Macrame Steni Visi Umetnosti Tkane Tapiserija, Bohemian Obrti Dekoracijo Ročno tkane Obesek Krasen Tapiserija Za Dom Spalnica

Nov izdelek

€4.70

€6.72

-30 %

Na zalogi

Oznake:

harry tkane tapiserija, mandala tapiserija, pluta steni visi, velika luna steni visi, boho, boho dekor, macram, tapestri steno, kanadski dekor, macrame steno

Bullet Točk: 1、Krasen Tapiserija: Krasen bohemian tapiserija, dekoracije se lahko uporablja kot poroka okolij in domove, da bo vaš dom bolj udobno in toplo.

2、Premium Material: iz visoko kakovost trajne bombaž.Po urah poliranje z našo obrtniki, skrbno oblikovana obrti vam bo minimalističen občutek in dodajte bohemian občutek, da vaš prostor.

3、Ročno tkane Obesek: Naravni bombaž nit funkcije temperatura prilagoditev, anti-alergijska, anti-statični, varstvo okolja, protibakterijsko in brez vonja.Čisto ročno tkane vse-tekmo, okrasni obesek.

4、Edinstven Design: Ročno tkane vrata, zavese, tapiserija, lovilec sanj.Uporaba naravnih materialov, ki daje minimalističen občutek, in dodaja, občutek ročno umetnost v svojo sobo.

5、Vzdrževanje Izdelka: Običajno ni treba očistiti.Uporabite sušilnik za lase, da bo razstrelil prah redno.Če morate očistiti to, prosimo, operite ročno.Ne operite s strojem.Ne vtrite.Pritisnite nežno z rokami.

Specifikacija:

Velikost: približno 55*70 cm/21.65*27.56 palčni

Material: bombažno nit/les

Čiščenje način: ročno pranje, ravno in suho

Seznam Vsebine:

1*Tapiserija

Opombe:

Vrv je enostaven za nered.Po prejemu to, pretresite in poravnajte ven.Naravni bombaž vrvi imajo lahko nekatere vonj, ki se proizvaja z bombaž izdelave.To bo izginejo po nekaj dneh, ko je visel na steni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oblika GEOMETRIJSKI
Okvir No
Čiščenje Tip Pralni Stroj
Ime Tapiserija
Tehnika ročno
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
vzorec Drugo
Številka Modela Macrame Bohemian Tapiserija
Preproga Prodaja -
Čiščenje metoda ročno pranje, ravno in suho
Poreklo CN(Izvora)
Design AUBUSSON
Material bombažno nit/les
Slog Navaden
Velikost about 55*70cm/21.65*27.56inch

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni