Smart avto električna rep vrata za Mercedes Benz GLA leta ali 2016 auto refitted vrata prtljažnika

Nov izdelek

€410.21

Na zalogi

Oznake:

električni lock prtljažnik, avto nalepke hub, pajero vrata prtljažnika, electr prtljažnik, električna dvigala, vrata prtljažnika, komplet mercedes vito, električni mercedes, led strani ogledalo obrnejo signal toyota, zadnja vrata prtljažnika, mitsubishi vrata prtljažnika

Smart avto električna rep vrata za Mercedes Benz GLA leta 2015 ali 2016 auto refitted vrata prtljažnika

* Sprejema na novo izumil električno sesalna zaklepanje,imamo tudi popolnoma nadgradnjo na poli & control box & zadaj gumb in drugih delov in tako naprej. * Ob istem času,lahko tudi izberete, električni anti-ščepec,stopala, ki se aktivira funkcijo, ki imajo izjemno izkušnjo avto življenje

Slike izdelka

Stopala, ki se aktivira funkcija(možnost dodaj $50)

Opredelila bo lastnik avtomobila z daljinskim upravljalnikom in nato zazna celoten proces od stopala navzgor-navzdol, da odprete ali zaprete prtljažnik samodejno.

Izdelek uvod

1.Nadzor Z Original avto,ki so oddaljeni, pritisnite eno popraviti vse.Pritisnite na daljinskem upravljalniku, da odprete/zaprete rep vrata,,to storite preprosto. 2.Gumb v voznikovega sedeža,Gumb na rep vrata,nadzor enostavno.Naš izdelek ima dva gumba control dviganje.Potrebujem biti nameščen na konzoli in drugi, ki jih je treba namestiti na rep vrata.Lahko nadzor dviganje samodejno. 3.Pametno bi se izognili ščepec,uporabniku varno.medtem ko rep vrata se zapirajo,ko je dotik ovire(ljudi ali stvari),bo odklonijo nazaj ali samodejno ustavi tam,tako da izogibanju boli, 4.Nastavite višino,uporabniku prijazen.Pomnilnik višina : uporabnik nastavite vrata prtljažnika, da je primerna višina in dolgo nato pritisnite tipko.Slišali boste "beep..beep".To bo povečalo ta višina naslednjič. 5.Zvočni alarm,waring pravočasno.ko zaprite ali odprite rep vrata.to bo poslal ven zvok alarma voznika in poznavanje nazaj položaju, da se prepreči škoda ali varnostnih tveganj. 6.Pametni elektronski sesanja.Ko se sesalna povzroča tovornjak blizu, to bo prišlo do močnih pritiskov, da bi se izognili stavke in hrupa.

Izdelki za testiranje in Preverjanje

Previdnost:

Če ne morete potrditi, če je vaš avto prilega naš predmet, pls traja štiri (Spredaj,zadaj,odprite prtljažnik) fotografije za naše reference. (Predlagamo, da naročnik, pošljite nam fotografije pred nakupom.)

Izmenjave Številka Dela 54654645811
Umestitev na Vozilu Zadaj
Ime Modela LE5811
Posebne Funkcije preprosto upravljanje za odpiranje/zapiranje rep vrata
Proizvajalec Številka Dela 465175811
Drugi Del Število 780955811
Model Leto Leta 2015 ali 2016
Postavka Dolžina 68cm
Postavka Vrsta Boot Zavihki
Postavka Višina 20cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Element Širina 26cm
Material ABS+PCB+Kovin
Država/Regija Proizvodnji CN
Vrsta Materiala ABS+PCB+Kovin
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni