Cinkove Zlitine Kadila Palico Imetnik Zmaj Vzorec Censer Ploščo za Spalnico Tempelj Urad Okrasni Dodatki

Nov izdelek

€3.49

€4.10

-14 %

Na zalogi

Oznake:

dragon keychain, dragon majica, dragon lego, dragon necklac, dragon igrača, dragon brez zob, dekor zmaj, dragon figur, krpo zmaj, dragon model

Značilnosti: so Izdelani iz cinkove zlitine materiala, odpornost proti koroziji, čvrst in vzdržljiv.Videz z barvo brona, galvanizacija in zmaj vzorec design imitates starinski slog, ki vam daje nekakšen občutek, da prihaja nazaj v starodavni Kitajski, privlačne.Na izmenljivem kadila vstavljanja držalo, s 5 luknjami v 3 različnih velikosti, da imajo kadila ali membrana palice.Gorenja kadila vam lahko prinese veliko koristi, kot so pomoč-spanje, osveževanje zraka, umirjanje živcev, ki se Osredotoča pozornost, zmanjšuje utrujenost, itd.Dobra tudi dekoracija za vašo dnevno sobo, tempelj, pisarni, hotel, teahouse, joga studio in še več.

Specifikacija:

Pogoj: 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti

Material: Cinkove Zlitine

Barva: Rdeča, Srebrno, Bronasto(Neobvezno)

Celotno Velikost(Dia x H): Pribl. 10 x 1 cm / 3.93 x 0.39 palčni

Kadila Vstavljanja Luknjo Premer: Pribl. 3,5 mm / 0.14 palčni(Center luknjo), 2,5 mm / 0.09 palčni(Dve veliki stranicami luknje) , 1,8 mm / 0.07 palčni(Dva majhna stranicami lukenj)

Teža: Pribl. 115 g

Seznam Vsebine:

1 x Kadila Ploščo z 5 Luknjami Kadila Vstavitve

Opomba:

Naš izdelek je imitacija antično bronasto vendar ni starinski, in bomo lahko razumeli.Hvala!Prosimo, počakajte malo barvno odstopanje zaradi različnih monitorjev in rahlo velikost netočnosti, ki jih povzročajo ročno merjenje.

Plačilo

(1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

(2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

(3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljko

Ponavadi, vaš element, ki bi se pošiljajo v 1-5 delovnih dneh po naročilu in za plačilo potrjen, in logistične informacije, ki bi bili posodobljeni v enem tednu.Včasih pa se parcela lahko odloži za nekaj dejavnikov, kot so prevoz, počitnice, in oddaljeno območje.V tem primeru, sem lahko traja več potrpljenja čakati na parceli, ali pa se obrnite neposredno na nas.Hvala za vaše razumevanje vnaprej.

Opomba :Te zip kodo pripadajo samoti,ne moremo poslati parceli.Preden postavite vaše naročilo,prosimo poskrbite, da bo vaša ni v teh tabela

Storitev

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti, 5-Star, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Povratne informacije so za nas zelo pomembni, smo zahtevo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam negativne povratne informacije, ali odprite spora, tako da bomo lahko zadovoljivo reši vaš problem.

Številka Modela kadila ploščo
Proizvodnja Sveča Aromaterapija Peč
Vrsta Kadila Gorilnik
Kozmetični Funkcija Assuaging in Pomirjevalno
Material Drugo
Blagovna Znamka TOPINCN
Uporaba Vonj Odstranjevanje/Dehumidification
Uporaba Področje Dnevna Soba
Razvrstitev Kadila Znanja
Poreklo CN(Izvora)
Tip Vtiča Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni