HDMI Audio LVDS LCD Controller Board + Osvetlitev Inverter + 30P Kabel + Zvočnik za Ipad 2 1024 X 768 9.7" LP097X02 SLQ1 SLN1 LCD

Nov izdelek

€23.91

Na zalogi

Oznake:

vhod hdmi monitor, eyoyo monitor, lvds lcd krmilnik, odbor pi, 30 pin edp hdmi, zaslon majhen, lvds mercedes, pi, hdmi lvds, njytouch lcd krmilnik

HDMI LVDS LCD Controller Board + Osvetlitev Inverter + 30Pins Kabel Lvds + Zvočnik Kompleti za Ipad 2 9.7" LP097X02 SLQ1 SLQ2 SLQE SLN1 SLP1 LCD Zaslon

Obvestilo: Ta LCD krmilnik odbor kompleti so za Ipad 2 LP097X02 Signalov Vmesnik 1ch 6-bit, 30 zatiči LCD-Plošča, vljudno Prosimo, da preverite vaš LCD panel Informacije pred oddati naročila.Ali sporočite nam vaše lcd številko modela, prvi za pošiljanje nam Orgon.si sporočilo, preden jih postavimo v vrstnem redu, Tako da bomo lahko preverite, če upravljavec odbor kompleti so združljive z vašo lcd-plošča, Nato pa se bomo lahko pripravili pravilno komplet za vas nujno.Hvala.

LCD Krmilnik Odbor Specifikacija:

1 1*vhod HDMI, Podpora HDMI1.2 različica

2 Izhodna napetost plošča poraba: 12V-2A.

3 6PIN,7 Ekstra visoke napetosti odbor

4 LVDS izhod,6/8/double 6/dvojno 8 LVDS (samo za 3.3 V, Lcd Zaslon)

5 5-gumb za vklop in prilagajanje plošče

6 Led osvetlitev moč

7 LVDS vhod

13 Velikost:73*52*1.6 mm

Paket vključuje:

1 HDMI LCD Krmilnik Odbor Modul

1 10 Pin Kabel

1 Keyborad

1 Ozadja Inverter

1 4 Pin Kabel

1 30 Nožice 1 ch-6it kabel LVDS

1 Zvočnik

Plačilo:

1.Sprejemamo Alipay tukaj in vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Če želite, da so proizvod takoj, ko je mogoče, je treba plačati, ko ga odredi

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljke:

1)rok Dobave:

1. Bomo poslali izdelek v roku 5 dni, ko smo dobili plačilo. (Razen počitniških)

2. Prosimo, poskrbite, da bo vaš Orgon.si naslov se in podrobno.In če želite, da spremenite svoj naslov za dostavo, ko ste kraj, da, prosimo, sporočite nam, prvič.Hvala!

3. Po tem, ko smo poslali blaga, bomo po e-pošti vam dostava informacij, kot tudi številko za sledenje.

2) čas Poštnine:

1.Na splošno , večina držav je čas poštnine so v nadaljevanju , zaradi razlike poštnih serivce na različnih področjih , na nekaterih področjih lahko traja dlje.Če si srečal problem , dobrodošli brezplačno padel, se obrnite na nas , smo wlill odgovor boste sonn .

2.Dostavo ruske Federacije običajno traja približno 45-60 dni.Prosimo, da se zaveda dolgo časa, preden bi

Vrne&Vračilo:

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

3. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

1. Ponujamo 1 mesec brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

2. Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

3. Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv je zelo cenijo.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Programer
Številka Modela LCM142001
30P LVDS Vmesnik
Blagovna Znamka SIXTHHD
Vmesnik HDMI je združljiv/RCA Izhod
ROM Zmogljivosti NOBEN
Demo Board Tip ROKO
Procesor Blagovne Znamke Allwinner
10 Pin Vmesnik
HDMI Vmesnik
LED Osvetlitev ozadja Vmesnik
Moč Dobavitelja
Intergrated Funkcija 10/100Mbps
Izhodna napetost potrebna
Zvočnik Vmesnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni