350 mm Univerzalno Nastavljiv Magnetni Osnove Držalo, Stojalo za Izbiranje Test Profil Kazalnika Univerzalni gumb za Izbiranje Znanja Imetnik Nove

Nov izdelek

€11.00

€18.33

-39 %

Na zalogi

Oznake:

indikator kazalnik, razširljiv odprtokoden 2, indijskih, izbiranje indikator, merilna orodja, gole magnetni, izbiranje indikator stand, judo, indikator stand, nasvet izbiranje indikator, osnove magnet

350 mm Univerzalno Nastavljiv Magnetni Osnove Držalo, Stojalo za Izbiranje Test Profil Kazalnika

Opis:

Magnetni osnove imetnika znan tudi kot univerzalno osnovno nosilec se pogosto uporablja v strojni industriji, ki se uporablja tudi v različnih znanstveno-raziskovalnih institucij.Tam je cilinder s bar v obliki trajnega magneta v njej.Položaj zunanjega znanja je mehko magnetnega materiala, ki je neke vrste feritov materiala, ki je enostaven za magnetize ali demagnetize v šibko magnetno polje.

Značilnosti:

1. Stikalo on/off magnetni osnove za premikanje kadar koli in brez posredovanje, preprečevanje poškodb merilnik in delovno mizo.

2. Osnova je opremljen s stalnim magnetom iz zlitine in centralno zaklepanje mehanizem z anti-svoboden vzmeti.

3. Narejen iz zelo wearproof legiranega jekla, lupine je krom prevleko za doseganje rje dokaz, trajne in lepe rezultate.

4. Struktura jedrnato, enostaven za uporabo in vzdrževanje, visoka občutljivost, stabilen in zanesljiv.

5. Gladko univerzalno naslikal chrome roko se lahko določi na katerem koli kota, enostavno in hitro uporabo, pogosto uporabljajo v mehanski popravek in tehnične meritve.

Specifikacije:

Material: Legirano jeklo

Barva: Rdeča

Gospodarstvo Sile: Pribl. 7 kg

Skupna Višina: Pribl. 35 cm/13.78 v

Pritrdilne Luknje Premer: Pribl. 8 mm/0.31 v

Osnove Imetnika Velikost(L*W*H): Pribl. 60x50x55mm/2.36x1.97x2.17in

Teža: Pribl. 1197g

Paket Vključuje:

1 x Univerzalni Magnetni Osnove Imetnika

Opomba:

1. Ko je stikalo vklopi, izkazalo se je, z magnetno funkcijo.

2. Zaradi razlike med spremlja in svetlobni učinek, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

3. Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

PLAČILO:

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

VRNE IN VRAČILO:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Certificiranje NOBEN
Vrsta Prikaza Digitalno
Poreklo CN(Izvora)
Max Merilno Območje 0-2 MM
Natančnost 0.01 mm
Blagovna Znamka Aramox
DIY Dobave Kovinarstvo
Izbiranje Kazalnik Slog Vertikalni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni