1 vrečko 60 g Beljakovin, Vlaknin Crucian ribolov Vabe izdelek Herabuna Vabe Roko Palico v Živo Vabo Dodatki ribolov dobavitelja

Nov izdelek

€5.06

€5.75

-12 %

Na zalogi

Oznake:

lov hiša lure, krap crucian, oblikovna črv, hunthouse lure, multi palico, herabuna palico, DONQL, vabe v prahu, inchiku, oblikovna palico počasi

Dragi prijatelj, Dobrodošli v naši trgovini!Večina Kupcev je težave je čas poštnine,naša brezplačna dostava je Ekonomsko ladje način, da je le Sledenje na Kitajskem, ko je po zraku v vaši državi, ne Sledi torej, če vam je .želite hitreje in sledenje vseh časov, predlagamo, da izberete Standardna Dostava Poti 1.Ko prikazuje sledenje Pošiljke z lokalnimi ladjar in čas bo Več in Ne boste prejeli, prosimo, Upoštevajte, da nas Zaradi dostava zamude pleast podaljša rok dobave

Vljudno prosim upoštevajte:

1.Če se odločite, Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ali Prodajalca, Način Dostave , to dostava način nima številko za sledenje in je lahko le sledi, znotraj Kitajske, ko je paket levo Kitajskem, potem to nima logistics informacije, dokler ne boste prejeli paket.

2.Če potrebujete mednarodno številko za sledenje, prosimo, izberite China Post Registriranih Air Mail ali Orgon.si Standardna Dostava .

3. Če imate kakršno Koli Vprašanje o izdelku, se Najprej Obrnite na Nas, preden ga Odprete, Spor ali Pusti Slabe Povratne informacije , Smo vam bo pomagal rešiti v najkrajšem možnem času.

4. Če vam je všeč naša trgovina,Prosimo, dodajte naši trgovini na vaši Najljubši Trgovini ,boste lahko dobili Dodatne Popuste za Novi Prihod Izdelki .Če potrebujete veliko količino, nas prosimo kontaktirajte.Radi bomo odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Specifikacija : Ribolov Vabe 60 g/kos

To je osnovni vabe za Herabuna ribolov vabe

Vsebuje veliko beljakovin, vlaknin, ki je bil rafiniran iz pšenice.

Je idealna izbira za mešanje z drugimi herabuna ribiške vabe.

Te vabe ne le pomoč drugim herabuna vabe v obliki vlaken mrežo,vendar je to povečanje vabe lepljivosti tudi.

teža: 60 g

Kako uporabljati (zelo pomembno) :

1 、traja 30%-50% beljakovin, vlaknin vabe za mešanje z drugimi herabuna ribiške vabe .

2 、uporabite svojo roko, da jih zmešamo zelo hitro

3、 Nato nalijemo vodo, glede na vaše izkušnje in hitro mešanica zmesi.(Ne mešanico zmesi znova ,drugače ga bo uničila fiber network)

4、s prstom twist vabe v pelete in kavelj vabe

5、oddanih vaš vabe v vodi in nato opazujete plovec dejanje

6、boste morda morali spremeniti vabe zelo pogosto, približno 3-5 minut vsako uro.

Paket vključuje

1pcs/veliko Ribolov Vabe

Odpremo in ravnanje:

DOSTAVA 1. "Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ", ki jih Kitajska Post domači segment sprejemanje, pošiljanje pisem, post načrtov in druge informacije, ne zagotavljajo sledenje podatkov v tujini segment.

2. "Posti Finsko Gospodarstvo", ki jih je finska poštnih domači segment sprejem, pisma, poslana, TAC Zraka, in parcela je bil izdan iz Hong Konga, da informacije, ki jih pošilja Finska, ne zagotavlja sledenje podatkov po izdaji Finskem.

3. Finska Post ,Kitajska Post s Orgon.si platformo, ki je zasidrana,Orgon.si bo predstavitev logistike sledenje podatkov neposredno v vrstnem redu s podrobnostmi.

Normalno: 35-60 dni za dosego cilja

Posebni pogoji: 60-120 dni, da pridejo cilja, posebne okoliščine, ki vključujejo: počitnice, posebne vremenske, politične spremembe, in drugih oddaljenih območjih,

Navadna pošta je navadno, da je, navadni pošti.Zaviti navadne pošiljke, čas je daljši.Navadna pošta je najkrajši, vendar cenovno, površina ne podpira ekspresna dostava, poštar pred obvestilo bo poslano na vaš domači nabiralnik ali hišniki, uporabniki morajo z obvestilom prejemnika osebna izkaznica na najbližji pošti prejeli parceli.

Kitajska Post Registriranih Air Mail

1.Normalno: 16-45 dni za dosego cilja

2.Posebni pogoji: 45-90 dni, da pridejo cilja, posebne okoliščine, ki vključujejo: počitnice, prilagoditev politike in drugih oddaljenih območjih,

3.Staranja obveznosti: obveznosti tovora logistični ponudniki 90 dni (Brazilija 120 dni), v Bida (razen za višje sile in Carinski mejni pregled)

Pogoji:

1) Predmet prihaja z 1 letno garancijo proti kateri koli proizvajalec napake.Nudimo nadomestna storitev za napako kamere.

2)številko Za sledenje je na voljo.

3)Vse prodaje so končni, brez nadomestila ali se vrne na popolnoma delovnih predmetov.Nepooblaščeno vrne, bodo prezrti.Tudi o politiki vračila ne velja slučajno škodo, ki so posledica nepravilne uporabe, zlorabe ali nepravilne nege.

4)Kupci so odgovorni, da vedo, da ste odgovorni za vse davke, dajatve, Kadi, ki jih zaračuna vaš lastno državo, ki se Carini.

5)ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli zamude zaradi nejasne plačilo ali naslov.

6)Bomo izvedli pozitivne povratne informacije samodejno po prejemu pozitivne povratne informacije.Mi bi cenil vaše pozitivne povratne informacije.Če ne boste zadovoljni, prosimo vas, da nas kontaktirate, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratnih informacij.

Številka Modela F001
Položaj Reke in jezera vogršček ribnik, potok
Palica morski ribolov rod
fish hook NE
Uporaba vabe za ribe
Poreklo CN(Izvora)
Količina 1bag/veliko
barve mix
Vrsta V Živo Vabo
Meterials ribe s hrano
Materils krapi vabe/beli amur vabe
Teža 60 g/kos
Blagovna Znamka zeximutu
Kategorija Krapi Vabe
ribe krap/beli amur

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni