22pcs/Set Poškodovanih Vijak Extractor Nastavite Zdrobljen Vijak Ali Vijakov Izloča Odstranjevalec Extractor Sveder Iz Žrebec Vijakov Odstranite Orodje Nastavitev

Nov izdelek

€7.74

€9.11

-15 %

Na zalogi

Oznake:

napo vijak, zdrobljen kovinski vijaki extractor, matica puller, silicij odstranjevalec orodje, zdrobljen vijak extractor, center sveder hss, Extractor, zdrobljen žrebec vijakov extractor, malo vaja, celotno poškodovanih vijak extractor

Funkcija

【Poškodovanih Vijak Extractor】Vijak extractor je izdelan iz visoko kakovostnih hitroreznega Jekla 4241. Visoko trdoto, trajne in enostavno odstranjevanje poškodovanih vijakov.

【V enem koraku】okrnjene vijak extractor set je vključena dva razširitev malo držalo.Lahko odstranite v enem koraku, ni nujno, da pretvorbi je napo ali prilagoditi chuck.

【Izjemno Vsestranski】okrnjene vijak extractor komplet vključuje 20 kosov rezanega vijak extractor v 10 različnih velikostih, da vsem, ki ste povpraševanje.Primeren za vse velikosti vijak ali bol.

【Večnamenski】Primerna za imbus vijaki, strojni vijaki, las vijaki, lesni vijak, imbus vijaki, pločevine, vijaki in drugi vijaki.

【Pomembno】najbolje je, da uporabite električno ročno vrtanje, ni mogoče uporabiti s kladivom, vrtanje način!Morajo biti nizki hitrosti med uporabo!

Specifikacija:

Material: legirano jeklo

Velikost: kot prikazano

Zunanje polje velikost: 13.3 * 10 * 3.3 cm

Kako uporabljati vijak napo?

Korak 1: Najprej namestiti velikost # 6- # 10 v režo za kartico, nato pa ga namestite na razširitev pravic.

(Druge velikosti se lahko neposredno povezana s podaljšanjem malo imetnik)

2. korak: Uporabite sveder (Dr.) za vrtanje zdrobljen vijak.

3. korak: Spremenite z uporabo enake velikosti ekstrakt (Ex) bitov.

4. korak: Uporabite električni vaja v nasprotni smeri odstraniti razbitega drill bit.

Toplo Nasveti

- Morajo izvrtati luknjo prvi, ko je prekinil vijak površina je gladka.Drugače vaja malo zdrsne.

- Mora biti vertikalno in nizke hitrosti, ko vrtanje, obratno s to malo, drill prvo luknjo globlje bo lažje, da sprejmejo določeno.

- Najbolje je, da uporabite električno ročno vrtanje, ni mogoče uporabiti s kladivom, vrtanje način!Morajo biti nizki hitrosti med uporabo!

Pakiranje seznam

22Pcs/Nastavite Vijak Extractor

Opombe :

1 ) : Plz dovolite 1 ~ 2 mm napak zaradi ročnega merjenja

2 ) : Zaradi različnih display & svetlobe,slike morda ne prikazujejo dejanske barve element,Hvala za razumevanje

Plačilo Depozitni, T/T, Western Union, ki so na voljo, ali za druge, se obrnite na nas.Celotno plačilo mora biti izvedeno v roku 3 delovnih dneh po dajanju vaše naročila.Kupec bo odgovoren za davek ali dajatev, ki jih zaračunavajo svoje države.Pošiljko vključujemo iz Kitajske celine.Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 3-5 delovni dan po prejemu plačila.Ponavadi, vaš paket lahko 7-25 delovnih dni, da pridejo.V redkih primerih lahko traja dlje, zaradi zamika v meri potrditev ali med prazniki.Če bi radi, druge načine pošiljanja so na voljo za doplačilo, vam lahko predlagamo nas.Garancija Eno leto garancije je na voljo.Če imate občutek razočaran s postavko,povejte nam s 7 dni za dostavo.Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni pogoj za vračilo/exchange.Ladjar stroškov, nastalih je na vas.Obrnite se na nas, preden odprete kateri koli spora ali pušča nevtralna/negativne povratne informacije.Vaše zadovoljstvo je vedno naša ŠT.1 prednostna naloga.FAQ Vsi izdelki so šli skozi strogi test pred odpremo.Vse fotografije, ki so prikazani, so 100% resnično in samo za referenco.Prosimo, dovolite mogoče majhne razlike zaradi tehničnih izboljšav in varianco.Naš uporabniški servis vam je pripravljena pomagati, kadarkoli.S ciljem ustvariti prijetno nakupovalno doživetje za vas,zavezani smo k zagotavljanju vrhunske kakovosti in veliko storitev ves čas.

Material Legiranega Jekla
Dolžina Plz glej slike
Številka Modela 9527-088
Uporaba Drugo
DIY Dobave Kovinarstvo
Količina 22 v 1
Vrsta Center Drill Bit
Blagovna Znamka Tao Hua Yuan
Paket Plastična Škatla

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni