HAWSON Mens Kristalno Kravato Prečenje z Verigo Zlato pritrjevalni Stranka Pribor 11 Barvne Možnosti

Nov izdelek

€6.81

€8.21

-17 %

Na zalogi

Oznake:

pritrjevalni bom, jopičem zelenih klinov, lak za kravato prečenje, cufflink zlato, ročni toplote lovec na fotke, cirkon kristalno zapestne gumbe, , zeleno kristalno zapestne gumbe, , hawson stud, zip pritrjevalni, ja zapestne gumbe,

Opis:

ZNAMKA: HAWSON IME blaga: Kravato Prečenje / Kravato Pin KODA PREDMETA: 20206 - 20209 SLOG: Lepe in Modne GLAVNI MATERIALA: Premium Medenina KOVINSKA PREVLEKA: Zlato, Polirani in Sijajna PODOLGOVAT: Kristalno BARVA PODOLGOVAT: Kot Slike OBLIKE / VZOREC: Kot Slike VELJA ZA: Vse redne neckties.VELIKOST: Premer: 10 mm Višina: 18 mm Dolžina Varnostne Verige: 55 mm Pakiranje: En kos kravato prečenje, pakirani v črno žametno vrečko z HAWSON Logo.NET TEŽA: 3 ± 0.2 g TEŽA PAKETA: 2.2 ± 0.2 g BRUTO TEŽA: 5.2 ± 0.2 g TRGOVINA: Na voljo.Poizvedbe za cene se obrnite na nas pusti sporočila na Ali-Express.

Bela/Hyaline (20206)

Svetloba Peach/Šampanjec (20207)

Peridot/Zeleni (20208)

Vijolična Žamet/Temno Vijolična (20209)

Svetloba Topaz/Zlato-Rumena (202091)

Modra Cirkon/Modra (202092)

Jet/Črno (202094)

Vijolična/Svetlo Vijolična (202095)

Rosaline/Lahka Rose/Svetlo Roza (202096)

Temno Modra/Temno Modra (202097)

Svetloba Siam/Rdeča (202098)

O Naslovniku Kontaktne Informacije:

1. Za vse naše plemenite naročnik: Prosimo, da poskrbite, da naslovnik kontaktne podatke, ki ste levi, da nam je pravilna in popolna. 2. Za vse ruske stranke, prosim, pustite nam vaše celotno ime, ki je v obliki vaše ime + vaše ime očeta + vaš priimek, če ste naročilo.To je novo uredbo o ruski post office za vse parcele.Omejitev odgovornosti: HAWSON ni odgovoren za morebitne napačne dostave ali ne-dostavo, ki je posledica napačne, netočne ali nepopolne naslovnik kontaktne podatke.

O Plačilu:

- Ali-plačati je sprejemljivo tukaj. - Vse glavne kreditne kartice, ki so bile po varnih plačilnih procesor DEPOZITNI so sprejemljive.

O Ladijski:

O Storitev:

1. Če prejeti element ni isto, kot je opisano ali zdrobljen med prevozom, bomo pon. pošiljanje izdelkov za vračilo plačila. 2. Bomo sprejeli vaše zahteve za izdelek vrniti ali exchange brez razloga v roku 7 naravnih dneh po pošti prejeli.Vljudno prosim, upoštevajte, da boste morali privoščiti relativne stroške vrnitve ali exchange ladijski pod tem pogojem. 3. Če je pritožbi, se lahko obrnete na našo trgovino manager ali pustite sporočilo na Ali-Express ali nam pišite.Vam bomo odgovorili vam v roku 24 ur. 4. Imamo dovolj zaloge v skladišču za vse na prodajo predmetov, poziv dostave lahko dogovorili za njih. 5. Cene vseh izdelkov vključujejo pakiranje škatla / vrečko, razen veleprodajnih cen pogoji. 6. Prosimo, upoštevajte, da DAVKA in davka na dodano vrednost NI vključen v naše cene.

O Povratnih Informacij:

1. Mi pripisujejo velik pomen za kupčeve nakupovalne izkušnje.Da bi nam pomagali izboljšati kakovost naših izdelkov in storitev, vaše mnenje je iskreno pozdravil in zelo pomembno za nas, prosimo, rezervni nas nekaj sekund svojega dragocenega časa, da pustite nam povratne informacije, skupaj s svojo kupec "pokaži slike", bi bilo bolje.Vaše pozitivne povratne informacije (5 zvezdic) in kupec kažejo bi bil zelo cenjen. 2. Imamo izredno strog nadzor kakovosti sistema in procesa, da se zagotovi visoka kakovost naših izdelkov in poskusite, zelo težko, da bi vam najboljše storitve skupaj z našimi logistični ponudniki.V primeru, da je kakovost naših izdelkov ali storitev, ne da bi vi dosegli pričakovanj, da bi bilo zelo veliko dozo za nas.Prosimo, kontaktirajte nas, preden ga pustite nam nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo vzeli resno zaskrbljenost na vašo pritožbo in poskušajo rešiti problem takoj.Najlepša hvala za vašo prijaznost in potrpežljivost!

Postavka Vrsta Tie Posnetke & Zapestne Gumbe,
Kovine Tipa Baker
Pakiranje En kos pakirano v enem Tkanine vrečko
Material Kovine
Številka Modela 20206--20209
Slog Trendy
Fine ali Moda Moda
Poreklo CN(Izvora)
Obliko\vzorec KROG
Blagovna Znamka HAWSON
Teža 3 g
barve Kot slike
kraj izvora Guandong Kitajska
Velikost Button
Spol Unisex
Debelo Na voljo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni