Do Leta 2020 Se Pretvarjamo, Igrajo Otrok Make Up Igrače Roza Ličila Nastavite Princesa Frizerski Simulacije Plastična Igrača Za Dekleta Hišna Kozmetični

Nov izdelek

€5.24

€7.94

-34 %

Na zalogi

Oznake:

igrača furnitur, salon igrača, pliš, princesa belle ličila set, za lase igrača, frizerski salon igrača, ličila nastavite igrača, igrače za otroke, ličila, princesa ličila, otrok ličila

Padec ladijskega prometa: Podpora Kakovosti: Visoko Kakovosti+++ Prodaje Način: trgovina na Debelo in Drobno Časa na trgu: 2019 Vroče Prodaja Materiala: Okoljsko in Zdravo ABS Materiala.Niso strupene in okusa.funkcija: Simulacija igrače in svetle barve pritegnejo deklice pozornosti in zanimanja.Otroci lahko igrajo s seboj, starši, prijatelji ali lutke.Obvestilo: 1.Velikost je lahko 1-2 cm napako. 2.Barva lahko malo drugačen.

- Sprejemamo Alipay.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, DEPOZITNI

-bomo ladjo iz element, ki V roku 3 Dni po plačilu preveriti.

-Prosimo, da izpolnite vaše polno ime in pravilen naslov, bo ladja element, ki izvira iz informacij.

-Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 50 dni od plačila, se obrnite na nas ,Bomo spremljali shippment in priti nazaj k tebi, ASSP z odgovori.

Naš cilj je zadovoljstvo strank.

- Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije nam bodo pomagale izboljšati naše izdelke in storitve.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmet in storitve.

- Prosimo, da nas kontaktirate ASAP, če niso izpolnjeni, se Bomo potrudili, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Blagovna Znamka Hasbro
Opozorilo Ne more jesti
Starostni Razpon 2-4 Let
Tema Poklici
Številka Modela Make Up Igrače
Certificiranje Kitajska certifikatom (3C)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni