HISMITH 3XLR Adapter za Premije Seks Pralni KlicLok Sistem Priključek Dodatki izdelke, povezane s spolnostjo za odrasle

Nov izdelek

€24.65

€32.87

-25 %

Na zalogi

Oznake:

vibratorji ženske multi hitrost vibrator, dildo na seks stroj, 3xlr, budilka seks, seks igrače, 3xlr dildo, 3xlr adapter, jebi machin, samodejno dildo sex stroj, machin seks

Opis izdelka

NAMENJEN ZA:Vse blagovne znamke sex stroj z 3XLR priključek,3 sponki priključek FUNCTIONl: Bo vaše 3XLR priključek za pralni lahko uporabite Hismith visoke kakovosti dildos z KlicLok sistem VISOKO kakovostni MATERIAL:Zelo Trmast,iz ne-rje iz nerjavečega steelconnector UPORABNIKU PRIJAZNO: Enostavno namestiti, vstavite jo na originalni konektor kot prilogo POZIV TOPLO: Ni namenjen za velike dildos, ker je vaš poceni 3XLR priključek za pralni morda ne podpirajo masa

Obvestilo

To 3XLR tok ne vključuje vse Vibrator & stroji, ki kažejo na slikah, druge postavke, ki so za samo zaslon.Še več, ta adapter je zasnovan za 3XLR priključek sex stroj, to ne bo delovalo na vse druge priključek sex stroj.Če imate kakršna koli vprašanja o tem, prosimo, obrnite na našo prodaje, bomo dali hiter odgovor v 24 urah.

Srebro PAKIRANJE VKLJUČUJEJO

1 x KlicLok Sistem Adapter za 3XLR Priključek Sex Stroj

HSC04-Posodobitev PAKIRANJE VKLJUČUJEJO

1 x KlicLok Sistem Adapter za 3XLR Priključek Seks Pralni 1 x Meso Dildo

Ac-set PAKIRANJE VKLJUČUJEJO

1 x KlicLok Sistem Adapter za 3XLR Priključek Seks Pralni 1 x Vibrator Objemka

Skrivnost embalaže:

Za zaščito kupca zasebnosti, embalaža, ne bo imel nobenih informacij o izdelku,Samo veš kaj, " a v notranjosti.Običajno smo razglasi za "massager"ime, carinske,Tako da ni važno, kaj ste kupili, ne boste imeli zadrego.

Plačilo

Depozitni je naša prednost, način plačila ,sprejemamo tudi različne plačila, kot je opisano spodaj: Če obstaja kakršen koli problem, o plačilo, vas Prosimo, da nas kontaktirate.

Pošiljko

1.Dostava bo urejena v roku 7 dni po zaključili plačilo.Vse blago, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.Da bi vam lahko pošlje blago na čas, prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, in vključite vaš mobilephone številko. 2.Nudimo veliko način pošiljanja,kot so: Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, Singapur Post, nizozemski Post, PostNL, Aramex, ruski Zraka.Smo izbrali bolj primeren in hitrejši način za vas . 3.Mi lahko ponudimo koli način dostave, kaj si raje.Imamo hitre prevoze način, kot sledi: DHL, EMS, Fedex, UPS, Rusija Express

Vrne in Vračilo

1. Če ste nezadovoljni z našo blago, ki ga lahko uporabite za vrnitev ali vračilo kupnine v roku 7 dni po prejemu blaga. 2. Če je blago, ki ste jih prejeli, niso enaki z opisom ali imate kakovosti problem prosimo, ponuditi dokaze .Mi vam bo dala še eno novo blaga s naslednjem naročilu, ali vam lahko dam razumno nadomestilo. 3. Če se želite vrniti blago nazaj samo zato, ker si osebni razlog, potem boste morali plačati tovora. 4. Prosim, ne pošljite nazaj, ki jih sami brez obrnite na nas.

Povratne informacije

Smo iskreno upam, da ste zadovoljni s točko, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Če imate kakršna koli vprašanja pozneje, vas prosimo, da nam poveste,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagajo rešiti to.

O nas

Hismith je načrtovanje, razvoj in proizvodnjo integriranega podjetja.Osredotočeni smo na high-end seks-pralni načrtovanja in proizvodnje.Naš cilj je pomagati našim strankam, opravljanje končni užitek v zasebnem življenju.Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi blagovnimi znamkami.

Seks Igrače sex igrače za ženske
Vrsta Ležala,
Dildo Velikost 20*4 cm
seks pralni priloge Kovinski seks pralni Adapter
Blago Certifikat Kakovosti ce
Postavka Vrsta 3XLR Priključek
Številka Modela HSC04
Material Kovine
Velikost length 12cm
Blagovna Znamka HISMITH

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni