Počitnice Žogo Klobuk Igrače, Rekviziti Srednjeveškega Viteza Bojevnik Čelada Klobuk Igrača Cosplay Osebnost Obleko Gor Igrača Otroci Darilo Vitez Bistvene

Nov izdelek

€9.80

€13.80

-28 %

Na zalogi

Oznake:

celotno čelada srednjeveške, krmilo viking, smole renesanse, vitezi ni, črna obleka dolžina tal, čelada bojevnik, čelada za motorcycl, hermoine granger yule žogo obleko, srednjeveške obleke, darilo sre

Dobrodošli v naši trgovini!

Vam prinašajo srečo in varnost je naša trgovina je storitev namen, želim vam srečno nakupovanje!

Počitnice Žogo Klobuk Igrače, Rekviziti Srednjeveškega Viteza Bojevnik Čelada Klobuk Igrača Cosplay Osebnost Obleko Gor Igrača Otroci Darilo Vitez Bistvene

Funkcija:

Ime Izdelka: Srednjeveški Vitez Bojevnik Čelada Igrače, Rekviziti

Proizvod velikost (cca.): Vodja circumference60*23 cm

Teža izdelka (približno): 210 g

Izdelek material: plastika

Starostni razpon: >3 let

Število izdelkov: 1

Opomba:

1. Barvni slog je naključno razporejeni.Če je zahteva za barve izdelkov, nas kontaktirajte s pismom.

2. Bodite previdni pri odpiranju paketa, da se prepreči poškodbe izdelkov.

3. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas v času, vam bomo odgovorili v roku 12 ur (Če mi ne odgovori, da vam v času, zaradi regionalni časovna razlika, prosimo za razumevanje.)

Uporaba izdelkov in funkcija:

Ta igrača je prop čelada igrače in se igrali Evropskega srednjeveškega viteza bojevnik, ko se otrok igra festivala ali fazi kostum ali igro med otroki.Uporabiti ga je mogoče kot novost za otroke, ki je zelo zanimivo.

1. Kliknite Sledite o trgovini.Trgovina aktivnosti ne izgubijo, postane trgovina Privrženci lahko dobili veliko kuponi in različne promocije, nakup proizvodov, ki imajo priložnost, da se skrivnost darilo, poslano po trgovini!

2. Podpora padec ladijskega prometa.Dobrodošli več podjetji za spodbujanje kakovosti izdelkov te trgovine, da več ljudi!

3.Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

O Prevoza

1. Vaš paket vam bo praviloma izda v roku 3 dni.Če obstaja veliko število nalogov, ki so nastali med platforma je obsežno promocijo, bomo tudi delo preko polnega delovnega časa, da pošlje paket.Zagotavljamo vam, da vaš paket bo poslan v roku 7 dni.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na službo v čas, ko želite poslati sporočilo, znotraj postaje.

2. Podpiramo trgovina na debelo.Če količina je veliko, se lahko obrnete na storitve za stranke, da izberete bolj ugoden prevoz način za vas, in boste lahko dobili bolj ugodne cene, v dovoljeno območje.

3. Trgovina ima različne prevoz metode, večina držav brezplačna dostava. (To lahko preverite vaš paket preko "17track" ko je paket poslan)

4. Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju.

5. Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov.

6. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone.

7. Če še niste prejeli naročilo v roku 60 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

O Delovnih Ur

1. Zaradi regionalnih časovna razlika, zagotovili bomo, da boste odgovor na vaše postaje pismo, v 12 urah.Opravičujemo se za spremembe.

2.Obratovalne Ure: Peking: 9:00-12:00 13:30-18:00

Moskva: 04:00-07:00 08:30-13:00

New York: 20:00-23:00 00:30-05:00

London: 03:00-06:00 07:30-12:00

O Povratne Informacije

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2. Pls stik z nami prvič, če niste zadovoljni s točko, ko prejeta, vam bomo ponudili zadovoljivo rešitev, preden vaš dopust kakršne koli povratne informacije ali spor, Hvala za vaše prijazne razumevanje!

Številka Modela YLL00166
Starostni Razpon 5~7 Let
Certificiranje Kitajska certifikatom (3C)
Poreklo CN(Izvora)
Tema Živali & Narave
Blagovna Znamka Brozebra
Opozorilo No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni