Novo 52,5 mm, da M65x1 Nit Tok Z Projekcija Kroga SLIM

Nov izdelek

€21.46

Na zalogi

Oznake:

rx 5500 xt, kolo vadbe, nakit jeklene žice, telescop, IC Puller, luer lock plastični tok, rx 5500 xt 8gb, bakrene žice, gass, agptek mp3 predvajalnik

V naši trgovini je obiskovalcev:

Dragi obiskovalci,smo Cnscope,in smo strokovno mikroskopom dobavitelj, smo svoje tovarne in imajo tudi več co-operative podjetij,tako da imamo več mikroskopom del,v prihodnosti ne bo več predmetov, naštetih v naši trgovini ebay,imamo lastno tehniki, da preverite vse elemente, preden pošlje ven,in tudi strokovne delavce za pakiranje pakiranje,tako da ni dodatnih skrbi.dobrodošli ponudbo,če imate več vprašanje, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi,hvala,dobrodošli wholsale tudi!!

Novo 52,5 mm, da M65x1 Nit Tok Z Projekcija Kroga SLIM

Funkcije izdelka: 52,5 mm notranji premer moški nit M65x1 moški navoj Max.premer - 65 mm celotna dolžina - 14 mm Teža - 35 g Ta adapter omogoča uporabo v projekcijski leče, ki so 52,5 mm cev premera o Kitajski, ki se osredotočajo helicoids z M65x1 navoj.Takšna namestitev je odlična za portret in makro posnetkov.Adapter je zavarovana s 3 pritrdilni vijak (namesti) z imbus ključ (vključeni).Iz lahke zlitine (aluminij 6061 ali D16T), eloksiran v črno barvo in lasersko vgravirana.Za prodajo je tok samo.Objektiv in helicoid so na sliki, samo za referenco.

zanesljivo delovanje.Trajne.

Plačilo:

Sprejemamo paypal samo!to je enostavno in varno!

Vsa plačila morajo biti v roku 7 dni po tem, ko se dražba konča.Zelo Cenijo.

Dostava:

Element, bo poslana preko mednarodnih express takoj, ko je plačilo obračunati in po potrdila, naslov za dostavo in telefonsko številko, ki so na voljo.

postavka, ki bodo dobavljeni z epacket Združenih članicah,Združeno kraljestvo in Avstralija.to bo trajalo približno 7-13 dni.

In pls, upoštevajte, da se v drugih državah,element, bo poslana s priporočeno pošto.To običajno traja približno 10-25 delovnih dni za dostavo.Dostava številko za sledenje bo prav tako je treba zagotoviti, da kupci.

Za vsa naročila, prosimo, upoštevajte, da:

mi ladje element na naslov, ki seznama na paypal,pls poskrbite, da bo naslov na vaš paypal je pravilna.

Ker je bila embalaža pošiljajo s priporočeno pošto,če dostave je odlašanja,pls stik z nami prvič, Tako da bomo lahko rešili problem za vas.

Vrnitev:

Nudimo vam 14 dni politiko vračanja. 100% zadovoljstvo je naš cilj!

Če imate kakršne koli težave, ko ste prejeli paket prosim email nas prvi asap.Potrudili se bomo, da odpravite težave za vas .

Povratne informacije

O e-pošto od naših strank,se bomo odgovoriti v enem dnevu,ampak, če niste dobili odgovor v enem dnevu,pls nam več časa.

Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev,pls ne pozabite, levi svoje pozitivne povratne informacije,zelo cenjen.

kraj izvora Kitajske (Celinska)
Številka Modela 52,5 mm, da M65x1
stanje Nova
Material Alu-Zlitine bakra
Vrsta Ročno Orodje Deli
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni