37pcs Božič Božič Drevo Žogo Trojk Visi Doma Stranka Ornament Dekor Embalaža Božič Vesel Božični Okraski

Nov izdelek

€5.58

€7.97

-29 %

Na zalogi

Oznake:

božični kroglice steklo prazne, božični kroglice miulti, christma, christma dekor, dekoracijo počitnice božič, velika navaden baubles božič, dekoracijo leto božično drevo, žoge, diy stekla baubles, christma drevo božič drevo, žogo božično drevo bela

37pcs Božič Božič Drevo Žogo Trojk Visi Doma Stranka Ornament Dekor Embalaža Božič Vesel Božični Okraski

Opis: Moda, oblikovanje,100% Čisto Nov,visoko kakovost!Velikost(Premer):Približno 40 50 60 70 80 mm Količina: 10pcs-4 cm, 10pcs - 5 cm, 8pcs - 6 cm, 5pcs - 7cm,4pcs - 8 cm Polje Velikost:App 20*20*20 cm 37Pcs/Paket Material:Plastika Božič Božič Drevo, Žoge Ornament Okraski, ki je Primerna za dekoracijo v hotel, restavracija, Prestižni restavraciji,pisarne,dvorec in tako na Božič pokažejo pokrajine postavitev , izpolnitev prilagojene potrebam kupcev .Paket Vključuje: 1 X 37Pcs X-mas Tree Okraski CLASSIC & LEPE BOŽIČNI OKRASKI - Ti okraski funkcija različnih klasičnih in priljubljena Božična elementov.Ti bodo kot nalašč za okrasitev vašega doma in postane del vaše počitnice tradicijo.SHATTERPROOF BOŽIČNI OKRASKI - Ti okraski so izdelani iz trajne in okolju prijazne plastike, ki zagotavlja odličen shatterproof delovanje, medtem ko v primerjavi s tradicionalnimi izdelki iz stekla.Shatterproof okraski združujejo lepoto in lesk pravega stekla z nezlomljiv praktičnost plastike.KIDS & PETS PRIJAZNO OKRASKI - izdelkov iz Plastičnih mas.Razbitin, ne bo povzročila boli, ko okraski so bili zdrobljeni v primerjavi z delci iz stekla.To je varen okoli otroci in domače živali.Topel Nasvet: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.Hvala in srečno nakup!Postavka Ukrep z roko, da bi se lahko 1mm različnih,svoje vrste razumevanje bo zelo cenjeno.

Dostava in vračanje politike: 1. Mi bomo na splošno nadaljuje naročila v roku 24 ur, ko je prejel plačila. 2. Kitajska post navadne majhne paketni plus in China post registriranih air mail traja ocenjena 15-60 dni. 3. Priporočene pošiljke: Orgon.si standardna dostava--bolj stabilno,varnejši. 4. Nudimo tudi express dostava, kot so DHL, UPS, EMS, itd, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ste jo nujno potrebuje to, ali je količina, ki je velika. 5. Sprejemamo vrne in nadomestila v 15 dneh po tem, ko zaključi, se obrnite na nas. 6.Mi ne uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine Dropshipping in debelo: 1. Smo spusti ladje povsod v svetu, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, 2. Bomo ponudili najboljšo ceno na debelo, in priporočamo najboljšo pošiljko.Povratne informacije: 1. Prosim, pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd). 2. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali narobe stilov, prosim, ne pustite vse negativne povratne prvi, vljudno prosimo, da nas kontaktirate,bomo ravnali z njim in delo najboljše rešitve, Vaše zadovoljstvo je naša motivacija za še boljši.

božični kroglice pisane plastične kroglice božič
pisane plastične kroglice božič božični kroglice božični okraski
božič tress, viseče dekoracije pisane plastične žogo
Nastavite Vrsto Da,
Božič Žogo Okraski pisane plastične kroglice božič
Material Plastični
božični kroglice božični okraski božični okraski tress
božični okraski tress pisano žogo trojk ornament darilo
X-mas drevo trojk pisano žogo pisane plastične božič tress kroglice
Številka Modela Božič Tress Visi Žogo
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 4 cm-10pcs 5 cm-10pcs 6 cm-8pcs 7cm-5pcs 8 cm-4pcs
barve rdeča, zlata, modra, oranžna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni