KODIES GEL Poli Acryl za Nohte, 30 ML Akril UV Lakov, Vijolično Modra Jelly Nail Art Udostojati Builder Gel Lak za 3D Extensions

Nov izdelek

€4.51

€7.28

-38 %

Na zalogi

Oznake:

polygel saviland, builder gel nohtov, lak za nohte, sxc sijaj polygel kit, kodi gel lak kodi, kodi strokovno, kodi, acryl barve, gel lak, žele, polygel

KODIES GEL Nove Poli Nail Art Gel Nohtov 30ML Akril UV Lakov, Vijolično Modra Jelly Nail Art Udostojati Builder Gel Lak za Nailart Razširitev

Specifikacija: Ime: 3D Poli Nail Art Gel Builder Gel za Razširitve.Čisto Nov Turistov Glasnost: 30 ml Barva : 6 Barv(Vijolične, Grozdni Vijolična,Roza ,Modra,Oranžna Rumena) Certificiranje: MSDS, SGS Tip: Prikrivanje UV-Builder Poli Nails Salon Gel,potrebujete za uporabo z vrhunsko podlak,zdravljenje z UV LED lučka Učinek: Podaljšanje nohtov.Značilnosti: Čisto Nov Prihod in vrhunsko Kakovost Zagotovljena.Idealen za ustvarjanje lastne lepa nail art design na prst ali toe nohtov; Primerna za uporabo z drugimi nail art izdelke ; Lahko se uporablja na umetnih nohtov, kakor tudi naravne nohte; Barve se lahko uporablja na različnih površinah, kot so žeblji, papirja in drugih umetniških del; Primerna za profesionalno uporabo ali domačo uporabo.

Kako Uporabljati:

1.Uporabite lak za nohte datoteke v obliko, ki jo nohtov površine. 2.Nanesite podlak.Zdravilo za UV/LED-lučka. 3.Uporabiti primerna oblika nohtov. 4.Nanesite zadostno količino bleščice poli za gel na nohtov ploščo, model. 5.Uporablja kristalno gel povprečno na nohtu model z čopičem. 6.Dal poli za vaše nohte.Odpravi s UV/LED-lučka. 7.Odstranite nohtov ploščo, model po suhem, razširiti modeliranje. 8.Nadlakom.Zdravilo za UV/LED-lučka. 9.Skupaj.

Dostava

1-4 Dni časa bo potrebno, ko smo potrdili prejmemo vaše plačilo.Prosimo, navedite pravilen naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.DHL, TNT, Fedex, UPS, Letalskega Tovora, priporočeno po Pošti, se vse podprte, če želite uporabljati katero koli od njih, prosimo, obrnite na nas, preden se odločite za plačilo, ker tam bo prineslo drugih pristojbin.Običajno to traja 20-50 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv je zelo cenim ,pls pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami, če ste zadovoljni z našimi izdelki .Če imate kakršne koli težave naših storitev ,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate ,upamo, da bomo lahko potrudili rešiti problem in vam najboljšo storitev za stranke.Trgovina na DEBELO in PADEC LADIJSKEGA prometa so tako pozdravil.

Dostava Zaščito Čas

Če dostave zaščito čas izteka, se obrnite na nas ASAP, tako da smo lahko pomagajo, da se podaljša to.Vaš denar ne bo šel v svoj račun, razen če vam je potrdil, da je prejel vaše paket.

Stik Z Nami

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte in nam pišite!Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zamudo odgovor za neposlovne dan.Hvala za vaš obisk, srečo za naju oba.

Številka Modela UV Gel Builder Tekoče
Sušen UV/LED Lučka
Predmeti Vrsta Strokovno Builder Gel Za Nohte
Kakovost Vrh Zajamčena Kakovost
Količina 1 Steklenica
Postavka Vrsta Gel Nohtov
Modeli Hitro Izgradnjo Poli Nail Art Gel Za Nohte
Za Lak za Razširitev modela
Poreklo CN(Izvora)
Trajna Čas 3 ali več tednov
Glasnost 30 ml
Slog 3D Poli lak za Nohte
Vrsta UV Gel
Značilnosti Dolgotrajno UV gel nohtov
Podpora Debelo Spusti Ladje
Blagovna Znamka KODIES GEL
NETO WT 30 ml
Sestavine Smole
barve Vijolična,temno Vijolična,Rumena, Modra, Svetlo roza
Condtion Čisto Nov Prihod
Soak Off Odstranite z Acetonom
Število Kosov Ena Enota
Uporaba Nail art kozmetični, salon, SPA ali trainng šola

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni