Zvezdnato Diamond Lučka Zračne Blazine BB krema Oil control Nepremočljiva Dolgotrajen Vlažilni Polno Zajetje Obraza Ličila Polepšajo kožo

Nov izdelek

€11.50

Na zalogi

Oznake:

zračne blazine, zračne blazine cc kremo, bb krema rose, ledvenih roll, blazine ličila, cc kremo korejski, zrak bb blazine, krem, bb cc kremo, nepremočljiva avto blazine

Znamka: JOmeel

Tip: Zračne blazine BB krema

Tip kože: za Vse tip kože

Država/Reaion Izdelave: Kitajska

Rok trajanja: 3 Leta

Neto vsebina: 12 g*2

Barvni zaslon: JO-14 naravne barve Izdelka sestava: Zvezdnato Diamond Lučka Zračne Blazine BB krema

Opis: olje-nadzor,naravna ,lahka teža,z ogledalom,vlažilne,dolgotrajna,nepremočljiva P. S: odtrgajte zaščitni film ogledalo pred uporabo.Vsebuje zračno blazino zamenjava paketa. Ponujamo brezplačno dostavo za vse, kupljene v naši trgovini!Če vidite, da je dostava brezplačna, prosimo, dodajte naših izdelkov v nakupovalno košarico in bomo zmanjšali svoj ladijski promet pristojbina takoj.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Pišite nam za velik popust!

MeiQi Strokovno Ličila, Trgovina

Smo certificirani prodajalec pri prodaji najbolj priljubljenih in najbolje prodajanih blagovne znamke ličila in kozmetika.Obljubimo, da se vse blago in proizvode, kupljene v naši trgovini v 100% verodostojna in dobre kakovosti.Vse blagovne znamke prodajamo v naši trgovini, ki jo je pridobila mednarodno testiranje in platformo odobritvi.Naš cilj je, da bi najboljše kakovosti, ličila, kozmetiko, z najnižjo ceno za stranke po vsem svetu.Smo zelo priporočamo, da naše stranke ne verjamejo, najcenejši ceni, saj je večina od njih pošiljanje slabe kakovosti kopirate element.Ne zapravljajte denarja.

Vrnitev & Povračilu Stroškov

Ne bomo se vrnili in nadomestila, če naš izdelek je kakovost vprašanje, nas kontaktirajte v roku 7 dni od receving vaše paket.In mi je žal, da nismo mogli postopek z vašo zahtevo po 7 dneh, vljudno prosimo, da nas razumejo.

Dostava

Mi ladje po vsem svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).

Brezplačna dostava za uporabo Kitajska Post Navadni mali Paket Plus.Ponavadi to traja 20-40 dni.Če ne prejmete v 60days, vas prosimo, da nas kontaktirate za pomoč.

Povratne informacije

Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in to je najboljši način, da nam pomagate izboljšati.

Če vam je všeč naših izdelkih, vas prosimo, da nas pet zvezdic povratne informacije, ki smo iskreno zahvaljujemo za vašo podporo.Če mislite, da imamo kaj, da imporve, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate , mi bi radi, da izboljšajo skozi svojo vrednost povratne informacije.

Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Vrsta BB & CC Kreme
Sestavine Zračne Blazine BB Krema
Številka Potrdila 180 g
Pred soncem No
Tip Kože vse tipe kože
Oblikovanje Smetana
Koristi Korektor
Teža 150g
GZZZ YGZWBZ
NETO WT 12 g+12 g
Certificiranje GZZZ
Velikost Full Size

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni