ZAČETEK OBD2 Avtomobilske Optičnega CR5001 OBD Avto Orodje za Diagnostiko, ZAČETEK X431 OBD2 Oznaka Motorja Bralec Multi Language Brezplačne Nadgradnje

Nov izdelek

€31.94

€46.96

-31 %

Na zalogi

Oznake:

autel maxicom mk808, OBD2 Skener, obd2, začetek x431, 2 brest, x431 v kabel, avto diagnostični aparat, začetek, multitul, Avto orodje za popravilo

ZAČETEK OBD2 Avtomobilske Optičnega CR5001 OBD Avto Orodje za Diagnostiko, ZAČETEK X431 OBD2 Oznaka Motorja Bralec Multi Language Brezplačne Nadgradnje

CR5001 lahko pomaga, da bi našli preprost način, da začnete varčevanje denarja in čas na avto vzdrževanje za diagnosticiranje večjih težav brez potovanj mehanik.

Uporabniku Prijazen - enostaven za uporabo

1.Plug and Play Dobro zgrajena z velikimi Pisanimi LCD zaslon (2.8" TFT) ,označuje rezultati testov, ki so neposredno.dobi moč neposredno iz OBDII Podatki Priključek za Povezavo v vaše vozilo.lahko ugotovimo, kaj je narobe z vašega vozila. 2.Multi-jezikih Angleščina, Francoščina, Španščina, Deutsche, Ruski, Portugalski, Japonska 3.Modelov Vozil Pokritosti To kodo bralnik deluje na večini po 1996 in novejše modele vozil v Ameriki, evropi in Aziji.Podpira vse OBDII protokoli: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM, in LAHKO.

Štiri Sistem Za Diagnosticiranje

1. Hladilni sistem: predvsem za hlajenje motorja. 2. Gorivo / Sistem Vžiga: odgovorna Predvsem za zagotavljanje goriva in moč motorja, natančneje 3. Emisij izpušnih plinov sistem: v Glavnem za čiščenje emisij izpušnih plinov in zmanjšanje izpušnih plinov, onesnaževanja. 4. Začenši & Polnjenje sistema: predvsem, da bi nepremični motor se vrti in se napaja.

CELOTNO OBD2 FUNKCIJE

Zmožnost opravljanja 10 načinov OBDII diagnostične funkcije, kot so Branje/Brisanje kode, I/M Pripravljenost, Tok Podatkov, Zamrznitev Okvirja Vozila Informacij, preverite vozil emisij, povezanih z monitorji, kot so O2 Senzorji, EVAP sistem itd.v creader CR5001 je primerna za izboljšanje doma za učinkovito odpravljanje težav Preverite Motor, Lahka in diagnostične kode težav.

Popravila Pomoč

1.Preberite in Jasno Koda Napake To lahko hitro branje/brisanje motorja kode napak in zavrtite MIL off.Lahko prihranite denar in izleti mehanik, ki jih omogoča, da se odloči, če je nekaj, kar lahko popravi ali več pomoč 2.DTC Pomoč Vgrajen DTC knjižnica, ki omogoča neposredno ugotavljanje kodo opredelitve na zaslonu, prihranek časa, ki iščejo na spletu.

En-klik I/M Pripravljenost /Smog, Preverite

S tem scan orodje, vam ni treba voziti okoli neskončno, nenehno vrača na popravilo trgovina za retest, da preverite če so vse zahtevane preizkuse za ECU, ki so dopolnili.Vsak avto je lastnik, ki ima celo brez podlage v mehaniki, lahko preprosto izvajate emisij, povezanih s test, kot so I/M pripravljenost, O2 Senzor itd., biti pripravljen za pregled emisij z UVEDBO CR5001.

V REALNEM ČASU GRAFE

Ameriški (ZDA) avto Združljiv s Standardnimi OBD2 Avtomobilov po letu 2001: za Chrysler, za Ford, za GM, za Jeep Evropski avto Združljiv s Standardnimi OBD2 Avtomobilov po letu 2004: (če ste avto je Opel v letih 2004, 2005, 2006, prosimo, vprašajte nas najprej) za Alfa Romeo, za SAAB, za Acura, za Opel, za Audi, za Sedež, za Bentley, za Skoda, za Daewoo, za Benz, za Daihatsu, za Land Rover, za BMW, za Vauxhall, za Volvo, Fiat, za VW, za Ford, za Jaguar za Skoda Superb po letu 2006 Francija Avto za Citroen, za Peugeot je po letu 2006, Ni Podpore za Renault Azijskih (Japonščina/korejščina) avto Združljiv s Standardnimi OBD2 Avtomobilov po letu 2005: (če je vaš avto je v letu 2004 2005 2006 sprostitev , prosimo, vprašajte nas najprej) za KIA, za Isuzu, za Honda , za Mitsubishi, za Hyundai, za Dacia, za Lexus , za Mazda, za Subaru, za Toyota za Nissan po letu 2008 za Suzuki po letu 2012 Ni podpore za Ssangyong Kitajski avto: Združljiv s Standardnimi OBD2 Avtomobilov po letu 2008: za BYD, za Chery, za Geely, za Veliko Steno, za Karry Opomba: Celočeprav je združljiv z večino avtomobilov, vendar v različnih regijah podporo vozila OBD2 protokol ob različnih časih, ali nekaj avtomobilov je poseben design, zato morda ni združljiv z nekaj avtomobilov, ki ne podpirajo OBD2 protokola.To obdii diagnostični optičnega graf 2-PIDs podatke v realnem času, vključno z hladila temp, dušilke položaj in vnos temperature, kot tudi vrt. / MIN, hitrost in nekaj podatkov o tem, koliko je bilo usmerjenih, saj se slednji čas a DTC koda je bila počiščena(v kilometrov in ur).Prosimo, upoštevajte, kategorij podatkov, razlikujejo glede na vozilo.

ZAČETEK CR5001 OBD Avto Kodo Bralnik Update & Print Korakom:

To podporo življenju brezplačno posodobitev z USB vmesnik preko interneta 1.Prenesite in namestite Posodobitev za Orodje na naši uradni Spletni strani. 2.Povežite ta čitalnik na računalnik prek kabla USB , nato kliknite napravo, Nadgradnjo ali Tiskanja. 3.Prosimo, ne ustavi, enota za nadgradnjo ali tisk je končal.Če imate kakršno koli vprašanje ,prosimo, prosimo, obrnite na nas.

Garancija Eno Leto Garancije
Posebne Funkcije Wifi
Različico Programske Opreme Najnovejši, Življenjska Doba, Brezplačno Posodobitev
Posodobitev Programske Opreme Da,
ZAČETEK X431 CR5001 Funkcije 3 Motor EVAP Sistem Branje OBD Skener
Blagovna Znamka začetek
Jezik japonski
Poreklo CN(Izvora)
Podpora Jezikov Angleški,Francoski,Španska,Nemški,Portugalski,Ruski,Japonski
Ime Modela ZAČETEK X431 CR5001 OBD2 Avtomobilske Skener
Osnovne Funkcije Preberite Koda Napake, Jasno koda Napake
ZAČETEK X431 CR5001 Funkcij 1 Preberite Živo Podatki, Zamrznitev Okvirja, Tok Podatkov V Živo
ZAČETEK X431 CR5001 Funkcije 1 ZAČETEK X431 OBD2 Oznaka Motorja Reader
Certificiranje CE
Posodobitev Online Prost Posodobitev
Strojna Oprema Različica ZAČETEK X431 CR5001
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Podpora Avtomobilov OBD2 Standardni Protokol
ZAČETEK X431 CR5001 Funkcije 2 ODB2 Avto Orodje za Diagnostiko,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni