Namestitveni paket Adobe Photoshop CC 2020 Polno Različico Življenju Hitra Dostava

Nov izdelek

€6.89

€13.78

-50 %

Na zalogi

Oznake:

matično ploščo x99, kingdian ssd, lenovo z6 pro, pcie riser, adob photoshop, miško razer, dropbox življenjsko dobo, radeon rx580, 3060 rtx, lian li

Adobe Photoshop CC 2020 Polno Različico Windows Življenju Insta

Opomba: To je digitalni dostave.boste prejeli programsko opremo v vašem Orgon.si sporočilo ni v DVD-ja.

Kaj boste dobili :

Povezave za prenos za Photoshop cc 2020.

Programska oprema je pre-aktivira za vas, imate samo, da namestite.

Aktiviranje je življenje.Brez plačila načrt, ki zahteva.

Čas dostave je hitra.

Značilnosti:

O uvedbi urejanje fotografij aplikacijo, ki se uporablja po vsem svetu

Imam zelo uporabniku prijazen vmesnik

Opremljen z Adobe Sensei AI tehnologije, ki bo prinesla fotografi z različnih možnosti, kot je B&W izbor, Vzorec, Čopiči, Slikarske, Globinska ostrina.

Zagotavlja vam z enim klikom izbor različnih predmetov, da bi manipulirati z lahkoto plus zagotavlja tudi kože, glajenja učinek.

Dobil novo Simetrije način, kjer lahko barve v popolni simetriji in vam omogoča, da določite svoje osi in eno od prednastavljenih vzorec, kot so krožne, radialni, mandala in spirala.

Opremljen z Okvirjem orodje, ki vam omogoča, da ustvarite obliko ali besedila, okvirji, ki se lahko uporablja kot ograde na vaše platno.

Če imate vprašanje, pišite mi!

Programske opreme opis:

Adobe Photoshop 2020 je dobil zelo uporabniku prijazen vmesnik, poleg tega pa je bil opremljen z Adobe Sensei AI tehnologije, ki bo prinesla fotografi z različnih možnosti, kot je B&W izbor, Vzorec, Čopiči, Slikarske, Globinska ostrina.Prav tako vam z enim klikom izbor različnih predmetov, da bi manipulirati z lahkoto plus zagotavlja tudi kože, glajenja učinek.To je tudi dobil novo Simetrije način, kjer lahko barve v popolni simetriji in vam omogoča, da določite svoje osi in eno od prednastavljenih vzorec, kot so krožne, radialni, mandala in spirala.Prav tako je bil opremljen z Okvirjem orodje, ki vam omogoča, da ustvarite obliko ali besedila, okvirji, ki se lahko uporablja kot ograde na vaše platno.Vse v vsem Adobe Photoshop 2020 je impresivno aplikacijo, ki omogoča, da ustvarite nekaj neverjetnih mojstrovine.

Pozdravljeni spoštovani kupec Bomo poslali izdelek, ki ste ga kupili po telefonski predal, ki ga levo, ali se bomo poslati po pogovorno okno.Če naletite na kakršne koli težave v postopku aktiviranja, prosimo, obrnite na nas, kakor hitro je mogoče, in bomo rešitev za vas v najkrajšem možnem času.

Najlepša hvala!

Vrsta IDE Kabli
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni