Domačega zaslona na kateri koli točki.

Izboljšana in-app učenje

Po vložitvi-app vaje (Preberite plošča), zdaj lahko uporabite tudi svoje slike, da bi dobili izgleda, da želijo v krajšem času.

Vrh stranke-zahtevane značilnosti,

Razdeliti med vrsticami (kot so Adobe Illustrator) lahko zdaj distribucijo razmik med predmeti.Photoshop lahko že distribucijo predmete, ki jih enakomerno med vrsticami svoje center točk.Če vaše predmete, ki so različne velikosti, zdaj dobili še razmika med njimi.

Mešanje načinu predogled

Namesto ugibati Plast Mešanje načini, izberite premikanje orodje.Kliknite na Normalno v Plasti plošče, kot vi premikate skozi različne oglede, Photoshop zdaj prikaže predogled.

Zakaj kupovati pri nas ?

Preprosto zato, ker smo najboljši v tem poslu, za Razliko od drugih prodajalcev,

skrbimo za naše stranke več, mi smo ne samo poskuša prodati nekaj, in ustaviti odgovor vas,

trudimo se več, da bi naše costumers se počutijo varne in srečne, vam ponujajo najboljšo storitev, najhitrejši dostave,

in 100% garancijo, če programska oprema ni delo

Vrsta IDE Kabli
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni