Seksi Backless Žogo Obleke Princess Poroka Oblačenja Skp Rokavi Vestido De Novia 2021 Čipke Letnik Poročne Obleke Haljo de Mariee

Nov izdelek

€108.91

€157.83

-30 %

Na zalogi

Oznake:

ženska bluza obavijen, zavora senzor kia rio, boksar dodatne velikosti človek, biy krpe očka boy, kabel kravato vijak 25 mm, bluzo ženska lepota, capsula zeleno kavo, metulj roza majica, črni čevlji bornbaby

Dobrodošli V VAIVEOUS Poročno Obleko Trgovina

Standardne velikosti grafikona

Če želite po meri izdelan, prosimo, izberite vse standardne velikosti ob naročilu, potem napišite meritve podrobnosti v okence za sporočilo ob plačilu.

Če post v BRAZILIJI, prosimo, povejte nam, sprejemnik CPF v okence za sporočilo, ne da, ne moremo objaviti obleko, hvala za vaše razumevanje.

Merjenje Vodnik

(1)Prsi:__

(2)Pas:__

(3)Hip:__

(4)Iz Votlih Na Tla skozi bust s čevlji:__

(5)z ramo ob Rami:__

Če obleko imajo trak ali rokav,moramo še ostale velikosti:(če ne veste, kako meriti prosimo, da nas kontaktirate.)

(6)Armseye:__

(7)Bicep:__

Metode Shippment

Opombe

1. Kot pošten prodajalec, zagotavljamo obleko bo 90%-95% enako kot original slike prikazane.Če želite 100% točno enako, prosim, odpusti.Ni dveh točno enakih listov v svetu.Ne moremo, zato prosimo, da ne oddati naročila, če ste še vedno vztrajajo 100% podobnost.Hvala za vašo undertstanding.

2. Poročno obleko, ne vključuje nobenih accessaries, kot so veils, rokavice, petticoat v notranjosti in tako naprej.Ponudbe je samo za obleko!Če želite accessaries, prosimo, obrnite na nas!

3. Predlagamo, da se odločite, čipke, ki je bolje, da prilagodite velikost, da se prilega telesu bolje.

4. Obleka se lahko izvede v po meri velikost, barvo, obliko.Močno priporočamo, da ste našli proffessional meri, da ukrep za vas skrbno po Meri Meritve Smernica pred nakupom obleke online.

5. Ni ready - made koli obleko.Vse obleko potrebo po meri!Celotno meri izdelan proces(od datuma, ko smo prejeli vaše plačilo in meritve) bo 15-20 delovnih dni(Nujna naročila, razen).

6. Pred oddajo naročila, prosimo, da preberete vse o naši oglasi previdno, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate.

Vračilo in vračilu Element, ki mora biti vrnjeni v roku 7 dni od potrditve dostave.Brez Nadomestila: Nad 7 Dni še vedno ni vrnil.Izdelek mora biti unworn in v prvotno stanje, tudi po tem, ko sem poskušal na fit in velikosti.Nadomestilo za: Rabljena, Dišeče, Spreminjati ali brez prvotne blagovne Znamke&Etikete.Niso primerni za vas(z napačno velikost), kakovost problem Brez Nadomestila: po Meri izdelane Droben ali Plus Velikost in dala na vaše Specifikacije.To je kupce " odgovornost za plačilo vrnitvi ali exchange poštne stroške.

Visoka Kakovost Dianond Kristalno Bleščicami In Beaded

O NAS

Smo profesionalni poročni & večerno obleko oblikovanje in izdelava podjetje na Kitajskem.Imamo prve stopnje oblikovalci in visoko tehnika in zelo previdni delavcev.Vsi naši izdelki so narejeni iz vrhunskih materialov in natančna izdelava.Izdelujemo Poročne obleke, večerne, družico obleke, mati neveste obleko, maturantski ples obleke, roža punca obleke, svetlečo obleko, party obleke in tako naprej.Prav tako smo se prodajajo nekatere poroko accessaries, kot so poročne suknjič, poroka veils, rokavice, petticoat in tako naprej.Smo prond, da vam zagotovi najboljšo kakovost proizvodov in storitev za stranke na najnižji možni ceni.Hvala za preživljanje časa ob obisku naše artikle.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate:

Modni Element letnik
Vlak Kapela Vlak
Silhueta Žogo Obleke
Velikost Standard Size or Custom Made
Za Nosečnice No
Blagovna Znamka VAIVEOUS
Nazaj Design Čipke
kraj izvora Jiangsu, Kitajske (Celinska)
Pasu Naravni
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Številka Modela HU151
Poročno Obleko Tkanine Til/Neto
Slike Dejanske Da,
Zgrajena v Modrc Da,
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Dekoracijo Čipke
Rokav Slog Skp Rokavi
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Poročna Obleka Kakovosti 100% Garancija Na Zadovoljstvo
Izrez zajemalka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni