1 Nastavite Nič Zamude S 5V Arkadna Igra USB Kodirnik Palčko potisnite buttoons komplet Za PC MAME Raspberry Pi Retropie Projektov Odlično

Nov izdelek

€3.45

€3.80

-9 %

Na zalogi

Oznake:

palčko mame, nadzor strel, tekken 7, ny arkadna kit, programabilni arkadna pcb, pi, arcad, duh stick, palčko pc, neogeo x

Nič Zamudo Arkadna Igra USB Kodirnik PC, da Palčko za MAME & Raspberry Pi Retropie Projektov odlično prilegajo SANWA Deli

O Izdelkih: Nič Zamudo Arkadna USB Kodirnik Za Vaš Pc Igre DIY!Uporabite ta Kodirnik si lahko zgradite svoj lasten Arkadna Igra Stroj! 100% Nič Zamudo Pc Kodirnik!Visoke Kakovosti!Podpira Vse windows sistemi in Raspberry Pi Retropie Projekte!To je kot nalašč kodirnik za vaš USB MAME Kabinet DIY Projektov & Raspberry Pi Retropie Projektov.

Teoretično reči, ki podpira vse Windows Sistem.Vendar nisem preizkusite vse od njih.Lahko poskrbite, da je lahko podpora za Windows XP,Windows 7,Windows Vista in Windows 8.Prav tako lahko kot nalašč primerna za Raspberry Pi Retropie Projekti in Raspberry Pi 2 Retropie Projektov.

Vsak Dekoder ima svoje Kablom USB prepričajte se, da Multiplayer lahko igrate igre v enakem stanju!

Nasveti:

1:element, ki potrebujejo delo s MAME emulator.Torej, preden vaš graditi svoj projekt.Prosimo, da prenesete eno za delo z deli!

2:Če uporabite ta komplet za izgradnjo lastne Raspberry Pi Retropie Projektov.Prosimo, iskanje korakov pred svoj DIY.

3: Če želite uporabljati Sanwa Palčko za delo s tem kodirnik.Morda boste morali dodati 5Pin Kablov namestite krmilno palčko v 5Pin Vmesnik.

Nič zamudo USB Pc Kodirnik je najbolj stroškovno učinkovito kodirnik možnost.

Uporabite ta kodirnik nastavite lahko enostavno DIY svoje arkadna igra stroja.

Samo je treba preprosto povežite arkadna kontrole v kodirnik odbor s priloženim žice, In nato vtič dajalnika v vaš računalnik,nato pa samo uživajte svoje arkadne Igre z RAČUNALNIKOM.

Prav tako je zelo kompakten kodirnik.Velikost kodirnik odbor samo 8,5 cm X 3,5 cm X 1 cm.

Ta postavka je podpora za en Igralec,Če se želite zgraditi Multiplayer Kavo,pa je treba dodati količina za vaš predvajalnik.

Paket vključuje:

1 x USB kodirnik

1 x USB kabel

10 x kabli za gumbe priključek

1 x kabel za palčko priključek

Starost >8 Let
Vrsta Lutka Stroj
Številka Modela X004
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni