Poletje Jesen Tri Qua Pletene Jopice + seksi camis vrh v vratu Ženske Trdna Dveh kosov Pletenje BLUZO Določa 3 barve

Nov izdelek

€14.94

€24.89

-39 %

Na zalogi

Oznake:

telo simba bebe, asus n550 msata, telesne mase abs, asus k53v ploščo, asus k55v očala, atmega 16u2 usb, asus k72 matrika, beetle vw plošča, asus n551jm ssd

Velikost:ENA VELIKOST

Material: .

Slog:ženska moda bluze

Barva: bela.prosimo, dovolite bitno barvno razliko zaradi kota svetlobe.

Pleče(cm) Prsi (cm) Dolžina od Ramen (cm) KOLK (cm) Rokavi(cm) ENA VELIKOST - 70 51 - 55 M

- - - - - L - - - - - XL - - - - - 3XL -- - -- XXL - - - - - 3XL - - - - - Prosimo, dovolite 1-3 cm, različne napake:)

O podatke o plačilu, prosimo, obiščite naslednje strani: http://help.Orgon.si/pay_order.html sprejemamo Kreditne Kartice, v Realnem Času, plačilni nalogi, Bančno Nakazilo, Western Union in MoneyGram.

Ko dodate element v košarici, ki jo prevzem in iti naprej s plačilom.

1) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2)potem, Ko smo prejeli vaše plačilo, bomo to ladjo, da si jih na kitajskem pošti in vam številko za sledenje(postopek traja približno pol en dan ali en dan.

3) dobavni rok je približno 20-30 dni po HK Post Air Mail ali Singpore Post,25-40 dni, ki jih na Kitajskem vrata air mail.

4) Če je v vašem kraju pripada oddaljenem kraju v DHL, ki je sledilo DHL pravila , nam bo zaračunal več o 40USD za daljinsko pristojbina.

5) Bomo poskušali naše najboljše, da bi predmet, ki prispejo pravočasno.Kot kurir, vreme in lokalne običaje, morda včasih to bom z zamudo.Vaše razumevanje bo zelo cenjeno.

6) Če ne morete priti v paket zaradi politike v vaši državi, ne bomo nosi izgubil.Upam, da boste lahko razumeli.

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Naše uradne ure so : Am 9:00-pm 6:00

Včasih, ko nihče ne odgovori si na spletu v času, ne skrbite.Prosim, pustite nam sporočilo ali pa napišite vaše potrebe, kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Blagovna Znamka mumuzi
Dekoracijo NOBEN
Številka Modela Bombaž
Slog Seksi & Klub
Vrsta Tkanine DRES
Oblačila Dolžina Kratka
Vzorec Tipa Trdna
Rokav Dolžina(cm) Polno
Rokav Slog Redni
Ovratnik Proti-Vrat
Material Poliester
Spol ŽENSKE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni