V Park Visoke Kakovosti Reže za Kartico Sim Pladenj Sim Holderfor Coolpad Kul Menjalec 1C C107 C107-9 Mobilni Telefon

Nov izdelek

€7.84

€9.02

-13 %

Na zalogi

Oznake:

kartico skimmer, leeco r116, hawei p8, razširitev kartice, mtk6763 jedro octa, 1c, ohišje za coolpad r116, free pussy, 8 MB, powerbank pro

V Park Visoke Kakovosti Reže za Kartico Sim Pladenj Sim Holderfor Coolpad Kul Menjalec 1C C107 C107-9 Mobilni Telefon 1. Izdelkov Podrobnosti s: Na Zalogi Visoke Kakovosti Reže za Kartico Sim Pladenj Sim Holderfor Coolpad Kul Menjalec 1C C107 C107-9 Mobilnega Telefona 3. Pakiranje: Vsi Mobilni Telefon Rezervnih Delov, Pakiran v anti-statični vrečke s peno polje, da bi zagotovili varnost v prometu. 4. Dostava v 2 delovnih dni po tem, ko potrdite plačilo. 5. Odlične poprodajne storitve.nudimo 3 monthes jamstvo; 6, Informacije: Imamo najnovejše informacije mobilnega telefona rezervnih delov v Kitajski trg z vsemi našimi strankami.

Obvestilo: 1. Ko je pošiljka prispela, prosimo, PREVERITE, če so izdelki v DOBREM stanju. 2. Smo strokovno dobavitelja , VSE Proizvod Preizkušen delo pred pošiljanjem, Prosim, NE NAMESTITE pred Testiranjem.Če je Izdelek poškodovan po Namestitvi .Nismo odgovorni za morebitno škodo, povzročeno z namestitvijo dodatne opreme. 3. ČE ste zadovoljni z izdelki po testiranju.NATO lahko namestite na vaš telefon. 4. Če imate kakršnakoli vprašanja ali niso zadovoljni z našimi izdelki, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste prejeli proizvodov,Ali bomo zdravljenje, da izdelki, prejetih v dobrem stanju in dobro delajo, kot je opisano. 5 .ČE LCD Že Nameščen in našli nekatere težave.Prosimo, da nam pošljete nazaj v roku 3 dni .Naš tehnik bo v celoti preizkusiti.če LCD NI zlomljena ali poškodovana ,poslali vam Bomo zamenjavo ( povratni ladijski promet pristojbina se plača, vam Bomo plačali, ladijski promet pristojbina za ponovno pošiljanje. OPOMBA: O Deklarirana Vrednost za carinske, lahko storimo glede na realno vrednost, vendar NE prevzemamo odgovornosti za kakršne koli carinskem postopku v namembni državi zaradi Napačno Deklarirano Vrednost.Dostava:

Imamo možnost, da se jim poslana preko DHL, EMS, HK AIR Mail, na vaša izbira.Ali vam lahko ponudimo najbolj ekonomičen in varen način dostave.Naš cilj je, da bi dobili vaše naročilo pridete na najboljši način, ki vam je všeč.

DHL običajno traja 3-5 dni, da pridete.

EMS običajno pridete v 7-15 dni.

Kitajska letalska pošta, epacket običajno dosežejo po vsem svetu, v 15-35 dni .

Povratne informacije:

1. To je zelo pomembno za vas, da preverite morebitne sporočila v e-poštnem ali v Orgon.si red prvih treh dneh po plačilu, saj je zelo verjetno informacij, ki vas čaka na odgovor, da bi izogibanje zavlačuje pošiljanje paketa.

2. Vsaka druga vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem roku.

3. Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, prosim, ne biti hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije.Smo trdo delati, da poskrbite, da vsak po meri 100% zadovoljstvo.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativno/nevtralna povratne informacije.Mi bi poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti problem.

Številka Modela za Coolpad Kul Menjalec 1C C107 C107-9
Združljiv za Coolpad Kul Menjalec 1C C107 C107-9
Design BAR
Sloga Kartica SIM ali Režo Krova ali SD Kartico
Za Kartica SIM ali Režo Krova ali SD Kartico
kraj izvora Guandong,Kitajske(Celinska)
Material V Park Visoke Kakovosti Reže Za Kartico Sim Pladenj Sim Holderfor Coolpad Kul C
Združljiv Blagovne Znamke V Park Visoke Kakovosti Reže Za Kartico Sim Pladenj Sim Holderfor Coolpad Kul C
Kakovost HQ
Cena Debelo
Vrsta A+Kakovost
Blagovna Znamka Ivibrate
test pred odpremo ok test enega po enega

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni