10 Modeli EMS Električni Herald Deset Pralni Akupunktura, Masaža Telesa Digitalni Terapija Massager Mišični Stimulator Telo Sprostite 18 Pad

Nov izdelek

€3.95

€8.06

-50 %

Na zalogi

Oznake:

deset blazine mala, pralni de masaža, eletric masažno blazino, deset pralni velika, osebni massager električni, massag, eletric mišični stimulator, dhl, cryolipolysis shockwave therapy, mol pero

Zakaj moramo to massager?

Opis Izdelka:

1. Digitalni multi-funkcijo, vgrajena baterija za ponovno polnjenje; enostaven za prevoz, enostavno upravljanje;

2. Velik LCD barvnim zaslonom;

3. Kitajski in angleški glasovno navigacijo delovanje;

4. Obstajajo različne čas in način izbora funkcijo;

5. Infrardeča toplota, zmerne temperature in nizke temperature zdravljenja, ki je primerna za številne zdravstvene nege in zdravljenja;

6. Poln-izrazit, ČE LF, Akupunktura, Masaža, Cupping, Masaža, Udarec deset načinov;

7. Tri fizioterapija izhodno odprtino, ki je lahko povezan s toplotno terapijo in pulse fizioterapija ob istem času, ampak tudi fizikalne terapije 2 osebi;

8. Izhodni impulz mehka in močna, da se počutijo dobro, ne električni šok šok občutek po različico za nadgradnjo .

Navodila:

Po massager je zagon, pritisnite tipko "URA" gumb, da izberete želeni čas za masažo, pritisnite gumb "MODE", če želite spremeniti masaža načinu, in nato prilagodite intenzivnost, kot je potrebno (MOČNA 1 / STRONG 1 gumb za okrepljeno, ŠIBKA 1 / ŠIBKA 2 gumb popravi, oslabljen)

Glas O:

Če ne potrebujete telefonski poziv funkcijo, pritisnite in držite tipko "Ura" tipko za 3 sekunde, da izključite glasovni poziv funkcijo, morate vključiti glasovno funkcijo, dolgo pritisnite tipko "Ura" tipko za 3 sekunde

Elektroda Blazine Uporablja

Kolikokrat elektroda se uporablja, je odvisno od čistoče in oilyness človeške kože, zato je najbolje, da umijte kožo z milom pred uporabo (pred uporabo alkohola, je enako sprejemljivo).Za čiščenje kože lahko dosežemo boljše rezultate in izboljšati pogostosti uporabe elektrod.

Elektroda Blazine Življenje

Po vsaki uporabi, dal elektrod nazaj v originalni embalaži vrečko, ki se nahaja v senci.Če elektrod je suho malo, uporabite nekaj kapljic vode za mokro je.To bo povečalo življenjsko dobo elektrod.

Navodila:

1. Polnjenje: da dodatek za polnilnik in kabel za polnjenje in ga priključite na USB-priključek v vtičnico, nato vstavite v DC vodja kabel za polnjenje v polnilno vtičnico gostiteljskega računalnika in priključite na polnilnik 220V napajanje.V tem trenutku, glede na massager bo rahlo osvetljena, in svetloba se bo samodejno, pojdite ven, ko je polnjenje zaključeno.Opomba: za vroče stiskanje, prosimo, polnilnik in ga uporabljate skupaj.

2. Elektroda priprava: vzemite prevodni trakom in iglo žice (sponke žica) in rit skupnega, da bi prevodni trak, zaprite za ustrezno acupoints ali bolečine točk, nato pa vstavite drugi konec igle žice (sponke žice) v impulzna izhodna vtičnica 1 ali impulzni izhod priključek 2 gostiteljice stroja.

3. Dolgo pritisnite "start up" za 3 sekunde za zagon gostitelja. (glasovno navigacijo omogočeno)

4. Glede na glasovno navigacijo, pritisnite tipko "ura" gumb, da izberete masaža čas, in nato pritisnite tipko za "povečanje intenzivnosti 1" ali" povečanje intenzivnosti 2" gumb, po telesu, občutek, da je primerno, da se udobno, in če boste morali zmanjšati intenzivnost, pritisnite tipko "intenzivnostjo zmanjšuje gumb".

5, začetek toplote funkcija: najprej vstavite vtič vroče stiskanje z množico toplote jack, potem: boot, pritisnite tipko "ura", da izberejo čas, dolgo pritisnite na "mode" gumb za 3 sekunde, glasovni poziv in lepoto, vroče stiskanje, zvišana telesna temperatura (če je temperatura prenizka, prosimo, pritisnite tipko "mode" gumb za 3 sekunde, glas pozove, vroče moxibustion), ko je vroče stiskanje s začeli ogrevati spet po vroče stiskanje pasu, na mestu morali toplote, vroči zagon.

6. Glas stikalo: če se na telefonski poziv funkcija ni potrebna v procesu uporabe, dolgo pritisnite na gumb čas za 3 sekunde, če želite izklopiti glasovne funkcije; če mora biti izključen še enkrat, dolgo pritisnite tipko "ura" gumb za 3 sekunde, da vklopite.

7. Preklapljanje med Kitajščino in angleščino: naprava je poziv funkcije v obeh Kitajščini in angleščini.Ko preklapljanje, pritisnite "Kitajski/English" gumb.

8. V procesu masažo, lahko spremenite masaža način na bo, pritisnite gumb "Mode", če želite izbrati enega po enega.Ko ga izberete, boste morali pritisniti tipko za "Povečanje Intenzivnosti" in "Intenzivnost Zmanjšanje" gumb, da prilagodite intenzivnost. 9. Nastavitev časa: pritisnite tipko "ura" gumb za hitro nastavitev časa ali pripravljenosti. 10. Svetlobne funkcije: pritisnite tipko "vklop" gumb za 2-krat nenehno odpiranje osvetlitev, in nato pritisnite tipko "vklop" gumb za 2-krat nenehno blizu svetlobne.A:gumb Mode: Deset masaža način pretvorbe, vsakič, ko pritisnete tipko, lahko spremenite masaža način.B:Moč povečanje gumb: moč je nastavljiv od 1-8 ravni, ko moč je prikazana kot zadnji 1, Je največja, ko je 8 omrežij se uporablja; Lahko doda samodejno, glede na individualne potrebe.C:Intenzivnost zmanjšanje ključ: intenzivnost 1-8 ravni se lahko prilagodi, ko intenzivnost kaže na več ravneh, Ko lahko prilagodite za samega sebe po posameznih povpraševanje abate.

Velikost 154X85X25MM
Funkcija Izgorevanje Maščob, Hujšanje , Telesna Sprostitev,Lajšanje Bolečin
Tip Vtiča EU/ZDA
Značilnosti 5 velik zaslon
Uporaba Področje Za Vrat, Ramena, Hrbet, Roke, Noge,Stopala ,Pas
Standardna Napetost 220V
Frekvenca ČE LF
Jezik Kitajski/English
SKU R-119
Izhod Tri Izhod
Funkcije 3 z Vroče stiskanje Trak
Funkcije 1 Kitajski / English Buttom
Blagovna Znamka Raiuleko
Način 10
Uporaba Telo
Značilnosti 2 Telefonski pozivi,
Masaža timer 10/20/30minute(Nastavljiva)
Izdelek inteligentno elektronsko massager
Funkcije 4 Lahko se uporablja za Razsvetljavo
Napajanje Polnjenje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni