Jadrnica, Nočno Nebo, Morje Namizni Tekač Namizni Zastavo Doma Stranka Dekorativni Prtom Namizne Tekače

Nov izdelek

€12.68

€18.11

-29 %

Na zalogi

Oznake:

retro luksuzni namizni tekač, led runner, luksuzni tabela runer, kenguru čevelj, rjava luksuzni namizni tekač, siva runner, roza runner tabela, skok kenguru, zastavo tabela, okrogel prt poroko

Opomba: nudimo podporo po meri design.če imate kakršne koli potrebe, vas prosimo, da stik z mano.

-Glede na Material

1) Globe, obrti tkanine, eno plast, ki je končna, perilo brez bombaž, višje gostote, boljšo kakovostjo in bolj čvrsta, stroj.

2) Bolj ravno in več teksturiranih.

-O Velikosti

13*70inch=33*178cm

13*90inch=33*229cm

14*72inch=36*183 cm

16*72inch=41*183 cm

18*72inch=46*183 cm

-O Barvo

Ker optično branje in streljanje drugih razlogov

kot so pojav fizičnega in slika je nekoliko drugačna,

prosimo, da v naravi barve prevladujejo

prosimo za razumevanje, hvala

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Dostava Pogoji Običajno, da se bodo poslani v 4-7 delovnih dneh.Privzeto pošiljko Letalom(20-35days), Če potrebujete hitreje načine, druge, kot so EMS/DHL/TNT/Fedex, itd.so na voljo, vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Ko bo naročilo,prosimo izberite pomorskega način, ki jih želite, na naši spletni trgovini.Bomo opazili, sledenje, Št.v naročilnici seznamu ali pošljite e-pošto na vas.O dobavni rok odpreme.Večina držav, ki bodo prišli v 35days, tudi nekaterih državah, bo potrebno več časa(do 60days).Torej, če ne morete prejemati vaše naročilo pravočasno, se najprej obrnite na nas(ne odprete spora impetuously).Če bi še ne pridejo v 75days(Brazilija 90days), bomo povračilo vas. 2. Povratne informacije smo prijazni in pošteni prodajalca.Če vam je všeč naša izdelkov, prosimo, ne oklevajte, da nas s 5 zvezdicami.Če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, vas prosimo, neposredno ne pusti negativne povratne informacije, samo stik z nami, bomo poskušali naši moči, da boste zadovoljni. 3. Storitve za stranke-Ker je vaš satisfacition je naš cilj.Prosimo, ne puščajte nobenih negativnih ali netural povratne informacije ali odprite katerega koli spora o Orgon.si brez komunikacije,hvala.Prepričani smo, da naša komunikacija, slove problem za vas.in da ne bo pustil na cedilu.Veste, katero koli negativna ali netural ali spora v celoti bo bolelo bothsides,in potem ne bo pustil problem res treba rešiti.Zato vas prosimo, da nas kontaktirate.Na Zaradi razlika časovni pas med Kitajsko in svojo lokacijo, včasih odgovor na vaše sporočilo bo v zamudo s 6-10 ur.Se odzovemo na sporočila ponedeljek-petek med rednim delovnim časom, in najbolj sporočila, ki so odgovorila v roku 1-2 delovnih dni.Prosimo, bodite potrpežljivi!Hvala! 4. Politika vračanja -Smo vedno skrbno preverite, preden pošlje blago, vendar izdelke lahko dobite škodo v dolgih dostave. -Če boste našli vse kakovosti težave, nas kontaktirajte v roku 7 dni po tem, ko ste dobili blaga.Bomo rešiti težavo. -Iz katerega koli razloga, če si želite, da se vrnete izdelkov, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu. -Obdržati izdelkov v prvotno stanje in plačali stroške prevozov, ki jih sami, bomo polno nadomestilo po tem, ko prejme vrnjen izdelek. - Povračilo denarja bodo imeli po tem, ko smo prejeli nazaj element kakovosti v redu.Obrnite se na nas, preden odpremo vse elemente nazaj.Pošiljatelj shipping stroški ne vrnejo, in nazaj, stroške prevozov naj plača v vaši strani.Hvala za vašo nas obravnavajo. 5. O Nas -mi Smo vedno ponuja najboljšo kakovost proizvodov in storitev za naše stranke.Upam, da vsak kupci zadovoljni nakupovanje v naši trgovini.Hvala!

Tehnika Tkanine
Številka Modela Tabela Runner
SKU LEX09098
Blagovna Znamka TOPLO TOUR
Material Poliester / Bombaž
vzorec TISKANE
Vzorec Tipa Tiskanje
Uporaba hotel

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni