ANI 18K Trdno Belo Zlato Ogrlico, Obesek, Pravi Naravni Diamant Udejstvovanje Žensk Ogrlica Darilo za Rojstni dan gospa Halo Srce Design

Nov izdelek

€216.82

€309.74

-29 %

Na zalogi

Oznake:

resnično zlata aks, pismo necklac, Diamond, necklac, zlato necklac, 18k, 18 k, angelady srce ogrlico, diamond necklac, čarovnik obleko

ANI 18K Trdno Belo Zlato Ogrlico, Obesek, Pravi Naravni Diamant Udejstvovanje Žensk Ogrlica Darilo za Rojstni dan Moda lady Halo Design Description ANI Nakit je ena izmed vodilnih nakit proizvajalci, oblikovalci in izvoznike.Naši tovarni je šel skozi več kot trideset let diamond zlato nakit predelovalnih dejavnostih.Strokovno Nakit Proizvajalec, ki je v lasti CAD Ministrstvo & tovarne, Cusomerized Naročilo dobrodošli.

Najboljše Kakovosti, ugodni Ceni, Mešana Naročila, Ne Minimalni zahtevek, poskuša oskrbe najboljšo storitev.Kupite Več, Več popusta.Veliko bi lahko brezplačna dostava.Drug prst velikosti in različnih center kamna velikosti lahko vodo, polnjenje dodaj odvisna od spremembe.

100% Resnična izdelki, fotografije, Dobra kakovost, Najboljšo Storitev.

ANI Zaročni Prstan za Vaše Najboljše Ljubezen !!!!

Kovine: 100% Realno 18k Trdno Belo Zlato

Kamniti Material: Pravi Naravni Diamant

Diamond Jasnost: SI

Diamond Barve Razred: I-J

Skupaj Diamond Teža: 0.30 karatnega

Diamantno Obliko: Okrogli Rez

Ogrlica Slog: 18k Zlato Diamant Udejstvovanje Žensk Ogrlico, Obesek

Zagotavljanje Visoke Kakovosti

Zaključek: Visoko Polirani

Kamni Nastavitev: Vile

Vsi kamni so določene s Vile Nastavitev.Ne prilepljena

Package: Karton ali Plastična Škatla, Drugi paket zahteva je na voljo.

Paket je Vključeno: 1x Ogrlico, Obesek

Storitev 1, ki jih opravljajo v tisoč izbor fine nakit.Če vam je všeč nam, da bi po meri fine nakit za vas prosimo, da nas kontaktirate in se veseli bomo dela z vami ena na ena.Naš nakit oblikovalci so visoko usposobljeni za delo z vse vrste nakita.Naredili smo veliko imitacije iz katalogov, dejansko nakit in slike po e-pošti na nas. 2, Žig, neprevlečeni, emajla in kamen barve se lahko izvede glede na svoje zahteve. 3, Naša mednarodna ekipa vam nudi kakovostne izdelke, na čas dobave, izjemno podporo strankam & najboljše cene za velik nakup in zelo zadovoljen kupec. 4, Naš večjezični račun in razvoj izdelkov upravljavci, ki so srečni, da se ujema v angleškem jeziku. 5, Naše proizvodne delavce, izvoz in računovodstvo oddelek za zagotovitev vašega naročila so izdelani in dobavljeni pravočasno kakovosti, ki jo pričakujejo. 6, Prosimo, obrnite na našo spletno ekipa z kakršna koli vprašanja, boste morda.Kontaktirate nas lahko preko e-pošte, live chat ali telefonska številka.O nas : Dobrodošli v GOZD, Nakit Design Co.,Ltd.Smo trgovec in proizvajalec fine nakit in dodatki, ki se nahaja v Shenzhen, Kitajska.Za desetletjih, dosežemo naše stranke z zanesljivimi izdelki in storitvami po konkurenčni ceni.Ali ste lastnik malega drobno/na debelo trgovina ali velike trgovske verige, bi bilo veselje poslušati, kaj potrebujete.Naš razstavni prostor je mesto, da bi kupci, ne zamudite obiskati, kot smo različne vrste izdelkov, ki so na voljo v veliko zalogi pripravljen za stranke izbir in dostave.Z novo zbirk, ki prihajajo iz četrtletno, smo nenehno vztrajati sebe posodobitev z modnim trendom po svetu.Zato smo nekatere lahko najdete stilov vi ali vaše stranke iščejo.Če je nekaj res edinstven, naš hišni oblikovalci in prijazno prodajno osebje lahko zagotovo vam pomaga pa, da je ideja v realnost.Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše podjetje.Prosimo, vzemite si čas, da brskanje po naših fine nakit katalog.Če potrebujete dodatne informacije, vas prosimo, da nas kontaktirate.

ZAKAJ Kupiti pri nas ? 1. Smo nakit proizvajalec, ki lahko celoten proces; 2. Lastne Profesionalne CAD, Oddelek za cusotmerized oblikovanje; 3. Kakovost bo moglo, Debelo Ceno, Ne MOQ Zahtevo.

Poroka Sona

Poroka Sona

White Diamond Barve I
Poreklo CN(Izvora)
Diamond Karat Teža 0.30 karatnega
Slog Trendy
Postavka Vrsta Obeski
Diamantno Obliko Okroglo Obliko
Priložnosti Predlog Obletnico Poroke, Posla Rojstni dan, Valentinovo
Kovine Tipa Belo Zlato
Glavni Kamen Diamond
Ogrlica Slog 18k Zlato Žensk Diamond Enagement Ogrlica
Strani Kamna Diamond
Številka Modela MDQ0032
Diamond Jasnost SI2
Obeski Vrste stran
Kovina Tip Pravi 18K Trdno Belo Zlato
Obliko\vzorec Srce
Blagovna Znamka AINUOSHI
Diamond Cut poštena
Fine ali Moda Fine
Kovinskega Žiga 18k
Kamna Pravi Naravni Diamant
Kovinska Barva Zlato barvo
Vrsto Certifikata Tretja Oseba Oceni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni