Pomlad vzmetnice pakiranje 7 cone, viscographene, Gel-hladno 29 cm, Dodatno visco, mehko, udobno in lepo, Hibridni, doma, v postelji

Nov izdelek

€220.72

€237.34

-7 %

Na zalogi

Oznake:

zrak žimnice spalnica hiša, foto camara, lepo mehko blazino, hladno pes, vrečko kavč, vrečko vzmetnice, vrečko španski, KRALJ GOLOB, krat vzmetnice, pena žimnico

VZMETNICE HIBRID

Sanjam Kamahaus.Vzmetnice Hibrid srednje visoko trdnost in prilagodljivosti z VISCOGRAFENO-GEL hladno in vrečah pomlad, višina ± 29 cm kot nalašč za veliko udobje in udobje.

POZIMI OBRAZ

Extra-Sprostite Sistem 5 cm

(VISCOGRAFENO-GEL hladno + FIBERMAX V10 + MEHKA PENA)

Sestavljajo ga STRETCH tkanina Mehka, udobna in prijetna na dotik, zaradi različnih prepletajo niti za maksimalno udobje in prilagodljivost mogoče.Se preprečuje dihanje vlage iz kondenza in vlage, se lahko proizvaja, za izboljšanje njene učinkovitosti in trajnosti.OEKO-TEX certified tkanine, brez strupenih snovi, ki v svojo proizvodnjo.

Sistem Extra-Sprostite 5 cm (VISCOGRAFENO-GEL hladno).Dodatno se sprostite sistem, ki ga sestavljajo state-of-the-art materiali za izboljšanje občutek prilagodljivost.Sestavljajo viscographene s hladno Gel, FIBERMAX V10 in SoftFoam.Sestavni viscographene železa s hladno Gel, visoko gostoto.Graphene in gel zagotavlja ergonomsko, higiensko, anti-stres in toplotno regulacijo lastnosti.Hipoalergena vlaken zagotavlja visoko stopnjo udobja in zagotoviti vzmetnice z večjo zračnost; in SoftFoam omogoča oblazinjenje, da je bolj mehka in zagotavlja bolj prilagodljivi počitek.

Oblazinjena z FIBERMAX V10 , rezultat skrbno izbiranje prešitih vlaken in izpostavitvijo jih prešitih ion zdravljenje, anti-pršic in protibakterijsko agenti, ki zagotavljajo zračnost za počitek, medtem ko uničuje bakterije, širjenje orožja za večjo higieno.Zmanjšanje pojava alergij in pridobivanje konstantno temperaturo vzmetnice.Omogoča prost pretok zraka s stalno zračenja jedro naše vzmetnice.

Dihanje .Njegovo odpiranje por microcellular struktura omogoča za pravilno kroženje zraka.Wc .Ogljikov vpija vlage, zaradi česar bakterij težko videti.Antistress .Material sposoben sprošča statično energijo, ki se nabira v našem telesu zaradi uporabe elektronskih naprav.

Trajnost .Material lahko opomogla svojo obliko hitro in zmanjša obrabo zahvaljujoč visoko gostoto.Thermoregulator .Gel delci hitro absorbira toploto proizvaja naše telo, izboljšati naš počitek.Antistress .Material sposoben sprošča statično energijo, ki se nabira v našem telesu zaradi uporabe elektronskih naprav.

POLETJE STRANI

Sestavljajo 3D AirFresh Bele tkanine.Idealen za poletje obraz naše vzmetnice je zelo dihanje, elastična, litih tridimenzionalna tkanina, dobra odpornost, in izolacijske lastnosti čemer je še posebej primerna za vlago razpršenost.

Sistem prilagoditi plus .Sistem, ki ga sestavljajo FIBERMAX V10 vlaken in SoftFoam.Hipoalergena vlaken zagotavlja visoko stopnjo udobja poleg tega, da zagotavlja vzmetnice z večjo zračnost in higiene; in SoftFoam omogoča oblazinjenje, da imajo večjo mehkobo in prilagodljivost v tujino, izboljšuje cirkulacijo zraka in vlage razpršenost.

Prešite FIBERMAX V10 , rezultat skrbno izbiranje prešitih vlaken in izpostavitvijo jih prešitih ion zdravljenje, anti-pršic in protibakterijsko, ki jih zagotavlja zračnost za počitek, medtem ko uničuje bakterije, širjenje orožja za večjo higieno.Zmanjšanje pojava alergij in pridobivanje konstantno temperaturo vzmetnice.Omogoča prost pretok zraka s stalno zračenja jedro naše vzmetnice.

JEDRO

Core MULTI SPRINGBOX Sestavljen iz sistema 7 šivala pomlad cone in 2,5 cm VP-Zlato.Popolnoma neodvisno in vrečah pomlad sistema vsak v majhnih krpo vreče, da se prepreči trenje med kovinskimi in odstranite morebitne šume.Vzmeti sestavljeni z poliuretana oboda, da bi se izognili potopu občutek na straneh ležišča.

Svoje 2,5 cm VP-Zlato omogoča večji občutek, udobje in prilagodljivost poleg tega, da se izognemo pomladni občutek.To jedro omogoča maksimalno udobje in prilagodljivost v tujino, kot tudi, da idealno za spanje skupaj Zaradi svoje visoke neodvisnost postelj.

Pogled v notranjost. 1 Stretch tkanina®: Mehka, dihanje in z visoko stopnjo vlage absorpcije zaradi svoje naravne strukture, brez dodatkov.Do 40% hladnejše in suh kot konvencionalni Stretch tkanine.V Obraz A. 2 Viscotechnology hladno Gel: Viskoelastične tehnološko napredno.Ti materiali so termoregulacija učinek, ki izboljša občutek.Hladilnik od konvencionalnih viskoelastične.V polnilo Obraz A. 3 vlakna prešitih: Fibermax V10 za nadaljnje toplotna razpršenost.Visoko kvalitetnih sintetičnih vlaken, da se ustvari majhno zračno komoro. 200gr obraz - 100gr obraz B. 4 Mehka Ekskluzivno: Izredno mehkega Materiala, ki zagotavlja udobje in lajša pritisk.Hitro oblike predelave. 3 cm v skupno: 1,5 cm v polnilo za vsak obraz. 5 Multi SpringBox: Sestavljeni sistem 7 šivala pomlad cone in 2,5 cm VP-Zlato.To jedro omogoča maksimalno udobje in prilagodljivost v počitek.Približna višina: ± 29 cm.Popolnoma neodvisno pomlad sistem.

Lastnosti Dodatno se sprostite Sistem 5 cm viscographene Gel-hladno.
Debelina ± 29 cm
kraj izvora Murcia, Španija
Jedro Multi-Springbox od krči Vzmeti + 2,5 cm VP Zlato.
Vrsta Spalnica Pohištvo
Številka Modela Vzmetnice Hibrid
Dotik Mehko, udobno in lepo.
Blagovna Znamka Sanjam Kamahaus
Splošne Rabe Dom Pohištvo
Poreklo ES(Izvora)
Zdravje Funkcije Da,
Področja 7 popolnoma neodvisna področja.

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni