23-32 mmHg Stiskanje Nogavice za Ženske, Moške Podporo Cev za Lajšanje Zdravstvenih Krčne Žile DVT Anti-utrujenost Letalska Potovanja Edem

Nov izdelek

€18.50

€20.55

-9 %

Na zalogi

Oznake:

ms joga nogavice, indikacije za stiskanje nogavice, dvt t2, im stiskanje nogavice, priložnostne ženske, pug joga nogavice, natikači ženska, krema krčne, majica, zelena najlon nogavice

Podjetje nogavice stiskanja je zasnovan tako, da pomaga posameznikom, ki so imeli bolj resno noge discomforts kot zmerna oteklina in nog, bolečine, hkrati pa tudi pomoč pri zdravljenju srednje resnost krčne žile.Ta raven stiskanja, je uporaben tudi za pooperacijsko veno luščenje ali sclerotherapy bolnikov, na priporočilo zdravnika.Podjetje stiskanje lahko tudi pomaga zmanjšati tveganje za Globoko Vensko Trombozo (DVT), za višje tveganje bolnikov, preprečiti ponovitev venske razjede in zagotavlja zdravljenje blage lymphedema.Blagovna znamka: VARCOH Proizvodnja Ime: Medicinske Stiskanje Krčne Nogavice Slog: Visoko Stegno Closed Toe Tlačna Stopnja: Stopnja 2 ( 23-32 mmHg ) Barva: Bež in Črni Material: 70% Najlon + 30% Spandex Spol: Moški in ženske Specifikacija: Nogavice Teksturo: Mehka Debelina: Standard / Motno Paket vključuje: Prodaja kot Par

Vodnik Velikost:

✸ Velikost Opomba:

Ker te podporo nogavice so ožji, kot je normalno, nogavice, boste lahko, da ena velikost večja, če jim pripadajo v naslednjih primerih:

1. Med dve velikosti;

2. Prvič nosil stiskanje nogavice,

3. Želite bolj udobno nositi.

✸ Če ne veste, kako izbrati velikost, prosimo, obrnite na nas.Indikacije:

Izdelek je razvrščen kot pomaga nogavice za uporabo v medicini, o nekaterih količino pritiska na noge, da se prepreči krvni strdek okoli noge in varicosity.Uvod:

Naše stiskanje nogavice z nadgrajeno najlon materiala, ki je povsem zračen, swift vlage wicking lastnosti bodo ščit proti razvoj muči glivične okužbe noge.Stiskanje nogavice so prilagodljivi in se lahko podaljša.

Stiskanje nogavice je dokazano, da izboljša prekrvavitev, zmanjša oteklino, hitreje, podporo stopala arch, reagirajo hitreje in porabijo manj energije.Ciljno stiskanje območja zagotavljajo različne ravni podpore iz zmerno dodatno podjetja.Pomaga razbremeniti bolečine & nelagodje, povezane z plantarni fasciitis.Z znoj absorpcije, oblikovanje, deodorant, anti stripping, anti trenja, dihanje in druge funkcije.

Naše stiskanje nogavice so jih priporočajo zdravniki in raje z učitelji.Zagotoviti blage stiskanje za warmness in izboljšanje krvi, ki se gibljejo skozi noge.Odstranjevanje stresa in spodbujajo vsaka celica, lajša simptome pajek in krčne žile in presežek zastajanje tekočine.Pomaga razbremeniti bolečine & nelagodje, povezane z plantarni fasciitis.Obrazec za vgradnjo, lahki in dihanje tkanine funkcije, vzdržujejo skupno stabilnost, ne glede na dejavnost.Primerno ljudi:

1.Ljudje, ki vodijo stoji za dolgo časa, kot so učitelji,policisti,cosmetologists,nakupovalni vodiči, zdravniki in medicinske sestre.

2. Ljudje sedijo za dolgo časa: TO zdravniki, beli ovratnik delavcev in javnih uslužbencev.Ti ljudje ponavadi stojijo ali sedijo za dolgo časa.Naknadno utrujenost mišic in gravitaciji bi lahko privedle do nepravilnega backflow krvi v nogah in še spodnji del ročaja venske bolezni.

3. Nosečnice in tiste, ki vodijo ob kontracepcijska sredstva -notranji hormon spremeni in teža poveča med nosečnostjo, plodu in povečano maternico zatirajo medeničnega venske in iliakalnih vene, venske povečanje tlaka v nogah, vse te bi lahko privedle do nepravilnega backflow krvi v nogah in še spodnji del ročaja venske bolezni.

4. Ljudje, ki pogosto traja službeno potovanje z letalom in avtobusom, kot stevardesa so občutljivi na "economy razreda sindrom" zaradi nepravilne backflow krvi v nogah zaradi breztežnosti na visoki nadmorski višini.Lahko žrtev spodnji del ročaja venske bolezni in tudi pljučna embolija.

5. Osebe, ki trpijo zaradi debelosti.Visoke ravni holesterola in lipidov v krvi lahko krvni backflow težko, povzroča spodnji del ročaja venske bolezni.

6. Ljudje, ki so precej verjetno, da žrtev globoke venske tromboze, kot so tiste, ki trpijo zaradi malignih tumorjev, hemiplegic simptomi in zlomljene noge in ljudi, ki pravkar prejel delovanje, ženske v končni fazi nosečnosti in dostave ženske, kot tudi starejši.

7. Ljudje, ki želijo imeti dobro oblikovane noge in tistimi, ki gredo skozi liposukcijo.Nogavice lahko stisne, dvigalo, vlečenje in skupine mišic v nogah, da preprečite povešanje in odpravo obliki noge.Model prikazuje:

Debelina STANDARD
Spol ŽENSKE
Poreklo CN(Izvora)
Nespodobno Sliko No
Vzorec Tipa Trdna
barve Bež
Številka Modela CTBZ-Ženske
Material Najlon
Postavka Vrsta nogavice
Postavka Dolžina 35-50
Blagovna Znamka VARCOH
stiskanje 20-30 mmHg
Spolnost No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni