1 kos 5A konstantno napetostjo konstantnim tokom LCD napetosti in toka prikaz nastavljiv povečanje buck power modul je združljiv odbor

Nov izdelek

€3.74

€4.02

-6 %

Na zalogi

Oznake:

voznik okno, Wifi, fakra, Voznik, m2 ssd, atlas pro, iobit, Prenosni računalnik, 4k webcam, ključ licence

5A CNC korak navzdol modul (konstantni napetosti konstantnim tokom, tekočimi kristali, s kristalno lupine)

opomba! ! !Dostavo z dodatki, ki jih potrebujete za lastno montažo; modul za DC / DC Buck modul, ne more vnesti transformator neposredno korak navzdol za IZMENIČNI tok; za polnjenje baterije, poskrbite, da bo izhodni modul prvi moč in priklopite baterijo, je baterija polna, najprej izvlecite Baterijo, zadnji modul napajanje izključeno, da preprečite napetost akumulatorja backflow (po možnosti na izhodni modul, ki je povezan z veliko tekoče diode lahko prepreči backflow).

1. Glavne Značilnosti Izdelka

1.1. Pleksi steklo zunanji lupini, lep dizajn in velikodušno, tipka na dotik tekstura je dobro, pritisnite gumb, da nastavite izhodno napetost, odpravlja potrebo, da uporabite nož;

1.2. Gumb lahko nadzor proizvodnje izklopite in vključeno, lahko nastavite izdelek napajanje-na privzeto vklopljena ali IZKLOPLJENA;

1.3. LCD prikaz vhodna in izhodna napetost izhodni tok, - izhodna moč;

1.4. Vnos obratno polariteto zaščito, povratne povezave ne bodo spali;

1.5. Visoka učinkovitost, več kot 93%, velik tok, majhne toplote, izhodna napetost 1.2-32V samovoljno uredbo, stalno trenutne vrednosti o 0-4.5 prilagoditev, primeren za pisarno moč, visoko-zmogljiva LED stalna trenutni pogon, litijeva baterija polnjenje in tako naprej!

2. Izdelek parametrov

Vhodna napetost: 6.5-36V (vhodna napetost manj kot 6,5 V, trenutno ni točna, manj kot 5,5 V, LCD zaslon ni normalno)

Izhodna napetost: 1.2-32V, tovarniško privzete izhod 5V.

Izhodni tok: Lahko delo namestite stabilno 3,5 A za dolgo časa, in lahko dosežejo približno 4.5 A pod izboljšano odvajanje toplote (nastavljiva omejitev trenutno je približno 4,2-4.5 A)

Izhodna moč: naravno odvajanje toplote 50 W (manj kot 3,5 A), izboljšano odvajanje toplote 75-vatne žarnice

Napetost zaslon: ločljivost 0.05 V, obseg 1.2-32V, točnost približno ± 0.1 V (natančnost zahtevne skrbno strel!)

Trenutni zaslon: ločljivost 0.005 A, obseg 0-4.5 S, natančnost ±0.05 A (natančnost za tiste, ki zahtevajo stroge točnost!)

Učinkovitost konverzije: približno 94%

Delovni tok: o 30mA

Povratne vhod zaščite: Da

Anti-backflow na izhodu konca: Brez (Če je baterija je napolnjena, najprej vklop modula in priklopite baterijo, in se prepričajte, da je baterija napetost, ki je manjša od izhodne napetosti; če je ta pogoj je potrebno, povežite anti-backup diode na pozitivni strani izhodnega niza)

Kratkostična zaščita: Da

Velikost: dolžina * širina * višina 70.5*ali 48,4*28 mm,

Teža: 62g

3. Opis funkcij

3.1. Tam so dva gumba na levi strani modul:/OUT, ON/OFF: V/IZ tipko, da preklopite vhodna napetost izhodna napetost zaslon, dolgo pritisnite, da preklopite na trenutni izhod in izhodno moč zaslon; ON/OFF gumb za nadzor proizvodnje vklopite ali IZKLOPITE tako, Dolgo pritisnite, da nastavite naslednjič privzeto izhodni članica je VKLJUČENO ali IZKLJUČENO.

Na desni strani modul ima dva gumba: '+ "in" -".Pritisnite na " + " gumb, da poveča izhodno napetost za 0,05 V. Pritisnite in držite za povečanje in ga izostrila.Pritisnite in držite znova za neprekinjeno počasi, korak povečanje za 0,1 V, in 1V. '-' gumb, izhodna napetost se zmanjša za 0,05 Proti, dolg pritisk lahko še naprej zmanjšujejo, in nato dolg pritisk za zmanjšanje korak za 0,1 V, in 1V.

3.2. ADJ-I je trenutna nastavitev potenciometra, vrtenje v smeri urinega kazalca, lahko poveča nastavljeno trenutno, ko trenutni obremenitvi doseže nastavljeno trenutno, vnesite stalno trenutno stanje, KP konstantnim tokom kazalnika (rdeča) sveti.NA znak je izhod, indikator stanja.To je on, ko je proizvodnja je napetost, sicer je izključeno.Na CHAR kazalnik je kazalnik polnjenja.Ko je polnjenje, je na.CELOTNO indikator polne.Če je niz, konstanta trenutna vrednost 2A, polnjenje, Ko je trenutni doseže 0.2 A ali manj, vklop žarnice, POLNO svetlobe se na, in CHAR lučka off.

4. Kako uporabljati

4.1. Uporabo kot redni buck modul s prevelik tok varstvo zmogljivosti

(1) Pritisnite tipko, da nastavite izhodno napetost na želeno napetost.

(2) Obrnite ADJ-I trenutni prilagoditev potenciometer v nasprotni smeri urnega kazalca, najprej, nato izmerite izhodno kratkostični tok z multimeter 10A trenutni obseg (neposredno povezovanje dveh test vodi do proizvodnje), in prilagodite ADJ-I konstantnim tokom potenciometer v smeri urinega kazalca, da bi izhodno trenutno doseže prevelik tok varstvo vrednost, ki jo želite nastaviti. (Na primer, trenutno prikazano vrednost s multimeter je 2A, potem ko uporabljate modul, največji tok lahko le dosegli 2A.Ko sedanji doseže 2A, rdeče konstantnim tokom indikator, v nasprotnem primeru je svetlobni indikator izklopljen)

Izguba Moči mednarodni standard
Napajalna Napetost mednarodni standard
Uporaba Drugo
stanje Nova
Vrsta Regulator Napetosti
Številka Modela modul
Blagovna Znamka EDIY
Obratovalna Temperatura mednarodni standard

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni