Luksuzni 2 v 1 Kristalno Diamond Bling TPU +PC ohišja za iPhone Mini 12 11 Max Pro XS Max XR XS X 8 7 plus SE 2020 Fundas

Nov izdelek

€3.07

€4.10

-25 %

Na zalogi

Oznake:

mini lak za nakit, plastično stojalo ključa, polje vaja, vaja pralni draguljev, mini mini vaja, BMC polje, mini medaljo srebrni nakit, primeru vaja, kovček za električno orodje, , mini nakit vaja

Material: Nosorogovo+TPU.Vse DIY z visoko ročno spretnosti

A luksuznih zasnovan nosorogovo primeru za vse elegantne dame.V tem primeru združuje bling iskrenje tpu pokrov z zaščitno težko ščit, ki lahko ohrani vaš telefon varen in v slogu.

Zagotavlja popolno zaščito za vaš mobilni telefon.

Prefinjeno izrezi omogoča enostaven dostop do vseh funkcij.

Združljiv Z:

za iPhone 7

za iPhone 7 Plus

za iPhone 8

za iPhone 8 plus

za iPhone X / XS

za iPhone XR (6.1")

za iPhone XS Max (6.5")

za iPhone 11 Pro (za 5,8")

za iPhone 11 (6.1")

za iPhone 11 Pro Max (6.5")

Prosimo, da se je spomnil, da fotografija razmnoževanje omejitve in monitor ločljivost razlike lahko povzročijo, da vaša zaznana izbira barve, da se razlikujejo od dejanskega izdelka barve.Hvala za vaše prijazne razumevanje.

Plačilo:

Sprejemamo plačila Depozitni samo.Če imate kakršne koli druge težave o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

Pošiljko & Vrnitev:

Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov, poštno številko, telefonsko številko, tako da je vaš post office lahko dostavi paketa v času.

Običajno to traja 1-4 delovnih dni za obdelavo vaše naročilo, ko prejmemo vaše plačilo.Če izpolnjuje pomanjkanje, bomo obvestili takoj.

Vsa naročila, bo poslana izhod preko Epacket (ZDA) ali Kitajska Post Air Mail (Sledenje Št.bo na voljo.), ki običajno traja 10-30 delovnih dni, da pridejo (Vreme, počitnice lahko vplivajo na to.) Naročila nad 200 evrov, bo poslana preko Ekspresna dostava ( DHL, UPS, in tako naprej.)

Vljudno opomba: kupci, ki so odgovorni za po meri davkov ali morebitne uvozne dajatve.Prosimo, preverite pri vaši državi po meri urad za določanje teh dodatnih stroškov, bo pred ponudb/nakupu.

Blago se lahko vrne brez razloga v roku 3 delovnih dni po prejemu postavka (original embalaži in ni v uporabi).Toda stranke so odgovorne za stroške dostave naprej in nazaj.

Stranke, ki so prejeli izdelki, ki niso, kot je opisano bo dobil v celoti nadomestila ali drugo pošiljko, odvisno od stanja.

Povratne informacije:

Če vam je všeč naša izdelkov ali storitev, prosimo, ne oklevajte, da nas s 5 zvezdic.To je velika motivacija za nas.

Če menite, ki niso zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne povratne informacije (vključno s 3 zvezdice) in bomo prizadevali, da rešimo to za vas.

Hvala!

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Opremljena Primeru
Značilnosti Bling Polni Sveder Pokrov
Blagovna Znamka Salvestro
Združljiv iPhone Model iPhone12 Pro Max
Funkcija Težka Varstvo
Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
stanje Popolnoma Nova, Dobra Kvaliteta
Design bleščice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni