Til Zvitkih 100 Metrov Organza Trak Tkanine Poroko Dekor Bela TUTU Baby Tuš Til Dekoracijo Roll Oseb in Dogodkov Posla

Nov izdelek

€5.55

€8.53

-34 %

Na zalogi

Oznake:

3 velikonočni okraski, rojstni dan stranka dekor, roll forme, novo arriv, praznično poročne dekoracije, st valentin, poroka dekoracija šotor, krilo tutu, globbles sijaj, groot baby tuš

Dobrodošli v Naši spletni trgovini!

Til Zvitkih 100 Metrov Organza Trak Tkanine Poroko Dekor Bela TUTU Baby Tuš Til Dekoracijo Roll Oseb in Dogodkov Posla

Barva:Kot na sliki

Velikost:15 cm*100 metrov

Material: Poliester

Teža:140 g

Paket Vključuje:1pcs

plačilo

Če ste trgovina na drobno kupec, lahko plačate takoj, če ste veleprodajno ceno nas kontaktirajte pred plačilom.Mi vam bo z zelo konkurenčno veleprodajnih cen.

Vračilo kupnine

Nudimo zameno za vse vaše izdelke.Morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in po potrditvi prejema, da se povrne kupcu.

prevoz

1. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Prosimo, da potrdite svoj naslov in telefonsko številko pred plačilom.Bomo ladja v roku 2 do 5 delovnih dni po plačilu.

2. Plačilni nalogi v nadaljevanju USD 8, bo poslana preko Kitajske Post navadne paketne (Kitajska sledenje).Naročila nad NAMI,$8, bo poslana preko Kitajske Post registrirano letalsko pošto (velja številko za sledenje).

3. Če še niste prejeli izdelek v 60 dneh po plačilu, prosimo, obrnite na nas.

Povratne informacije

1. Vaše pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.

2. Če imate kakršna koli vprašanja o produktih in naročil, se obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije in bomo dela z vami, da odpravite vse težave.

Hvala

Velikost 100 Yards
Material Krpo
vzorec Barva
C Baby tuš
Blagovna Znamka LISM
Priložnosti Materinski Dan
Številka Modela WQY4012
B organza trak
A til zvitkih
packag OPP
Til Roll 100 Metrov 15 cm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni