Sodobna Preprost LED Spirala namizne Svetilke Ukrivljen Namizno Svetilko ob Postelji Cool Bela Topla Bela Svetloba Za Dnevna Soba Posteljo za Branje Osvetlitev

Nov izdelek

€48.64

€79.74

-39 %

Na zalogi

Oznake:

lučka tabl, naloga luči, aplicirano lampshade, lučka led, kava tabl, 3d zmaj lučka, brezplačna dostava za spalnice ali namizne svetilke, postelja strani namizne svetilke bele, led vijak, namizna svetilka led

Značilnosti:

Zaščita Oči

Ukrivljen namizno svetilko je blizu dnevno razsvetljavo, difuzijskih plošča svetleče, mehko svetlobo, brez duha, bleščanje ali utripanja, ki perfects za branje, delo in študij.Mehka in uravnotežena Svetloba, energetsko učinkovite in oči,-skrb LED, ki ustvarja enotno non-utripanje svetlobe, ki ne bo poškodoval oči.

Nizka Poraba Energije

Ukrivljeni namizno svetilko slim aluminij s skrito LED svetlobni vir.Bo shranite na svoj električni zakona.Nizka poraba energije in nikoli ne bo potrebno nobeno zamenjavo na vir svetlobe.

Antikorozijski

Svetilka telesa je izdelan iz visoko kakovostnih strojne opreme, lepe in elegantne bele barve, ki je obdelan z več procesov in nikoli ne rja.

Poenostavljeno Design

Spirala poenostavljeno design, uporabite mehkejši stranski žareče tehnologijo, da bi se izognili neposredni svetlobi poškodovana vid.Enostavno čiščenje in delujejo, plug and play.

Področje Uporabe

Gumb preklopi, da preklopite med belo svetlobo, topla bela in naravno bela

Barvno temperaturo od 3000K /4000K/6400K, najboljša izbira za kakršno koli priložnostne, sodobne, ali meditativni okolje.Ukrivljeni desk lučka ne samo luči, ampak tudi dekoracijo, ki krasi mizo, polico in vse pohištvo s svojo elegantno obliko.Edinstven lučka je primerna za vsako priložnost.

Specifikacije:

Tip: Ukrivljen Namizna Svetilka

Količina: 1 PC

Material: Akril

Barva: Črna, Bela

Moč: 22W

Plug: EU,ZDA

Prostor: 5-15 ㎡

Package teža: 1.15 kg

Package:

1 * Ukrivljen Namizna Svetilka

Vrsta Odtenek Shadeless
Telo Material Aluminij
Vir Napajanja AC
Je Zatemniti No
Tehnika Neprevlečeni
Slog Sodobno
Napetost 90-260V
Odtenek Smer Gor In Dol,
Certificiranje EMC
Uporaba Foyer
Poreklo CN(Izvora)
Je Svetil Vključeni Da,
Garancija 1 Leto
Vir Svetlobe LED Žarnice
Osnovna Vrsta Klin
Zaključek poliran krom
Tip Vtiča EU Plug
Material ZLITINE
Blagovna Znamka Pookin
barva karoserije Bela
Preklop Vrsta Gumb za vklop
Moč 21-30W
Barva Okvirja Bela
Številka Modela PK334

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni