Po meri DIY LOGOTIP Foto Ime Ohišje za Samsung Galaxy A3 A5 A7 A8 A9 2016 2017 2018 Mehko TPU Kritje Prilagodite Telefon Fundas

Nov izdelek

€2.87

€4.10

-29 %

Na zalogi

Oznake:

primer opomba, živali lev primeru telefon, po meri pop vtičnico, mobilni telefon po meri, po meri z lastnimi logotip, Po meri, ohišje telefona, shandian brezplačno logotip, naredite svoj telefon, po meri s svojim logotipom

Po meri DIY LOGOTIP Foto Ime Ohišje za Samsung Galaxy A3 A5 A7 A8 A9 2015 2016 2017 2018 Mehko TPU Kritje Prilagodite Telefon Fundas

Po meri vrstnem redu : (Prosimo, preberite pred vrstni red) 1. Brezplačno po meri Logo!!!Sprejemamo DIY meri naročila in se lahko natisnite svoj logotip na primeru . 2. Izbirate lahko sebe ,prijatelje,Družino ,pet,krajina in družba stranka ect...fotografijo.bi si pls kot sledite korakom in prenesli visoke Jasno fotografijo z nami.potem smo lahko prin je bolj jasno in lepo.Če imate kakršno koli quesions, bi si pls kliknite na "Kontakt Prodajalec" ruski prijatelj prosimo, bodite pozorni: Prosimo, da izpolnite sprejemnik je polno ime(vključuje 3 dele vsaj) v vrstnem redu,v nasprotnem primeru vaša parcela ne bo mimo običajev vaši državi.

Plačilo: ·sprejemamo,Alipay,Kreditno kartico,Western union,Money gram in TT.....Dostava in Carinjenje: ·Bomo poslali vaš element v najkrajšem možnem času, ponavadi v 1-3 dneh po vaše plačilo je bilo prejeto.In smo samo ladjo na naslov, ki ste ga pustili na Orgon.si. ·Različne načine pošiljanja bo deifferent rok dobave,tako da preden izberete način dostave prosimo, upoštevajte, predvideni čas dobave.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče,zamude in druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz. ·Prosimo, povejte nam, kako veliko smo se morajo napisati za po Meri Vrednost,tako da boste lahko plačali manj uvozne dajatve.Ali bomo ugotovi kot DARILO z nizko ceno.Ta nižja cena ne odraža skupno ceno, ki ste ga plačali ali tržni vrednosti izdelka. ·Vse uvozne dajatve in po Meri pristojbina se kupca odgovornost Vrne & povračilu stroškov: ·Vse vrne morajo biti poslana prek lokalnega priporočeno pošto ali EMS. ·Če ste ladje preko DHL,UPS ali drugih, ne moremo ga prejeli zaradi Kitajske po Meri uredbe.

·Prosimo, kontaktirajte nas za povratni naslov in podatke, preden pošljete element nazaj.Ne prevzemamo nobene vrne brez predhodnega obvestila.Prosimo zagotovite, da so predmet se bo vrnil v dobrem stanju, z originalno embalažo.Mi bomo poslali novo zamenjave ali povračila, ko je blago prejel.

Kontakt & nas:

·Koli vprašanje, prosimo, da stik z nami.

·Bomo odgovori vaše e-pošte ali sporočilu v 24 urah.(Ponedeljek-Sobota)

·E-pošte ne bo odgovoril na nedeljo ali praznikih.Povratne informacije:

·Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in stopnja podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev), z "ODLIČNO 5 ZVEZD".Vaše priznanje nam boste pomagali izboljšati naše storitve.

·Prosimo, pišite pred odhodom koli 1 ali 2 ocen, negativne povratne informacije, in bomo to naše prizadevanje, da odpravite težave.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.

Blagovna Znamka Uncelpine
Vrsta Pol zavit Primeru
stanje 2018 Nov prihod & Hot Prodaja
Združljiv Samsung Model SERIJE GALAXY
Kakovost Vrh AAAAAA+
Funkcija 1 Šuko + Odporen Na Praske + Anti-Skid
Združljiv Telefon, Model 2 za Samsung Galaxy A3 A5 A7 A8 A9 2015 2016 2017 2018 pokrov
Značilnosti Vaš Lastna konstrukcija Naredi Vaš Telefon Edinstveno in Osebno
Čas Priprave En dan
Funkcija Umazanijo-odporne
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 Edinstvena, Prilagojena
Združljiv Model Telefona 1 Ohišje za Samsung Galaxy A3 A5 A7 A8 A9 2015 2016 2017 2018
ljudje Moda primeru telefon za Ženske, Gir, Fant....
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Design Mat

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni