NOV SI7392DP-T1-E3 QFN-8 VISHAY nov uvoz iz prodaje lahko naravnost

Nov izdelek

€6.75

€8.43

-19 %

Na zalogi

Oznake:

dale upor, radio tecsun, k605, degen radio, fm rds sprejemnik, radiometer sončne, radio sončna, radio kratki val, discovery 4 vent, kondenzator vishay

Zadevah, ki potrebujejo pozornost

1 .za isto vrsto elektronskih komponent modeli proizvajalca, ki je včasih številni proizvajalci, datum proizvodnje je včasih več kot ena, tako da je slika samo za referenco, na splošno zagotavljajo samo referenčno sliko, da proizvajalci, kupci, včasih majhen del dostave morda ne bo v skladu z vrsto sliko tovarne pošiljke, smo tudi čas.Stranka se bo jasno, v času, ki omogočajo, tako da, če kupci komponent s strogimi zahtevami, prosimo, da imajo končnico ali proizvajalci in druge posebne zahteve v nakup komponent, prosimo, obrnite na službo ali navedeno v opombi, da bi zadovoljili potrebe kupcev.

Dve O kupcih, ki podpiše parcela: naša parcela je pakiran v zanesljivo in zanesljiv način, ampak včasih kurir podjetja grobo dostave povzroči sestavin za izgubljeno ali poškodovano.Izgube, ki jih povzroča to lahko trdili, ki jih express podjetja.Če ugotovite, da je paket poškodovan in elektronski deli, ki so izpostavljeni znotraj, preverite blaga skrbno.Pri preverjanju blaga, prosim, primerjajte število in vrste kupljenih izdelkov ter ali je paket poškodovan ali ne.Če obstaja kakršno koli škodo, bo obrnite na prodajalca v času.Če ni stika, prodajalec ne bo sprejel to.Hvala vam za vaše razumevanje.

3. Po-prodajnih storitev za Vse blago v naši trgovini niso na letalo.Zahvaljujemo se vam za vaše sorodnike Razumeti Po prejemu blaga.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na trgovino, vam bomo najboljšo rešitev v trgovini za nakup deli stroja za varjenje, strig pin ali sestavnih delov, ki jih povzročajo opekline in druge kupce napako človeških vzrokov, in v vrnete zaradi načina embalaže ni močna in poškodovan, v tem mestu bodo imeli izmenjavo, izmenjavo brez problemov kakovosti tovornega je odgovoren kupec.

Ker je trg sekancev je različna, vsak dan.Nekateri od njih so se spreminja.Nismo spremenili cene v času.Zato prosim, prosite ceno, preden posnamete fotografijo, prosim navedite ceno na dan, sicer naši trgovini ne bo odgovoren.V korist obeh strani, prosimo, preberite naslednje skrbno pred nakupom izdelka: včasih je padel v blagu ali dvig cen.To je prepozno, če želite posodobiti povezavo, Tako da prosim, kupec do vpogleda v Ali Wangwang, preden vzamete to.

Izdelek lahko zalogi v času. Se , prosimo, obrnite vsak kupec pred mano, z Taobao Wangwang spletno izmenjavo, za določitev posebnih zadevah!V primeru, da je izdelek prodal nobene odgovornosti je sprejeto v primeru, da je izdelek prodan. !

Odpovedali Feng express, z enako province v istem mestu 12 Blok, isti pokrajini in na različnih mestih 13 Blok, različnih provincah 23-27 Blok.Plačati enako.

Krog, srednje in rime so na splošno vseh 10 Blok. (isti pokrajini 8 Blok, severovzhodno območje 12 severozahodno regijah, kot so Notranja Mongolija, v Tibetu in Xinjiangu, so 15 Blok)

EMS Na splošno, to je 20 blok

Če imate hitre dostave, vprašajte stranke za nakup express, ki jo želite povedati nas v tem času, tako da boste lahko prejeli blago v najkrajšem možnem času, da se preprečijo napake, zamude vaš čas in se izognili nepotrebnim nasprotij.

IC Tip Drugo
Uporaba Splošni Namen
Zaščito Funkcija Zaprti
Vir Napajanja AC
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Teorija Časovni Rele
Kontaktne Obremenitve High Power
Certificiranje NOBEN
Napetost 240V
Številka Modela 1
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni