AsperX 12V Avto Jump Starter Sili Power Bank Baterijo 18000mAh Avto Booster Buster Vozila Zagon Naprave Z Bliskavico

Nov izdelek

€72.77

€110.25

-33 %

Na zalogi

Oznake:

avto jump starter, 70mai jump starter, naprava start, 12v baterija litij -, yaber avto jump starter moči banke, akumulator booster 10, Skok Starter, high power skok starter, komplet avto ojačevalec, 37 baterije

Izdelek Parameter:

Model: AX118

Zmogljivost: 18000mAh

USB Izhod: 5V-2.4

Vozilo Izhod: 12V-10A

Vhod: 5V-2A

Start Tok: 350A(3S) 300A(5S)

Vršnega Toka:1200A

Polnjenje Temperatura: 5-45℃

Praznjenje Temperatura: Od-20-55℃

Teža: 1110G

*Funkcija:

Značilnosti Izdelka:

Notranji Material: premium aluminijevih zlitin, kovinskih Zunanji Material: okrepljeno kovinsko ohišje z anti-opraskan,anti-trčenje, ognjevarne in heatproof Biti Primerna za : različne 12 voltov vozil,vključno z avtomobili, tovorna vozila,motorna kolesa, olje čolni in sleighs, itd.Bistvenega pomena za Kampiranje na Prostem: vgrajeno LED svetilko je svetlo, strobe in načinov SOS.Kot Moči Banke: ne gre le za starter, ampak tudi prenosna moč banke z 18000mAh zmogljivosti.Podpira polnjenje ne le skok starter, ampak tudi drugih elektronskih izdelkov, kot so telefoni, fotoaparati, gamepad, itd.

Paket vključuje:

1 x Jump Starter

1 x Prenosni Primeru

1 x Smart Skakalec Objemke

1 x Avto Polnilec

1 x USB Kabel

1 x Napajanje

1 x Vžigalnik Adapter

1 x Uporabniški Priročnik

Opombe: Vse elemente, ki so popolnoma novi in preizkušeni pred odpremo.

O Ladijski:

Kot običajno, bomo poslali postavke v 2-3 delovnih dni, ko je vaše plačilo, je končan.Če je spodbujanje dan, bomo odpreme tovora v petih dneh.Ponavadi, ko smo odpreme, express sistem traja 2-3 delovnih dni za posodobitev online.

Običajno brezplačna dostava parceli se lahko izvaja v 6 tednih.Če ne boste prejeli, vaš paket v času, vljudno prosim svetuje nam, mi pa bomo spremljali na parceli.

Vrne & Garancija:

1. 12 mesecev garancije, prosimo, bodite prepričani, da kupite. 2. Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni po njegovem prejemu.Zelo cenijo, če lahko komunicirajo z nami, namesto odpiranja spora. 3. Če je ne-umetni poškodb v roku 12 mesecev, še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo zamenjavo po prejemu eno napako.

Povratne informacije:

Vaš zadovoljivo je naš končni cilj in vaše povratne informacije lahko push nas, da gredo še dlje.Če ste zadovoljiti z naših izdelkov in naših storitev, vljudno prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.Če se ne bodo zadovoljili z naših izdelkih, vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, PREDEN daš usd nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Vršnega Toka 1200 A
Napetost 12V
Start Tok
Posebne Funkcije SOS Razsvetljavo
Polnjenje Temperatura
Poreklo CN(Izvora)
Element Teža 1110G
Vozilo Izhod
Praznjenje temperatura
Baterija Kapaciteta(mAh) 18000-20000
Število vgrajenih Baterij 3
Hitro Polnjenje Dvosmerni Hitro Polnjenje
Certificirani FCC
Blagovna Znamka asperx
Stopnja Konverzije >90%
Vnos
USB izhod
Zunanje Testiranje Certificiranje ce

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni