50 ml Močan Penis Enlargement Smetana, ki Poveča Moško je Potence Opremo Izdelke, povezane s spolnostjo Odraslih Afrodiziak za Pare Firting

Nov izdelek

€4.42

Na zalogi

Oznake:

volkswagen radijsko dsp, womens čevlji kuponi, womens čevlji oxfords, womens čevlji pete 49, womens čevlji b velikosti, womens čevlji 5 let, womens čevlji počitek, ženska obutev oblačila, womens čevlji moschin

1.Kako uporabljati?Dva krat na dan, navadno zjutraj in zvečer uporabite približno 4-5ml ,nato masaža za približno 10 minut, potem pa naj mazilo odpravila.

Pozoren prijatelj predlagal uporabo šef priporočljiva masaža način in povratne informacije je zelo dobra, večina mojih prijateljev.

2. Koliko kosov je treba kupili?

Če je manj kot 30years stare , predlagamo, da kupite 4pcs za eno potek zdravljenja , več kot 30years stare , seveda 6pcs je priporočljivo .Kupil eno ali dve ni priporočljivo, ker je premalo, da lahko učinek, to ni hormon,je nemogoče, za nekaj dni ali za 1,2 tednov, da učinek.

3. Koliko cm bo raslo?

1-2 tečaje za splošno prijatelji, penis, ki lahko zraste 1-3cm v skladu s specifikacijo, stranka nam je dal povratno informacijo, ki je bila 5 cm, še vedno v uporabi.

4. Načelo

Penis širitve mazilo, edinstvena zeliščna formula, lahko poveča refluksa krvi, telo hrani moškega hormona sprostitev, začeli s proizvodnjo naravnih hormonov v telesu, ki zagotavljajo potrebne hranilne penis rast, povečanje razširite corpora cavernosa, povečanje zmogljivosti v krvi, spodbuja rast penisa.

Big man - naj vaša ženska, bolj nor!

Z njim, nobena ženska ne more osvojiti svet

učinkovito poveča penis v dolžino in kolan

še za 30 dni učinkovito

100% povečanje ne po preobratu

bolj svobodno nadzor nad ejakulacijo

vse-naravnih zelišč, brez stranskih učinkov

bi seks bolj trpežne

povečano spolno conidence

večjo trdoto penisa, da bi dlje trajajoče erekcije, bolj togo

Trdi, vzdržljiva, dolgotrajna, tako da moška samozavest, daje ženske, veliko smo se spoznali!Tip:Mazivo Tip Kože:za Vse tipe kože, Spol:Moški NETO TEŽA: 50 ml Paket vključuje: 1 * Penis Poveča Smetane

1. Svetovni promet (razen za nekatere države in APO / FPO)

2. Po plačilu je preveriti, da se bodo obdelani na čas.

3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

4. Prevoz čas je storitev, ki jih je prevoznik in ne vključuje vikendi in prazniki.Dobavni rok se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

5. Če niste prejeto blago v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in se odzivajo.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi popis stanja in časovna razlika, bomo odločite za ladje, elementov iz prve na voljo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate.Če je ta postavka je v lasti vas za več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in ne bomo poslali vračilo ali zamenjavo.brez izjem!Tovorni promet je bremenijo prodajalca in kupca.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži, vam mora priskrbeti se nas s številko za sledenje blaga, posebne razlog za vrnitev.

1 .Vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite 5 star komentar, najlepša hvala.

2 Prosimo, ne puščajte v negativne komentarje, ne prosi nas za pomoč.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vrednotenje je naše življenje.Pred odhodom nevtralni ali negativni komentar, se obrnite na nas za boljšo rešitev.Bomo odgovor na vse novice v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Učinek
penis losjon
Številka Modela A20004
Funkcija Sex Delay Smetana,sex izdelki za moške penis
Postavka Vrsta Maziva
Petelin širitve
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Še posebej za močnejši moški penis enlargement smetana
Velikost 50ML
Učinkovitost pri ehance večji dick penis enlargement smetana
Material čistega rastlinskega ekstrakta

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni